web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Kuipers loog over testcycli | Arib slachtoffer Corona-commissie | NL in recessie

De Nederlandse economie krimpt en verkeert nu officieel in een recessie: faillissementen, schuldgroei en een laag consumentenvertrouwen. Moeten we ons zorgen gaan maken? – Onlangs benoemde oud-Kamervoorzitter Khadija Arib een link tussen de anonieme beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag en haar voorzitterschap van de parlementaire coronacommissie. Hoe zit dit? – Volgens nieuwsplatform Indepen loog minister Ernst Kuipers tegen de Eerste Kamer over de relevantie van PCR-testcycli én de nieuwe coronavariant EG.5 is in aantocht.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥