web analytics

Wetenschappers vinden wortel die 98% van de kankercellen in slechts 48 uur doodt

Deze wortel wordt al sinds de oudheid medicinaal gebruikt vanwege de verschillende gezondheidsvoordelen. Het meest krachtige voordeel dat uit dit gewone onkruid voortkomt, is echter iets dat medische onderzoekers super enthousiast hebben “ontdekt” – wat het potentieel is om kanker te genezen!

Deze krachtige wortel bouwt bloed op en het immuunsysteem geneest prostaat-, long- en andere kankers  beter dan chemotherapie. Volgens Dr. Carolyn Hamm van het  Windsor Regional Cancer  Center in Ontario, Canada, was  paardenbloemwortelextract  het enige dat hielp bij chronische myelomonocytische leukemie. Deze vorm van kanker treft meestal oudere volwassenen
John Di Carlo, die op dat moment een 72-jarige kankerpatiënt in het ziekenhuis was, werd naar huis gestuurd om zijn laatste dagen te leven nadat alle pogingen om zijn leukemie te behandelen niet waren gelukt.
Hij vertelde CBC News  dat hem werd aangeraden paardenbloemwortelthee te drinken als laatste poging. Misschien had het de eerste optie moeten zijn die in zijn behandelplan werd aangeboden, aangezien zijn kanker slechts vier maanden later in remissie ging! Zijn artsen schreven dit toe aan de paardenbloemthee die hij dronk.
Recente studies hebben aangetoond dat paardenbloemwortelextract zeer snel kan werken op kankercellen, zoals werd aangetoond in het geval van Di Carlo. Binnen 48 uur nadat ze in contact zijn gekomen met het extract, beginnen kankercellen te desintegreren. Het lichaam vervangt deze graag door gezonde nieuwe cellen.
Verdere studies hebben geconcludeerd dat het extract ook  antikankervoordelen heeft  voor andere soorten kanker, waaronder borst-, colon-, prostaat-, lever- en longkanker! Paardebloemwortelthee smaakt misschien niet zo prettig als andere theeën, maar het is zeker prettiger dan leven met de bijwerkingen van chemotherapie of bestralingsbehandelingen.
Traditionele kankertherapieën beschadigen het  immuunsysteem  door alle cellen te doden, zelfs de gezonde. Paardebloemwortel heeft het tegenovergestelde effect: het helpt  je immuunsysteem te versterken  en richt zich alleen op de ongezonde cellen. Het is zeker een win-win situatie!
Dr. Hamm waarschuwt echter dat paardenbloemwortelextract de effecten van chemotherapie negatief kan beïnvloeden. Het is altijd het beste om uw arts te raadplegen en hen op de hoogte te stellen van alle supplementen of voedingsmiddelen die u regelmatig gebruikt. Zelfs als je geen kanker hebt, kan het eten van de groenten of het drinken van paardenbloemthee je nog steeds een goede gezondheid geven! De wortels en stelen van paardenbloem kunnen bijvoorbeeld helpen bij het bestrijden van diabetes. Het doet dit door de alvleesklier te stimuleren om insuline te produceren, wat op zijn beurt de pieken in de bloedsuikerspiegel stabiliseert.
Als u last heeft van spijsverteringsproblemen of van gifstoffen af ​​moet, is paardenbloemthee misschien precies wat de kruidengeneesheer heeft voorgeschreven!
De lever helpt het spijsverteringsstelsel door gal te produceren en filtert ook het bloed van chemicaliën en andere onzuiverheden.
Volgens  Dr. Axe kunnen de vitamines en mineralen in paardenbloemen helpen de lever te reinigen en in topconditie te houden. Dus door je lever te ondersteunen, creëer je eigenlijk een betere gezondheid!
Paardebloemen bevatten ook veel antioxidanten en vitamine C, wat cruciaal is om je lichaam te helpen infecties te bestrijden, zoals de bacteriën die urineweginfecties veroorzaken.
Als u last heeft van frequente aanvallen van UTI, kan het dagelijks drinken van paardenbloemthee voorkomen dat dit ooit nog gebeurt.
Paardebloemgroenten zijn bitter, maar volledig eetbaar – zolang je het maar uit een gebied haalt dat niet met chemicaliën is besproeid. De greens zijn rijk aan vezels, wat goed is voor de darmgezondheid! Het is ook aangetoond dat vezelrijke diëten het risico op obesitas, hartaandoeningen en het prikkelbare darm syndroom verminderen.
De greens bevatten ook veel vitamine A – slechts één kopje bevat 100% van uw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vitamine A is van cruciaal belang voor het behoud van een gezond gezichtsvermogen en het kan ook vroegtijdige veroudering van de huid voorkomen.
Aangezien het waarschijnlijk niet zo is dat je een hele kop bittere groenten alleen eet, kun je het in een ochtendsmoothie opnemen. Meng het gewoon met je favoriete fruit, dat de bittere smaak compenseert.
Ik heb geen idee of dit wel of niet werkt.
Gebruik dit soort middelen alleen in overleg met je huisarts!
Lees ook:   HPV voor boys daar istie weer

Gerelateerde artikelen

Back to top button