...

08 december 2021

 

Boeddhistische monniken superkrachten: regenbooglichaam, levitatie, onsterfelijke monniken

Velen hebben gevallen geregistreerd van boeddhistische meesters die konden zweven.

Zelfs in de moderne tijd zijn er video’s opgedoken die precies dat lijken te laten zien.

Levitatie is trouwens een van de vier psychische krachten die in boeddhistische geschriften worden genoemd, naast telepathie, psychokinese en het vermogen om het astrale lichaam van het fysieke lichaam te scheiden. Van de Boeddha zelf werd gezegd dat hij ‘allerlei bovennatuurlijke krachten’ bezat, waaronder het vermogen om te zweven en de gedachten van anderen te kennen, om dubbel van zichzelf te creëren en zelfs om vuur en water uit zijn lichaam te projecteren. Vietnamese boeddhistische monnik 1963https://www.youtube.com/watch?v=OxrBi… Vietnamese Boeddhistische monnik 1963 Originele foto https://rarehistoricalphotos.com/the-…

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   De kinderzielen

Gerelateerde berichten