web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Klaus Schwab huurt miljoenen ‘informatiestrijders’ in om ‘de controle over het internet te grijpen’

Het World Economic Forum (WEF) heeft aangekondigd dat het honderdduizenden “informatiestrijders” heeft gerekruteerd om het internet te controleren, sociale media en fora te controleren op “verkeerde informatie” en samenzweringsinhoud die vervolgens systematisch zal worden afgesloten.

Volgens het WEF van Klaus Schwab is verkeerde informatie op internet een ” infodemie ” die ” potentieel dodelijk ” is en een ” genezing ” vereist. De definitie van desinformatie, volgens het WEF, is alle inhoud op internet waar ze het niet mee eens zijn. Dit betekent dat de honderdduizenden informatiestrijders van het WEF zich zullen inzetten om afwijkende meningen tegen de globalistische elite de kop in te drukken.

Voordat we erin duiken en de plannen van het WEF onthullen, moet je je abonneren op het kanaal als je dat nog niet hebt gedaan en lid worden van de People’s Voice Locals-community .

Klaus Schwab waarschuwde ons vorige maand dat wie AI beheerst, de toekomst zal beheersen. En de elites van Davos hebben geen tijd verspild met het leggen van de basis om de mensheid tot slaaf te maken.

Samenzweringsforums en YouTube-commentaarsecties zijn het doelwit van de ‘informatiestrijders’ van het WEF die zich voordoen als gewone gebruikers van het platform, maar in feite werken om de procedure te verstoren en heimelijk steun te zaaien voor de ideologie van het WEF van Klaus Schwab.

Bij de aankondiging van het nieuws op een WEF-podcast zei VN-communicatiedirecteur Melissa Fleming: ” Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers gerekruteerd, en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe verkeerde informatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort van ‘ digitale first-responders’ in die ruimtes waar verkeerde informatie reist .”

Het WEF beïnvloedt subliminaal de massa om hun verhalen op de mensen te drukken.

Bij de aankondiging van het nieuws op een WEF-podcast zei VN-communicatiedirecteur Melissa Fleming: ” Tot nu toe hebben we 110.000 informatievrijwilligers gerekruteerd, en we rusten deze informatievrijwilligers uit met het soort kennis over hoe verkeerde informatie zich verspreidt en vragen hen om te dienen als een soort van ‘ digitale first-responders’ in die ruimtes waar verkeerde informatie reist .”

Lees ook eens:   EU-leider roept op om code van Neurenberg weg te gooien ten gunste van gedwongen vaccinatie van alle andersdenkenden

Ook op de podcast zet mainstream-journalist Mark Little mogelijke oplossingen voor de zogenaamde ‘ infodemie ‘ uiteen.

Little heeft voor Twitter gewerkt en Storyful opgericht, een persbureau voor sociale media dat nauw verbonden is met het feitencontroleprogramma. Hij heeft nu Kinzen gelanceerd, een bedrijf dat dreigt kunstmatige intelligentie te gebruiken om online-inhoud te censureren namens de elites.

” Ik ben de verspreiding van desinformatie gaan zien als een wereldwijde gezondheidscrisis “, vertelt Little aan World Vs Virus . “ Verkeerde informatie is zo’n ernstige bedreiging voor onze samenleving.

“ Onjuiste informatie gebeurt binnen onze vrienden en families. We moeten dus strategieën vinden om het in de eerste plaats te herkennen. En ten tweede moeten we als actieve burgers, net zoals we maskers dragen om anderen te beschermen, de goede burger zijn, de actieve vector die terugvecht in ons dagelijks leven.”

Het WEF is vastbesloten om het internet te beheersen en ze hebben een grote rol gespeeld bij het doordrukken van Senaatswet 686, ook wel bekend als de TikTok Ban Bill, die Amerikaanse burgers 20 JAAR gevangenisstraf geeft voor het verspreiden van zogenaamde desinformatie.

Dit is het gevaarlijkste wetsvoorstel sinds de Patriot Act in 2001 en we hebben een hele video gemaakt waarin we laten zien hoe het de globalistische elite in staat zal stellen om Amerika en de vrije wereld te koloniseren. De link staat onder deze video voor het geval je hem nog niet hebt gezien.

Bewustmaking van dit wetsvoorstel en ervoor zorgen dat het wordt afgewezen, is van het grootste belang. Tot nu toe hebben wij, de mensen, geweldig werk verricht door het kwaad in het wetsvoorstel aan het licht te brengen. Maar we kunnen niet op onze lauweren rusten. De globalistische elite valt ons op tal van fronten aan.

Lees ook eens:   Genderneutraal plassen... zucht

Het World Economic Forum is niet de enige globalistische organisatie die haar zinnen heeft gezet op het beheersen van het verhaal op sociale media door honderdduizenden ‘informatiestrijders’ los te laten.

Een campagne voor wereldwijde beïnvloeding, gefinancierd door de Israëlische regering, had vorig jaar een budget van 1,1 miljoen dollar, zo blijkt uit een document verkregen door The Electronic Intifada.

Volgens de gelekte documenten heeft de staat Israël een leger van 15.000 mensen in dienst om “buitenlands publiek te beïnvloeden” en hebben ze drie kantoren in drie verschillende landen die zich uitsluitend toeleggen op het beheersen van het verhaal op internet.

En de Jigsaw-eenheid van Google sponsort een RAND-rapport dat aanbeveelt om online samenzweringsforums van binnenuit te ‘infiltreren en te ondermijnen’. Volgens het rapport is de beste manier om samenzweringsforums te ondermijnen door “waar mogelijk gezaghebbende berichten te plaatsen”.

Dus wat is “gezaghebbende berichtenuitwisseling”? Als je de laatste tijd wat tijd op forums hebt doorgebracht, is het je misschien opgevallen dat wanneer een interessant of explosief onderwerp wordt gemaakt, de draad onmiddellijk wordt overspoeld door gebruikers die berichten achterlaten die het oorspronkelijke bericht minachten, het uit elkaar halen en eigenlijk elke mogelijke manier vinden om te casten twijfel aan de legitimiteit ervan.

Dit soort gedrag is een voorbeeld van ‘gezaghebbende berichten’ en wordt uitgevoerd door gebruikers die namens het World Economic Forum of Google’s Jigsaw-eenheid actief zijn.

Het rapport stelt dat als “gezaghebbende berichten” op het samenzweringsforum succesvol zijn, zogenaamde “gematigde samenzweringstheoretici” zich zullen omdraaien om beïnvloeders te worden en de ‘kudde’ naar groenere weiden te leiden als ‘merkambassadeurs’ voor het algemeen welzijn. anderen de dwalingen van hun wegen.

Het Google-rapport beweert verder dat leden van samenzweringsforums uiteindelijk zullen worden overtuigd door het bombardement van inhoud die is gemarkeerd door algoritmen, en dat ze langzaamaan zullen geloven dat de reguliere media en de factcheckers gelijk hebben door de enorme hoeveelheid bewijs en / of groepsdruk om zich te conformeren.

Lees ook eens:   De komende dreiging Pfizer baas breekt los

Te oordelen naar de inhoud van dit rapport, is het duidelijk dat de elites niet veel respect hebben voor de intelligentie en volharding van de gemiddelde zogenaamde ‘complottheoreticus’. Dit is waar ze het bij het verkeerde eind hebben.

De gemiddelde gebruiker van samenzweringsfora anno 2023 heeft zichzelf al bewezen door de allesomvattende nepnieuws mainstream media af te wijzen, ondanks een eindeloos spervuur ​​aan propaganda en voorspellende programmering. Dit zijn mensen die begrijpen dat de hele wereld een podium is. Dit zijn mensen die al door de strijd zijn gehard.

Proberen om samenzweringsforums en sociale media te infiltreren en bepaalde leden te ondermijnen, lijkt een tactiek die zal worden gezien als een inbreuk die de kloof vergroot en tot nog minder vertrouwen leidt. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk dat we de aard begrijpen van de informatieoorlog die wordt gevoerd door de machthebbers.

We maken op dit moment deel uit van zoiets groots. De elites zouden zich in 2023 niet richten op samenzweringsfora en sociale media als deze fora niet de laatste plaatsen op aarde waren waar de waarheid wordt ontdekt en leugens aan het licht worden gebracht.

We hebben het potentieel om de ketenen van het verleden te doorbreken. De controle, verdeeldheid, haat en afscheiding. We creëren letterlijk een nieuwe wereld. Daarom is het controleapparaat zo bang. Ze weten dat ze dit niet kunnen stoppen. Hoe meer ze liegen, hoe meer ze bedriegen, hoe meer ze zichzelf blootgeven, hoe dichter ze de controle verliezen.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥