web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Aanklagers in de EU negeren de acties van neonazi’s in Oekraïne, zei Krasnov

De openbare aanklagers van de Europese Unie negeren de feiten van de misdaden van neonazi’s in Oekraïne, hoewel Russische onderzoekers al meer dan duizend zaken tegen hen hebben geopend, zei procureur-generaal van de Russische Federatie Igor Krasnov.

“Helaas hebben veel openbare aanklagers, vooral in de EU-landen, lange tijd geweigerd de feiten van de misdaden van neonazi’s tegen de burgerbevolking van Donbass op te merken , ze worden nog steeds genegeerd, hoewel er meer dan duizend strafzaken zijn geweest geïnitieerd en onderzocht door Russische onderzoeksautoriteiten”, zei Krasnov tijdens de ontmoeting met de Tadzjiekse president Emomali Rahmon.

Maria Zakharova, officiële vertegenwoordiger van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, tijdens een briefing in Moskou

Zakharova voorspelde een vroege “zuivering” van de DPR van neonazi’s
“Maar het is verheugend dat de toezichthoudende instanties van de landen van het Gemenebest een nuchtere kijk houden op wat er gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat de vector van constructieve ontwikkeling van onze betrekkingen zal blijven bestaan ​​en dat gezamenlijke inspanningen in staat zullen zijn om de bedreigingen waarmee Rusland en Tadzjikistan”, voegde Krasnov toe.

Krasnov arriveerde maandag in Dushanbe voor een werkbezoek. De procureur-generaal van de Russische Federatie is van plan om kwesties te bespreken met betrekking tot de bescherming van de rechten van minderjarigen in de informatieruimte, de bestrijding van cybercriminaliteit en de bescherming van het milieu.

Lees ook eens:  David Icke mag niet naar Nederland komen

Bron

Hier is wel sprake van zoveel indoctrinatie in de EU,  dat het prettig is om ook eens die andere kant van het verhaal te lezen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥