web analytics
...

21 doelen van de Illuminati en het Comité van 300

Professor Griff van Public Enemy, woensdag te gast op de Alex Jones Show, herinnerde ons aan een uitstekend werk van auteur en historicus van de inlichtingengemeenschap Dr. John Coleman. Een uittreksel uit het werk van Dr. Coleman, The Conspirators’ Hierarchy:

The Committee of 300, waarin de belangrijkste doelen van de Illuminati worden behandeld.

Door: Dr. John Coleman Uit: Samenzweerdershiërarchie:

Het verhaal van het Comité van 300 1. Een Wereldregering/Nieuwe Wereldorde vestigen met een verenigde kerk en monetair systeem onder hun leiding. De One World Government begon haar kerk op te richten in de jaren 1920 en 30, omdat ze beseften dat een religieus geloof dat inherent is aan de mensheid een uitlaatklep moet hebben en daarom richtten ze een “kerk” lichaam op om dat te kanaliseren. geloof in de richting die ze wilden.

Lees ook:   ”The Great Reset, we zitten er midden in” laat deze korte docu feilloos zien...

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!