web analytics

Een andere Italiaanse professor is dood na de AstraZeneca COVID-injectie

Naarmate massale vaccinatiecampagnes met de experimentele COVID-injecties zich nu verplaatsen naar de volgende demografische populaties, nadat ze begonnen zijn met senioren in  zorginstellingen en de gezondheidswerkers in die voorzieningen, zijn de volgende doelgroepen de onderwijzers.

We hebben bijvoorbeeld in de VS meerdere rapporten gezien dat hele schooldistricten moesten sluiten na een massale COVID-injectiecampagne, omdat zoveel mensen ziek werden na de injecties, dat er in sommige schooldistricten niet genoeg werknemers zijn om lessen te geven, meteen na deze enorme hoeveelheid vaccinaties.

Vorige week werd ik geïnformeerd over 3 sterfgevallen onder docenten na COVID-injecties op een school in Portland. Maar omdat er niets in de media werd gezegd en de sociale media het zwijgen werd opgelegd, kon ik geen bewijs krijgen om die verhalen te publiceren.

De Italiaanse pers meldt nu echter opnieuw een overlijden na de AstraZeneca COVID-injectie, een jonge professor uit Gela, Italië. Dit volgt op ons rapport van vorige week over de 31-jarige Ilaria Pappa , een professor uit Ischia, Italië, dat The COVID Blog meldde.

De professor uit Gela is de 37-jarige Zelia Guzzo. De Italiaanse nieuwspublicatie quotidianodigela.it meldt :

ZELIA HEEFT HET NIET GEHAALD. NA 12 DAGEN STIERF DE PROFESSOR.

ALLEEN EEN WONDER HAD HAAR KUNNEN REDDEN DOOR EEN ZIEKTEBEELD TE VERANDEREN DAT VORIGE WEEK AL ONOMKEERBAAR LEEK. GISTERAVOND KORT VOOR ACHT UUR WERD VASTGESTELD DAT ER VOOR ZELIA GUZZO, 37 JAAR OUD, NIETS MEER TE DOEN WAS.

DE 37-JARIGE LERAAR LAAT HAAR MAN, OOK EEN LERAAR, EN EEN JONGE ZOON ACHTER. EEN TRAGEDIE DIE DE FAMILIE EN ALLE COLLEGA’S WAAR ZELIA WERKTE, HEEFT GESCHOKT EN WAAR ZIJ ZEER GEWAARDEERD WERD.

TWAALF DAGEN GELEDEN HAD DE JONGE VROUW ZICH ZIEK GEVOELD EN MOEST ZE EERST IN HET ZIEKENHUIS WORDEN OPGENOMEN EN DAARNA MOEST ZE  MET SPOED NAAR SANT’ELIA VAN CALTANISSETTA. DE TOESTAND WERD ZEER ERNSTIG OMDAT HAAR TOESTAND WERD AANGETAST DOOR EEN HERSENBLOEDING.

DRIE WEKEN GELEDEN HAD ZE HET ASTRAZENECA-VACCIN GEKREGEN, EVENALS ALLE LERAREN IN DE PROVINCIE.

ZE ADEMDE AL EEN WEEK KUNSTMATIG.

HET PARKET VAN GELA IS AL BEGONNEN MET DE EERSTE ONDERZOEKEN OM DE MOGELIJKE CAUSALITEIT VAST TE STELLEN MET HET VACCIN DAT ZE OP 1 MAART HAD GEKREGEN. EEN ENORME TRAGEDIE, DIE NIET ALLEEN DEGENEN DIE ZELIA KENDEN, MAAR DE HELE STAD IN SHOCK RAAKTE. ​

Dit is nu de tweede keer dat we hebben gezien dat er een strafrechtelijk onderzoek wordt gestart tegen de AstraZeneca COVID-vaccins in Italië, na een overlijden na de injectie.

Lees ook:   Ineens weet je het je wilt een

Aanklagers in de Noord-Italiaanse regio Piemonte startten ook een strafrechtelijk onderzoek nadat een 57-jarige klarinetleraar in minder dan 24 uur na de eerste dosis van het AstraZeneca COVID-19-vaccin overleed. ​

Newsicilia.it meldt dat vaccin schot waarbij Zelia Guzzo in Gela werd gedood, NIET afkomstig is van dezelfde twijfelachtige partij AstraZeneca COVID-doses die verantwoordelijk zijn voor de dood van Stefano Paternò, een 43-jarige Italiaanse militair op Sicilië.

ONDERTUSSEN HEEFT DE AANKLAGER VAN GELA DE INBESLAGNAME VAN MEDISCHE DOSSIERS EN DOCUMENTATIE MET BETREKKING TOT HET VACCIN VAN DE JONGE LERAAR GELAST OM TE MELDEN DAT HET TOEGEDIENDE MEDICIJN GEEN DEEL UITMAAKTE VAN HET BEROEMDE LOT ABV2856 DAT IN BESLAG WERD GENOMEN DOOR AIFA.

KORTOM, HET ONDERZOEK GAAT DOOR, MAAR DE PIJN BLIJFT. DE PIJN VAN DEGENEN DIE HET HEBBEN GEZIEN, BREEKT DE DROOM VAN EEN 37-JARIGE DIE KLAAR IS OM ANDEREN EN ZICHZELF TE BESCHERMEN, KLAAR OM HAAR PLICHT TE VERVULLEN, KLAAR OM TE VACCINEREN OM TERUG TE KEREN NAAR EEN NORMALITEIT DIE NOG VER WEG IS. ​

Zoals we vorige week meldden , tonen de bijwerkingen van de COVID-injecties in Europa en geregistreerd in EudraVigilance aan dat Italië voor de AstraZeneca COVID-vaccins meer doden en gewonden heeft dan enig ander Europees land dat in EudraVigilance is gemeld.

 

Al deze informatie wordt gecensureerd door de door Pharma gecontroleerde bedrijfsmedia, evenals door Big Tech, wat de enige redelijke verklaring is waarom mensen blijven haasten om een ​​van deze experimentele injecties te nemen.

Wat is er nodig voordat mensen wakker worden en begrijpen dat de bedoeling achter deze vaccinaties NIET is om immuniteit te bieden tegen een SARS-virus, maar om mensen onder controle te houden en de doelen te dienen van de eugenetische globalisten die publiekelijk hebben verklaard dat ze willen verminderen de wereldbevolking?

Lees ook:   Aanslag Utrecht....?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button