...

16 oktober 2021

 

De ark van Noach was een piramide-vorm!

noahs ark pyramid  read website and see noahs ark found in turkey!  https://www.express.co.uk/news/science/879461/noahs-ark-dead-sea-scrolls-christianity-bible-ancient-egypt-pharaoh-pyramid

Dode Zeerollen Schokken ontdekken: de Ark van Noach was een PIRAMIDE en Noach was Egyptisch

Some of the Dead Sea Scrolls were hidden in jars which were later found in the excavation of Qumran. This type of pottery is unknown elsewhere: since it was found in the caves where the scrolls were hidden, and in the Qumran ruins, many believe it is conclusive proof that the scrolls were written in Qumran.

De Ark van NOAH was in de vorm van een piramide, volgens verbazingwekkende nieuwe onthullingen na een hightech-scan van de Dode Zeerollen.

Meer dan 50 jaar geleden vond een herder zeven rollen in de Qumran-grotten in de Judese woestijn van de Westelijke Jordaanoever, dichtbij de Dode Zee.

De bevindingen vormden een groter manuscript dat bekend is geworden als de Dode Zeerollen.

De kranten bevatten bijbelse en niet-Bijbelse verhalen en hebben wetenschappers een blik in het verleden geboden en een nieuw licht op Abrahamitische religies werpen.

De nieuwste ontdekking, die werd gevonden door wetenschappers die een stuk van de Dode Zeerollen met verschillende lichtgolflengten scanden met een 28 keer hogere resolutie dan standaardscans, onthulde dat Noah’s Ark piramidevormig was.

Dead Sea Scrolls - The Scrolls date from around 250 B.C. to 68 A.D. and were written in Hebrew, Aramaic and Greek; they contain Biblical and apocryphal works, prayers and legal texts and sectarian documents.  This priceless collection of ancient manuscripts is invaluable to our understanding of the history of Judaism, the development of the Hebrew Bible, and the beginnings of Christianity.

Experts hadden geen woord kunnen lezen van de Hebreeuwse uitdrukking “de ark’s tallness” op de rollen, maar dankzij de high-tech scan, hebben ze nu ontdekt dat het woord ‘ne’esefet’ is.

De vertaling van ne’esefet van het Hebreeuws naar het Engels betekent “verzameld”, wat Dr. Alexey Yuditsky van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem zegt, betekent dat de ribben van de ark aan de bovenkant zijn verzameld om een ​​vorm van een piramide te vormen en dat de ontdekking feitelijk gesteund wordt door eerdere bevindingen.

De rollen onthulden dat Noach’s Ark piramidevormig was

Genesis, 1st chapter - Dead Sea Scrolls

Deze ontdekking heeft sommigen ertoe gebracht te geloven dat Noah feitelijk een farao was!!!
Dr. Yuditsky zegt dat de Septuagint, een Griekse vertaling van de Bijbel die dateert uit de derde eeuw voor Christus, ook de vorm van de ark als een piramide beschrijft, terwijl middeleeuwse auteurs zoals Maimonides ook hetzelfde suggereerden.

Lees ook:   Vragen om een UFO contact

Deze ontdekking heeft sommigen ertoe gebracht te geloven dat Noach, die ontsnapte uit het oude Egypte, feitelijk een farao was, omdat piramides op dat moment een teken waren van hoge status in het Noord-Afrikaanse rijk.

Blogger Jesse Waugh schrijft op zijn website: “Veel ‘alternatieve’ historici geloven nu dat -Mozes- Achnaton- was, die samen met zijn mensen en zijn koningin Nefertiti naar Amarna was gevlucht en waar hij een nieuwe samenleving oprichtte die gewijd was aan de verering van de monotheïstische zon. god Aten.

“Is het Oude Testament eigenlijk het verhaal van de farao’s van het oude Egypte?”

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten