web analytics
...

Kijk nu: de milieufilm uitsluitend gericht op oplossingen

Kunnen we de wereld voeden zonder de planeet te vernietigen? Ja, maar we zullen de manier waarop we veel dingen doen moeten veranderen. Momenteel ligt onze focus in de samenleving op het in stand houden van verouderde systemen en praktijken die ons leven en onze omgeving alleen maar erger maken. Bodemwetenschappers schatten dat met het tempo waarin we onze landbouwgrond uitputten, we mogelijk minder dan 60 jaar grond op aarde hebben. Hoe gaan we dan iedereen te eten geven? GGO’s? God nee.

We hebben oplossingen nodig, en die hebben we nu nodig. Gelukkig werken er veel mensen aan regeneratieve landbouwpraktijken, en dit zijn oplossingen die we nu moeten gaan implementeren. De kans is groot dat je hier nog niet van hebt gehoord.

-> Nog maar 1 dag om gratis te kijken: The Need To GROW is een diep ontroerende en bekroonde documentaire over oplossingen die nodig zijn om een ​​gezonde toekomst voor de mensheid op te bouwen. Klik hier om nu te kijken!

Tot 14 september 2020 heb je gratis toegang tot een baanbrekende film over oplossingen. The Need To GROW  neemt je mee in de harten en innovaties van drie heel verschillende leiders – een 8-jarig meisje daagt de ethiek van een geliefde organisatie uit – een afvallige boer worstelt om zijn land te behouden terwijl hij een revolutie teweegbrengt in een hulpbronnenefficiënte landbouw – en een volleerde visionaire uitvinder wordt geconfronteerd met een catastrofe tijdens het ontwikkelen van een baanbrekende technologie.

Verteld door Rosario Dawson ( Marvel’s The Defenders ,  The Lego Batman Movie ),  The Need To GROW  levert een episch verhaal van oplossingen en de strijd om ze te implementeren. Het zal je aan het lachen maken, je laten huilen, je koude rillingen bezorgen en je inspireren om deel te nemen aan het herstel van de aarde.

“Geen mens op de planeet mag deze film missen.” – Society of Voice Arts and Sciences

Klik om de trailer te bekijken en krijg tot 14 september 2020 gratis toegang tot deze volledige film:  http://collective-evolution.com/a/grow-film 

Lees ook:   Genoeg is genoeg: Jensen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button