web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Is Ivermectine verbieden een onrechtmatige daad?

Gisteren vond het kort geding plaats tegen het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) over het voorschrijven van Ivermectine aan patiënten met Covid-19. 

Was er nog pers afgekomen op de rechtszitting?

Voorzitter ANBB: “Nee, er was geen pers. RTL Nieuws zou aanvankelijk komen om in de rechtszaal te filmen en na afloop artsen en apothekers te interviewen. Op het laatste moment zegden ze af: het plan was van hogerhand afgekeurd.”

 

Is er al een voorlopige uitkomst te melden?

Voorzitter ANBB: “Waar wij voor pleiten is dat het NHG zijn richtlijn aanpast van ‘negatief’ naar ‘neutraal’ wat betreft het voorschrijven van Ivermectine. Dan vervalt in één keer de grond voor de IGJ (Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd) om hoge boetes uit te delen aan artsen die Ivermectine willen voorschrijven. De rechter opperde op het eind van de zitting dat de NHG zou moeten samenwerken met ANBB en Zelfzorgcovid-19, omdat de twee organisaties hetzelfde doel hebben, namelijk de Volksgezondheid bevorderen. We hebben inmiddels een uitnodiging naar de NHG gestuurd en wachten op antwoord.”

Lees het artikel verder via de bron

https://artsencollectief.nl/is-ivermectine-verbieden-een-onrechtmatige-daad/

Lees ook:   VVd haat arme mensheid
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken