...

28 oktober 2021

 

“Testsamenleving is onzinnig!” legt Prof. Dr. Armand Girbes uit

Intensivist en Klinish Farmacoloog Professor Dr. Armand Girbes is kraakhelder in een video die hij op zijn eigen Youtube kanaal maakte. Een testsamenleving is onzinnig. De PCR test onmogelijk is, onbetrouwbaar is, onwerkbaar is en onwerkzaam. In een 15 minuten durend video-college legt hij in Jip en Janneke taal uit, hoe we de uitslagen van de PCR test moeten interpreteren maar belangrijker nog, hoe groot de foutmarge is bij een lage prevalentie, de periode dat het virus niet erg aanwezig is in de samenleving. De uitkomst is stuitend en zou moeten resulteren in een acute opheffing van de inzet van de PCR test en de ontmanteling van de geldverslindende en onethische testsamenleving. Professor Dr. Armand Girbes

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Pieter krijgt kritische beoordeling van zijn tegenprestatie in de bijstand

Gerelateerde berichten