web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

21 doelen van de Illuminati en het Comité van 300

Professor Griff van Public Enemy, woensdag te gast op de Alex Jones Show, herinnerde ons aan een uitstekend werk van auteur en historicus van de inlichtingengemeenschap Dr. John Coleman. Een uittreksel uit het werk van Dr. Coleman, The Conspirators’ Hierarchy:

The Committee of 300, waarin de belangrijkste doelen van de Illuminati worden behandeld.

Door: Dr. John Coleman Uit: Samenzweerdershiërarchie:

Het verhaal van het Comité van 300 1. Een Wereldregering/Nieuwe Wereldorde vestigen met een verenigde kerk en monetair systeem onder hun leiding. De One World Government begon haar kerk op te richten in de jaren 1920 en 30, omdat ze beseften dat een religieus geloof dat inherent is aan de mensheid een uitlaatklep moet hebben en daarom richtten ze een “kerk” lichaam op om dat te kanaliseren. geloof in de richting die ze wilden.

Lees ook:   Vlinders plegen geen zelfmoord
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥