web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Amerikaanse wet geeft WEF volledige controle over Amerika: burgers krijgen 20 jaar gevangenisstraf wegens afwijkende mening (video)

Klaus Schwab waarschuwde ons vorige maand dat wie de AI controleert, de wereld zal beheersen. En de elites van Davos verspilden geen tijd om de weg vrij te maken voor hun uiteindelijke overname van de samenleving.

US Senate Bill 686, ook wel bekend als de TikTok Ban Bill, geeft Amerikanen 20 JAAR gevangenisstraf voor het verspreiden van desinformatie. En wat is desinformatie vraag je? Desinformatie is het enige wat de globalistische elites zeggen.

Dit is het gevaarlijkste wetsvoorstel sinds de Patriot Act Amerikanen beroofde van lang gekoesterde rechten en vrijheden in de onmiddellijke nasleep van 9/11.

De zogenaamde TikTok Ban Act is een Trojaans paard dat zich voordoet als een wetsvoorstel gericht op ByteDance, de Chinese eigenaren van TikTok, terwijl het in werkelijkheid gericht is op gewone Amerikanen die achter de Biden-regering staan ​​en de agenda van de komende globalistische elite. uit Davos zijn het daar niet mee eens.

Hoe weten we dat ze achter dit wetsvoorstel zitten? Omdat congresleden al jaren toegeven dat ze absoluut geen idee hebben wat er in de wetsvoorstellen staat die ze hebben aangenomen.

Sindsdien heeft de toenmalige voorzitter van het Huis, Nancy Pelosi, op beroemde wijze toegegeven:  “We moeten de [gezondheidszorg]wet goedkeuren, zodat u kunt ontdekken wat erin staat”,  is het duidelijk dat er een hogere macht in het spel is dan het Congres.

Niets illustreert de overdrijving en arrogantie van de regering meer dan deze 16 woorden die Pelosi uitsprak tijdens de National Association of Counties Legislative Conference in maart 2010.

Maar Senaatswet 686, ook wel bekend als de Restrict Act, is veel erger dan alles wat we in decennia hebben gezien. Dit wetsvoorstel heeft tweeledige steun om het internet over te dragen aan een AI-spionagesysteem om alles te controleren wat Amerikanen zeggen en doen. ( Het World Economic Forum (WEF) “AI Enslavement” zit ook achter jou aan! )

 

De RESTRICT-  wet zou het Witte Huis, via het ministerie van Handel, de bevoegdheid geven  om iedereen en elk bedrijf te vervolgen  dat zij een risico voor de nationale veiligheid achten.

Dit geldt ook voor iedereen die informatie verspreidt die indruist tegen de huidige regering en het globalistische verhaal.

Dit wetsvoorstel stelt de minister van Handel en “verantwoordelijke afdelings- en bureauhoofden” in staat om “alle risico’s die voortvloeien uit” uw apparaten of uw online activiteiten in uw eigen huis volledig te beheersen.

Tot deze afdelingshoofden behoren vrijwel iedereen die de regering geschikt acht om te benoemen. Hoofdstuk 3 gaat in op de “relevante” afdelings- en bureauhoofden en de vele rechtvaardigingen voor hun inbreuk. De rechtvaardigingen omvatten bijna alles wat volgens hen “een onaanvaardbaar risico vormt”.

Herinner je je de Disinformation Governance Board die de Biden-regering probeerde op te zetten om de taal op internet te controleren? Senaatswetsvoorstel 686 laat deze mislukte poging tot autoritarisme kinderspel lijken.

Dit is  huiveringwekkend  gezien het feit dat de globalistische elite de reguliere media heeft opgedragen om conservatieven en christenen te demoniseren, en de regering-Biden heeft volgens hetzelfde draaiboek gewerkt.

Het is duidelijk wie ze als de vijand beschouwen.

Het zijn de mensen die hun agenda kunnen doorzien.

 

En de straffen zijn hard. Straffen voor het doen van dingen die de overheid online niet wil, kunnen variëren van $ 250.000 tot wel $ 1.000.000 en gevangenisstraf “voor niet meer dan 20 jaar of beide”.

Dus wie krijgt de autoriteit om Amerikanen te bestempelen als bedreigingen voor de nationale veiligheid? Het zullen de factcheckers en verblijfplaatsen zijn van desinformatie-instanties die de afgelopen jaren volledig in diskrediet zijn gebracht.

Volgens deze nieuwe bewakers van de waarheid, van wie de meesten letterlijk worden gefinancierd door Bill Gates of George Soros, kun je geen mening geven over welk onderwerp dan ook, tenzij je mening wordt gedeeld door zogenaamde “vertrouwde bronnen” zoals CNN en   MSNBC . .

Veel mensen gaan ervan uit dat deze factcheckers de essentie zijn van neutraliteit en onbevooroordeelde berichtgeving. Wel, oordeel zelf.

Volgens Facebook werkt hun fact-checking-programma samen met “externe fact-checking-organisaties die ondertekenaars zijn van Poynter’s International Fact Checking Code of Principles (IFCN).”

Hier is een interessant feit over Poynter, de zelfbenoemde “World’s Leading Journalist”. Ze worden gefinancierd door de Open Society Foundations van George Soros, de Bill & Melinda Gates Foundation, de National Endowment for Democracy (die financiële banden heeft met het ministerie van Buitenlandse Zaken), Ebay’s Omidyar Foundation en Craig Newmark, de oprichter van Craigslist, die miljoenen heeft gedoneerd aan , financierde Poynter om het feitencontroleprogramma te creëren.

De manier waarop deze belangenconflicten zich in werkelijkheid afspelen, is meer dan bevooroordeeld. Ze doen niet eens alsof ze eerlijk en evenwichtig zijn.

Iedereen die op feiten is gecontroleerd voor het delen van informatie op Facebook, bevindt zich in goed gezelschap. Phil Magness, een senior econoom en docent aan het American Institute for Economic Research, werd onlangs op feiten gecontroleerd door factcheckers die het niet leuk vonden dat hij economische informatie deelde die het Witte Huis van Biden in verlegenheid bracht.

Hij reageerde op de ervaring dat hij het zwijgen werd opgelegd door factcheckers door te verklaren:  “We leven in een Orwelliaans hellscape.”

Hij heeft geen ongelijk als hij in een Orwelliaans hellelandschap leeft.

Maar hier wordt het interessant. Hoewel de kaarten in hun voordeel zijn gestapeld, alle gezichtsexaminatoren in hun zak zitten en alle reguliere media aan hun kant staan, verliezen liberalen nog steeds  het  argument op internet.

Daarom is de globalistische elite nu vastbesloten om de oppositie de kop in te drukken en voor eens en voor altijd een einde te maken aan afwijkende meningen door iedereen die het online niet met hen eens is, te bestempelen als een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Magness zal niet langer op feiten worden gecontroleerd omdat hij de woordspelingen van het Witte Huis uitdaagt, hij zal worden vervolgd.

Welkom bij het Ministerie van Waarheid uit 1984, waar alleen geselecteerde feiten mogen bestaan, terwijl iedereen die meningen uit die de globalistische elite beledigen, wordt vervolgd als een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Dus wat gebeurt er als u wordt geclassificeerd als een bedreiging voor de nationale veiligheid? Waar kunnen ze toegang toe krijgen om het te bevestigen? Alles. De lijst is uitgebreid. Het omvat e-commercesites, betalingstechnologieën, online marktplaatsen, biotechnologie, synthetische biologie, post-kwantumcryptologie, distributie van kwantumsleutels (beveiligingssleutels die worden gebruikt om berichten te coderen en te decoderen) en meer.

De minister van Handel ontvangt onbeperkte middelen en heeft de vrijheid om aanvullende wetshandhavingsinstanties van welke instantie dan ook toe te wijzen om acties af te dwingen.

De beweerde beperkingsbevoegdheden zijn ingrijpend, inclusief de mogelijkheid voor het ministerie van Handel  om niet alleen sociale media-apps te verbieden, maar ook “gaming-apps en betalingsapps”.

Dit onderdeel is belangrijk.

Weet je nog wat er in Canada gebeurde met de truckerprotesten? De Canadese regering, geïnfiltreerd door het WEF, sloot haar bankrekeningen en vernietigde de levens van patriotten die vreedzaam protesteerden, allemaal met de subtiliteit van het stampen van een laars op een menselijk gezicht.

Dit is hoe de geïnfiltreerde regeringen van Klaus Schwab werken, en met dit wetsvoorstel ondernemen ze stappen om deze tactieken naar Amerika te brengen.

MAAR HET WORDT ERGER…

Het wetsvoorstel verwijst herhaaldelijk naar de mogelijkheid om “verleden, heden EN TOEKOMSTIGE transacties” te verbieden .

Een transactie, zoals de caucus van de Libertarische Partij uitlegt, is vrijwel alles. Merk op hoe het wegloopt van “gedekte entiteiten” op basis van het buitenland – en de vreemd geformuleerde “niet-ontduiking” sectie C van het wetsvoorstel dat  veel meer autoriteit toestaat.

Dames en heren, u heeft zojuist uw individuele soevereiniteit afgestaan ​​aan een niet-gekozen ministerie van Handel.

EN HET WORDT ERGER…

De RESTRICT-wet wordt aan het Amerikaanse volk verkocht als een verbod op TikTok, dus het wetsvoorstel richt zich natuurlijk zwaar op “Buitenlandse tegenstanders” en “Buitenlandse individuen”, want hey, zij zijn de slechteriken.

Maar het is belangrijk om de kleine lettertjes te lezen en de punten met elkaar te verbinden.

En vergeet niet dat onder de Patriot Act een “buitenlandse persoon” ook een Amerikaans staatsburger kan zijn!

Maar je dacht dat het alleen maar moest gaan om het stoppen van China, ByteDance en TikTok?

Het beperken van rechten in naam van “veiligheid” kan heel snel uit de hand lopen. Vergeet niet wat er met de vrachtwagendemonstranten in Canada is gebeurd.

Maar we hoeven niet naar Canada, kijk maar naar wat de regering de afgelopen drie jaar heeft gedaan onder het mom van “veiligheid” en “mensen beschermen”. Mandaten, mandaten, mandaten. Mensen verliezen hun baan, mensen verliezen hun kleine bedrijven, mensen verliezen hun vrijheid.

Als het Congres TikTok wil “verbannen”, hoe zit het met … gewoon … verbannen … TikTok …. zonder een hele reeks autoritaire nieuwe wetten binnen te sluipen om van Amerika een gekoloniseerde vazalstaat van het World Economic Forum te maken.

Op 28 april 2020 verscheen ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” (ook beschikbaar op Amazon   ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020  verscheen ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Marionettes in the Service of het nieuwe”. Corona-wereldorde ”.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities, and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Adrenochroom en bevrijde kinderen van de DUMBs “.

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

Op 26 augustus 2022 werd ” The Hollywood Code 2: Prophetic Works, Alien Agenda, New World Order and Pedophilia – They Tell Us Through Movies ” (ook beschikbaar op Amazon ) uitgebracht, met een spannend hoofdstuk ” The Illuminati and the New World Order in Hollywood ”.

Op 10 maart 2023 ” Blood of Illuminati 2: jachtverenigingen van de elites – ze gebruiken rituelen en magie om je te beheersen! ‘ (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ‘Order Out of Chaos: How the Elite’s Plans Were Predicted in Public – Why Did the Georgia Guidestones Have to Be Destroyed in 2022?’ .

 

Video:

Bronnen: PublicDomain/ newspunch.com  op 04/06/2023

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥