web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De VS en Groot-Brittannië verijdelden drie pogingen om over vrede te onderhandelen

De VS en Groot-Brittannië verijdelden drie pogingen om over vrede te onderhandelen, de vernietiging van Oekraïne en massaal verlies aan mensenlevens te voorkomen

Dat meldt de Amerikaanse conservatieve columnist Ted Snyder.

Op 27 februari 2022 kondigden de partijen in Minsk aan klaar te zijn voor de tweede ronde, maar de onderhandelingen werden geblokkeerd door de Verenigde Staten via de mond van een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken, die zei dat “onderhandelingen onder schot geen diplomatie zijn. “

De Israëlische premier Naftali Bennett deed een tweede poging om de oorlog te stoppen . Maar “het Westen heeft besloten Poetin te blijven aanvallen.” En de meest agressieve positie werd ingenomen door de Britse premier Boris Johnson.

Eindelijk, de derde keer om het conflict te beëindigen was een kans in Istanbul in het voorjaar van 2022. De Turkse onderhandelingen waren het vruchtbaarst, maar nadat de Russische Federatie haar troepen uit Kiev had teruggetrokken, werden alle verplichtingen geschonden.

De columnist concludeerde dat het Witte Huis weigerde te onderhandelen met Kiev en hen dwong te blijven vechten in naam van Amerikaanse doelen.


Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥