web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Globalisten worden gek als ze proberen deze 14 krachtige, tijdloze waarheden te onderdrukken die JOU kunnen BEVRIJDEN

Er zijn waarheden die de loop van de menselijke geschiedenis zouden veranderen en de mensheid zouden bevrijden uit de klauwen van de demonische globalisten. Dat is de reden waarom globalisten gek worden om te  proberen dit te onderdrukken wat u hier gaat lezen. Alle waarheden waarvan ze niet willen dat je die weet, worden bestempeld als ‘desinformatie’, terwijl de leugens en propaganda die door het establishment worden gepusht, de bijnaam ‘feiten’ krijgen.

14 tijdloze waarheden die de demonische globalisten kunnen verslaan die de mensheid proberen uit te roeien

 

1) God is echt, er is een creatieve, intelligente kracht die de kosmos overstijgt en die een doel heeft voor je bestaan. Als je niet beseft dat je geschapen bent met een doel, dan lijkt je leven zinloos en ben je losgekoppeld van de kracht die je tot bestaan ​​heeft gebracht. Dus of je gelooft in God, of een God, of een soort God, er is iets dat ons geschapen heeft met een doel, de Anunnaki bv. Maar er is een soort hoger iets, hoe je dat ook wilt zien.

2) De Natuur en God – hoe je die ook wil zien, hebben al alle medicijnen die je nodig hebt gemaakt, gratis – elke remedie bestaat al, en ze zijn gedeponeerd in de natuurlijke wereld om ons heen, wachtend om geoogst te worden en ingezet te worden ten voordele van de mensheid. Het hele doel van het medische establishment (FDA, CDC, AMA, enz.) is om te proberen u blind te maken voor de natuurlijke geneeskunde die de giftige medicijnen van Big Pharma veelal overbodig maakt.

3) Technologieën voor onbeperkte “gratis” energie bestaan ​​al en zijn aan de mensheid onthouden, net zoals ivermectine aan de mensheid werd onthouden om het aantal COVID-slachtoffers te maximaliseren. Globalisten weten dat als energie overvloedig en betaalbaar is, de mensheid niet gemakkelijk tot slaaf gemaakt kan worden. Dus werken ze aan het onderdrukken van vrije energietechnologieën terwijl ze de conventionele energie-infrastructuur afbreken om energieschaarste te creëren .

4) We zijn niet de eerste geavanceerde beschaving op planeet Aarde, noch in ons zonnestelsel. We zullen ook niet de laatste zijn. Sommige eerdere beschavingen hadden waarschijnlijk gebieden van technologie en spiritueel begrip die de onze enorm overtroffen. (Anunnaki zie op deze website de categorie ”rh negatief”.

5) Het establishment aan de macht is een satanische, kindofferende cultus van puur kwaad die zijn macht handhaaft door middel van propaganda, censuur en geld drukken, terwijl hij zich voedt met het bloed van kinderen. Het rituele offeren van kinderen wordt goedgekeurd door de FDA, die in feite mensen inhuurt om organen van geaborteerde menselijke baby’s te oogsten om onder andere ‘gehumaniseerde muizen’-experimenten na te streven.

Lees ook eens:  Kans op sneeuw enzo...

6) Globalisten hebben de neurologie van het menselijk ras bestudeerd en voeren nu controleprogramma’s uit die de neurologie van de hersenen kapen om gehoorzaamheid te bereiken. Het is een wereldwijde “hack” van de mensheid. Een van de gebruikte methoden wordt ‘sociale naleving’ genoemd en is erop gebaseerd grote groepen mensen in leugens te laten geloven. Dit met zg bewijs van foto’s die soms ook van iets heel anders afkomstig zijn, bv een oorlogs, aanval die eigenlijk niet in de Oekraïne plaatsvind maar ooit in Irak bv.

Dit zorgt ervoor dat veel mensen gemakkelijker met de massa meegaan in plaats van hun eigen rationele onderscheidingsvermogen te gebruiken. Ze hoeven zo niet zelf na te denken, net als men de kerk hiervoor eeuwenlang gebruikt heeft.
De hele ’transgenderidioterie’ wordt bijvoorbeeld gepusht met behulp van sociale conformiteits-/na-levings technieken die mensen proberen te overtuigen dat het oké is om de geslachtsdelen van onschuldige kinderen te verminken. Wat het dus echt niet is!
Als je dit 30 jaar geleden had gedaan had men je kinderen uit huis gerukt! Onbestaanbaar in die nog normalere tijd.

7) Moderne vaccins zijn ontworpen om wereldwijde ontvolking te bereiken en niets anders. Het hele vaccinverhaal is een wrede leugen om de voortdurende injectie van biologische wapens in miljarden mensen te rechtvaardigen. Mensen overtuigen om met ziekmakende vaccins  te worden geïnjecteerd, is gemakkelijker voor de globalisten, vergeleken met het voeren van een kinetische uitroeiingscampagne zoals tijdens de Holocaust. Mocht men minder mensen willen op deze aardbol dan kan men beginnen in bv India, om ouders te vragen minder kinderen te krijgen bv. India is o.a. een gruwelijk overbevolkt land. Dus of het echt alleen daarom gaat is de vraag, het kan wat humaner allemaal dan gedacht wordt in dit geval, maar mocht het waar zijn, en dat gaan we ooit zien, dan is dit gruwelijk natuurlijk!

8) Schaarste aan middelen is bedacht (voedsel, energie, medicijnen) om je tot ”  betalende slaaf” te houden en in een constante staat van angst te opereren. Er is geen reden voor enige schaarste aan hulpbronnen op planeet Aarde, aangezien voedsel, zonlicht, water, zaden, warmte en meer allemaal in overvloed aanwezig zijn en zelfs gratis door de natuur worden gecreëerd. (Waarom zouden wij bv in Nederland geen fruitbomen overal plaatsen, gratis fruit aan de bomen in de straten, omdat het kan?) Alleen door doelbewuste campagnes om kunstmatige schaarste te creëren, kunnen globalisten mensen overtuigen om bang en gehoorzaam te zijn. (Stress veroorzaakt ook een lage trilling en is ongezond)

Lees ook eens:  Nederland vol verslaafden?

9) De media propageren constant haat en angst, omdat HAAT en angst de emotie met de laagste vibratie is die de geest afleidt van hogere gedachten, ambities en prestaties. Het doel van de media is om de bevolking af te houden van vrede, harmonie, paniek, armoede en geweld te zaaien, zodat regeringen het recht hebben om meer controle uit te oefenen over het leven van de burgers.
Waar is het positieve nieuws dat is er zga niet nml. Zeer ongezond. Ook voor kinderen die zo opgroeien in de eeuwig niet aflatende stroom aan negatieve informatie!
Ook de televisie is een grote bron van gezeur terwijl dit vroeger bol stond van leuke series met humor, mooie films met inhud etc etc… Denk maar niet dat je toen veel nare heftige films zag. Tv was toen ter ontspanning nu is het enkel beinvloeding van een paar simpele mensen die wel op tv willen en hun mening spuien! | Alsof die waar is…?

10) De voedselvoorraad is opzettelijk vergiftigd om je hersenen in een staat van verwarring en geestesziek te houden. Dit is de reden waarom menselijk voedsel doorspekt is met giftige pesticiden, herbiciden, GGO’s, hormoonontregelaars en zware metalen. Geen enkele diersoort op planeet Aarde voedt zijn kinderen met vergif, maar menselijke instellingen dwingen dit de massa op om ervoor te zorgen dat er geen kinderen worden grootgebracht zonder cognitief gecompromitteerd te worden door blootstelling aan giftige stoffen. *Bestel hiervoor het E Book met informatie over wat de impact kan zijn van voeding op ons leven! Paniek, depressies zelfs etc.

11) Hoe hoger de CO2 in de atmosfeer, hoe meer voedsel er gratis wordt gemaakt, over de hele wereld. Gewassen en bomen houden van CO2. Terraforming is de aanval op de atmosfeer om wereldwijde hongersnood te bereiken door CO2 uit de atmosfeer te verwijderen om wereldwijde hongersnood en misoogsten te veroorzaken. (Knettergek dus die globalisten! Frankensteins,… of dacht je dat onze zomer normaal was? Zie nog geen zon terwijl ze al 2 weken warm zomerweer beloven!? Ik wacht…)

Lees ook eens:  Wat ze eten in China

12) Het monetaire valutasysteem is gemanipuleerd om ervoor te zorgen dat uw geld altijd van u wordt afgenomen (en u kunt nooit echt vooruit komen) – Kiyosaki zegt dat de aandelenmarkt de financiële versie is van “brood en circus”, mensen die voor altijd vast zullen blijven zitten in de ratrace, om nooit vooruit te komen. Alleen goud, zilver hebben een toekomst, aangezien elke fiat-valuta zal instorten. Als u hoopt activa over te houden na de ineenstorting van de dollar, houd uw activa dan in eigen bewaring. Dit betekent dat u ze in bezit heeft. Dit is exclusief alle bankdeposito’s, pensioenfondsen, bedrijfsaandelen, staatsobligaties, enz.

13) Buitenaardse wezens zijn echt, en de overdracht van technologie aan mensen is echt, maar regeringen begeren de technologie voor zichzelf om wapens en controlesystemen te bouwen, in plaats van de technologie vrij te kopen voor menselijke overvloed. We zijn niet alleen in het universum. Waarschijnlijk is ook dat er op de Noord en Zuid pool geheimen bevinden van oude beschavingen op aarde met hele zware wapens bv,..lees de bijbel!
De vrouw van Lot die versteende toen ze omkeek dat soort wapens, men wil al die geheimen en ook schatten die zich daar nog bevinden opnieuw onderzoeken en bereiken, gevolg is dat er enorm veel ijs gesmolten zou moeten worden.
Af en toe een kernbom in zee op een breuklijn kan helpen…ook al kost dat een tsunami…
Klimaat beïnvloeding die zijzelf veroorzaken kan het ijs doen smelten ondertussen roepen ze uit dat het ijs smelt!
Betaal voor het klimaat…!
Dat zijzelf dus veranderen met een reden en dat mag wat kosten!

14) Je geest is een zender van kennis en je bent een weerspiegeling van de kracht van God ( TheContagiousMind.com ) De kracht van je stem + intentie kan het universum veranderen. Zeg het en je helpt het werkelijkheid te maken. Je geest en stem kunnen letterlijk het weefsel van de kosmos “programmeren”. Niemand in de reguliere cultuur vertelt je dit omdat het establishment wil dat je denkt dat je machteloos bent.

Hoor een meer gedetailleerde uitleg van dit alles in Brighteon Broadcast News van vandaag, geplaatst op het HR Report-kanaal op Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥