...

01 december 2021

 

De CIA over tijdreizen en de holografische realiteit – het gateway-proces

De “Analyse en beoordeling van het Gateway-proces” werd in 2017 vrijgegeven door de CIA. Dit Gateway-proces was een meditatieles die mensen leerde om hun eigen elektromagnetische energiegolven die uit hun lichaam komen te gebruiken.

Het leerde hen ook hoe ze hersengolven konden beheersen en ze in wezen konden gebruiken om zich los te maken van tijd en ruimte.

Omdat het lichaam verandert in een coherente oscillator die in harmonie met het omringende elektrostatische medium vibreert, stellen de specifieke oefeningen in het Gateway-proces de deelnemer in staat om het energieveld rond zijn lichaam op te bouwen, vermoedelijk door energie uit het resonantieveld van de aarde te gebruiken (het hetzelfde resonerende veld dat de basis vormde voor veel van Nikola Tesla’s werk) dat het lichaam vervolgens meesleurt vanwege zijn vermogen om ermee te resoneren.

Dit is groot. Afgezien van de voor de hand liggende vraag welk snode doel de CIA hoopte te bereiken met dit proces, is het moeilijk om de afleiding te missen van wat het losmaken van tijd en ruimte betekent – vierdimensionale reizen met alles wat het inhoudt (hemel, hiernamaals, een andere dimensie).

Dit spreekt over veel ideeën, zoals binaurale technologieën, de wet van aantrekking. Er valt hier veel uit te pakken, dus ik heb het hele document gelezen zodat u het zelf kunt beoordelen. Bronnen: Gateway-proces Er valt hier veel uit te pakken, dus ik heb het hele document gelezen zodat u het zelf kunt beoordelen. Bronnen: Gateway-proces Er valt hier veel uit te pakken, dus ik heb het hele document gelezen zodat u het zelf kunt beoordelen. Bronnen: Gateway-proces https://www.cia.gov/library/readingro…

Lees ook:   Bang voor de waarheid: Jensen

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten