web analytics

Near Death Experience – Insights For Humanity : Video

DE DOOD IS SLECHTS EEN OVERGANG Veel ervaringsdeskundigen beweren dat ze herenigd zijn met geliefden die zijn overleden en dat ze andere bekende figuren hebben ontmoet die ze op aarde niet kenden. Communicatie in dit rijk is ogenblikkelijk door middel van een soort telepathie waarin alle gedachten worden overgebracht voor onmiddellijk begrip. Er kan een levensoverzicht zijn waarin de ervaarder in staat is om cruciale momenten in zijn leven opnieuw te beleven terwijl hij tegelijkertijd de emoties van de deelnemende mensen van dezelfde gebeurtenis voelt. Je zou het rimpeleffect voelen van zowel de negatieve als de positieve. ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Het meest opvallende aspect van de BDE is de ervaring van onvoorwaardelijke liefde die je voelt terwijl je het licht binnengaat. Dit geldt ook voor iedereen op aarde. WAT IS MIJN LEVENSDOEL Volgens de BDE’s zijn we hier om een ​​specifiek doel te vervullen dat uniek is voor ons wezen. Er lijkt nog geen duidelijk genoeg beeld te zijn van waar ons doel naar toe leidt. Is het om een ​​specifieke les op zielsniveau te leren? of bouwen we aan iets of een soort wereldevolutie of perfect plan? We hebben alleen een glimp en stukjes van verschillende BDE-accounts, maar het lijkt erop dat we het pas volledig begrijpen als we weer naar huis gaan. WIJ ZIJN ÉÉN Eenheid en verbondenheid is een veel voorkomend thema in de bijna-dood-ervaringsverhalen. Het idee dat we allemaal verbonden zijn met de bron of God die planten, dieren en al het andere omvat.

Prachtige video…!♥

Lees ook:   Reïncarnatie is echt, en het menselijk bewustzijn bevindt zich 'in' het universum, impliceren experts

Gerelateerde artikelen

Back to top button