16 januari 2021

 

Referendum Oekraïne, kort geding voor de staat via crowdfunding

Referendum Oekraïne, kort geding voor de staat via crowdfunding

27APR

 
Het refendum van 6 april jl. betreffende ratificatie van het verdrag met Oekraïne leverde 61% nee-stemmen op en 38,2% ja.

Forum voor Democratie, één van de initiatiefnemers van dit referendum spant een kort geding aan tegen de staat conform artikel 11 van de referendumwet.

De kosten voor dit kort geding -€ 30.000,- zijn inmiddels opgebracht door het volk, wmpl_hearthoe belachelijk het ook is dat de bevolking moet betalen om de democratische rechten terug te vorderen! We gaan dit proces nauwlettend volgen.

Onlangs was Thierry Baudet van Forum voor Democratie bij Eén Vandaag om e.e.a. toe te lichten. Op hun Facebookpagina zag ik dat ze dit item ook Engels ondertiteld hebben, dus voor alle buitenlandse bezoekers van deze site is deze video nu ook te bekijken. Wellicht doet een goed voorbeeld ook nu weer goed volgen voor andere landen…

 

© Irma Schiffers

Lees ook:   Supergriep afgelopen winter...

Gerelateerde berichten