web analytics
11:11 Dubbele getallen
AtlantisGeschiedenis

De grootste geheimen en mysteries van Antarctica onthuld

Waren er echt buitenaardse wezens op Antarctica? Waren er in dit ijzige continent geavanceerde oude beschavingen verloren gegaan? Wat is de waarheid over de uitgestrekte onontdekte wildernis? Voor wetenschappers en veel mensen is Antarctica een bevroren tijdcapsule die verloren aanwijzingen over het leven bevat voordat er destructieve mensen kwamen. Muziek: Kevin MacLeod – Temple of the Manes Scènes uit de volgende producties werden gebruikt onder Fair Use voor educatieve doeleinden: History Channel’s Ancient Aliens The Secret of Antarctica Volledige documentaire:

https://www.youtube.com/watch?v=PXDUQd1l_h8

 

Piri Reis 3D Animation:

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥