web analytics

Hoe weet je of je een heks bent met handlezen?

Volgens Handlijnkunde vertellen je handen je levensverhaal. Palmtekens kunnen je inzicht geven in allerlei verschillende aspecten van je leven, inclusief ons romantische leven, onze neigingen en dingen waar we goed in zijn. Er zijn ook enkele handpalmtekens op je handen die je kunnen vertellen of je een natuurlijke heks bent of dat je in een vorig leven een heks was.

Als je naar je handpalm kijkt, wordt meestal naar de dominante hand gekeken.

ad18d46aa31220599e60a8ea9f51eef5 AnGel-WinGs.nl

Samaritaanteken of genezerteken

Vier of meer verticale lijnen net onder de pink. Dit handpalmteken is niet alleen van de genezer, maar ook van grote magie. Heksen hebben het vermogen om te genezen vanwege hun verbinding met de aarde en haar energie. Het vermogen om te genezen kan verschillende sterktes hebben, afhankelijk van het aantal lijnen dat je onder je pink hebt.

  • 4-5 lijnen geven een krachtige genezer aan
  • 6-7 regels is een teken dat je voorbestemd bent om genezer te worden
  • 8+ betekent dat je de kunst van het helen in een vorig leven beheerst.

Helderziendheid Kruis + Cirkel

Een kruis in het midden van je wijsvinger, is een teken dat je sterke helderziendheid hebt of het vermogen om duidelijk te “zien” als een paranormale begaafdheid.

Als je een kleine cirkel aan de basis van je handpalm hebt, tegenover je duim, kan dit ook duiden op een helderziend vermogen.

0c52786c7addf0665a99a9dc9f3334fc AnGel-WinGs.nl

Psychisch Kruis

Een kruis aan de basis van je vingers waar het je handpalm kruist, staat bekend als het paranormale kruis. Het kruis heeft een andere aanduiding, afhankelijk van de vinger eronder.

  • De wijsvinger wordt geassocieerd met Jupiter en een kruis hier betekent dat je kunt profiteren van het geluk van Jupiter. Er zit wijsheid en kracht in je. Dit kan ertoe leiden dat je een wijze en magische leraar wordt.
  • Saturnus regeert de middelvinger en is erg streng en rigide. Het vermogen om te leren van dingen die gemakkelijk of moeilijk zijn, zal je beide ten goede komen. Meditatie en droommagie kunnen sterke interesses voor je zijn.
  • Een kruis aan de basis van de ringvinger wordt geassocieerd met Apollo en de zon . Je bent gezegend met het vermogen om aan te trekken en te manifesteren wat je maar wilt in dit leven. Je krachten zijn betoverend en kunnen echt vorm krijgen in je romantische leven.
  • En als laatste, een kruis onder de pink wordt geassocieerd met Mercurius. Mercurius heerst over magie. De wereld van magie is jouw wereld en daar voel je je het meest op je gemak.
76553205687227534c3a666f20f146f1 AnGel-WinGs.nl

Het Mystieke Kruis

Het mystieke kruis is een kruis in het midden van je handpalm, tussen de hoofdlijn en de hartlijn. Dit geeft aan dat je op jonge leeftijd je natuurlijke magische vermogens begon te herkennen en begrijpen. Je hebt een zeer sterk gevoel voor intuïtie dat zelden verkeerd is.

Lees ook:   Hindoes en gewoontes met een reden

 

Intuïtie cirkel

Een kleine cirkel onder de ring en pink, wat wijst op een sterke intuïtie. Natuurlijke intuïtieve vermogens komen je gemakkelijk tegen.

dc28d0c901362e8f7822293f2310ee19 AnGel-WinGs.nl

Astrale reislijnen

Lijnen op de basis van je handpalm, tegenover je duim naast of in plaats van een intuïtiecirkel, geven het natuurlijke vermogen aan om astraal te reizen. Astrale reizen overstijgt zowel tijd als ruimte doordat je op een diep en onbewust niveau naar het astrale vlak kunt reizen.

f7b0cf33b35d150a459d0047ebb7039c AnGel-WinGs.nl

De psychische driehoek

De psychische driehoek bevindt zich aan de basis van je ringvinger. Het is vaak bleek en zeer moeilijk te vinden. Het kan even zoeken zijn om te vinden. Je hebt grote krachten, maar je hebt ze misschien onderdrukt of geblokkeerd, of je het nu weet of niet. Dit kan iets zijn dat je doet uit angst die is voortgekomen uit een vorig leven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button