web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Britse regering publiceert schokkend rapport over bijwerkingen van Corona-vaccins – Beroertes, blindheid, miskramen

Een rapport van het UK Medicines Agency onthult meer bijwerkingen van de Corona-vaccinaties. In totaal hebben meer dan 30.000 gevaccineerden tegen eind januari meer dan 100.000 bijwerkingen van het vaccin gemeld. Het meest opmerkelijk zijn 13 mensen die blind werden na de vaccinatie, acht miskramen en in totaal 236 gevallen met dodelijke afloop, bericht Epoch Times.

De lijst van neveneffecten en bijwerkingen van Corona-vaccinaties wordt steeds langer. In een rapport van het Britse Bureau voor de controle op geneesmiddelen (MHRA, een instantie die in het Verenigd Koninkrijk vergunningen afgeeft en toezicht houdt op geneesmiddelen, vergelijkbaar met het Paul Ehrlich Instituut in Duitsland) worden nu blindheid en miskramen toegevoegd aan de reeds bekende reacties op vaccins, zoals pijn, gezichtsverlamming en bloedstoornissen. Het verslag is op 11 februari bijgewerkt met meldingen van vermoedelijke bijwerkingen vanaf het begin van de vaccinatiecampagne op 9 december tot eind januari.

Ambtenaren zeggen dat “meer dan 110.000 mensen in het VK zijn gestorven binnen 28 dagen na een positieve coronale test”. Ter vergelijking: ongeveer vier miljoen mensen zijn positief getest, terwijl de overzeese kolonies (waaronder Gibraltar, de Kaaimaneilanden en Bermuda) een paar duizend gevallen bijdroegen. Dit resulteert in een sterftecijfer van ongeveer 2,5 procent, wat ongeveer overeenkomt met het sterftecijfer van een gewone griep.

Meer bijwerkingen bij AstraZeneca

Net als bij VAERS in de VS kunnen Britten vermoedelijke bijwerkingen en ongewenste bijwerkingen van vaccins melden in wat bekend staat als het “yellow card scheme” en een geneesmiddel een “gele kaart” geven. Volgens het regeringsverslag hadden eind januari 9.262.367 mensen één vaccinatie gekregen en 494.206 mensen al twee. In dezelfde periode werden in totaal 32.139 gele kaarten verzameld, met meer dan 100.000 individuele reacties. De eerste kennisgevingen dateren van 9 december, de eerste dag van de inentingen.

Ongeveer tweederde van de meldingen en bijna 60.000 individuele reacties in het gele-kaartenschema hebben betrekking op het vaccin van Pfizer/BioNTech. Met uitzondering van 72 gevallen waarin de fabrikant niet werd gespecificeerd, valt de rest toe aan AstraZeneca. Hoewel het vaccin Moderna sinds 8 januari ook in het VK is toegelaten, wordt het in het regeringsrapport niet vermeld.

Lees ook eens:   Stop de invasie

De verdeling van de meldingen over de vaccins weerspiegelt ruwweg de toegediende vaccins. Het is echter opvallend dat een rapport over AstraZeneca gemiddeld vier afzonderlijke reacties bevat, terwijl er voor Pfizer/BioNTech “slechts” ongeveer 2,5 reacties op elke gele kaart staan. Zoals “dailyexpose.co.uk” berekent, betekent dit dat ongeveer één op de 333 gevaccineerden bijwerkingen of bijwerkingen heeft gemeld. In werkelijkheid zou het echter om nog meer gevallen kunnen gaan “aangezien sommige gevallen wellicht niet zijn gemeld bij de gele kaart-regeling”.

Dat AstraZeneca ook in Duitsland bijwerkingen veroorzaakt, ondervonden onlangs ook de noodhulpdienst in het district Minden-Lübbecke. Nadat werknemers op korte termijn gebruik hadden gemaakt van een vaccinatie-aanbieding van AstraZeneca – het vaccin is niet goedgekeurd voor mensen boven de 65 – meldden verschillende werknemers zich ziek. “Als gevolg daarvan was de noodhulpdiensten niet optimaal bemand”, verklaarde districtswoordvoerder Florian Hemann toen aan het “Westfalen-Blatt“. Naburige reddingsstations en de DRK hielpen mee.

De “gele kaart”-regeling omvat, naast de bijwerkingen en reacties die reeds bekend zijn uit de vaccinatiestudies van de fabrikanten, nog meer.

Bijwerkingen Corona-vaccins

Blindheid
In totaal omvatten de rapporten 1.280 oogaandoeningen. “Optische handicap en blindheid (anders dan kleurenblindheid)” kwamen voor in 53 meldingen over Pfizer/BioNTech [red. noot: zie blz. 8], evenals 26 gele kaarten voor AstraZeneca [blz. 6] en één melding zonder benoeming van het vaccin [blz. 4]. In dertien gevallen (5 Pfizer, 8 AstraZeneca) spreekt het rapport van (volledige) blindheid na vaccinatie.

Meldingen van vermoedelijke gevallen van bijwerkingen “verstoring van de ogen” in de “gele kaart-regeling”.Foto: Screenshots MHRA
Cerebrovasculaire ongevallen (beroerte)
In 43 gevallen (Pfizer/BioNTech 32 [blz. 31], AstraZeneca 11 [blz. 24]) hebben getroffen personen (of hun nabestaanden) melding gemaakt van cerebrovasculaire accidenten na vaccinatie door Pfizer. De plotselinge dood van hersencellen door zuurstofgebrek als gevolg van een onderbreking van de bloedtoevoer door een verstopping of scheuring van een slagader naar de hersenen wordt ook wel een beroerte genoemd. In zeven gevallen – 3 na vaccinatie door Pfizer/BioNTech, 4 na vaccinatie door AstraZeneca – liep dit fataal af.

Lees ook eens:   Ouders als zware criminelen weggezet wegens meenemen eigen kind

Meldingen van vermoedelijke gevallen van bijwerkingen van geneesmiddelen “beroerte” in de “gele kaart regeling”.Foto: screenshots MHRA
Abortus en miskraam
Wegens onvoldoende gegevens hebben noch Pfizer/BioNTech noch AstraZeneca en Moderna hun vaccins voor zwangere vrouwen goedgekeurd. Welke effecten mRNA-vaccinatie heeft op de vruchtbaarheid of op zogende moeders is ook onbekend, zeiden zij. Van haar kant heeft de Britse regering vóór het begin van de vaccinatiecampagne aangekondigd dat “zwangerschap moet worden uitgesloten bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd voordat zij worden gevaccineerd [en] zwangerschap moet worden vermeden gedurende ten minste twee maanden na de tweede dosis”.

Toch vermeldt de gele kaart-regeling acht [blz. 36] vermoedelijke zwangerschapsgerelateerde gevallen voor Pfizer/BioNTech, en negen [blz. 28] voor AstraZeneca. Ongeveer de helft daarvan heeft betrekking op “spontane abortussen” of miskramen. In twee gevallen deden zich na vaccinatie met AstraZeneca vroegtijdige bevallingen of een vroegtijdige breuk van de vruchtzak voor.

Meldingen van vermoedelijke bijwerkingen in verband met zwangerschappen in de Yellow Card-regeling.Foto: screenshots MHRA.
Gezichtsverlamming
Er zijn ook 107 gezichtszenuwaandoeningen gemeld na Pfizer/BioNTech-vaccinaties, waaronder verlamming, parese en spasmen. Na vaccinaties door AstraZeneca zijn tot nu toe 17 meldingen binnengekomen. Verlamming in andere delen van het lichaam kwam in ten minste 21 gevallen voor (Pfizer 15, AstraZeneca 5, niet toegeschreven 1). In de meeste gevallen waren de verlammingsverschijnselen na een paar dagen verdwenen.

Overleden
Ook in het VK zijn sterfgevallen gemeld in de tijdsvolgorde van vaccinaties. De rapporten bevatten in totaal 236 gevallen met dodelijke afloop. Hiervan zijn er 141 expliciet vermeld als “sterfgevallen”; alle andere gevallen vermelden een andere dodelijke bijwerking. 76 gevallen hebben betrekking op het vaccin van Pfizer/BioNTech [blz. 13], 64 gevallen op AstraZeneca [blz. 10]. Eén geval wordt niet toegeschreven aan het vaccin [p. 6].

Lees ook eens:   De zorg is niet overbelast...

Bijzonder opvallend onder de sterfgevallen zijn 15 gevallen van “plotselinge dood” (negen bij Pfizer/BioNTech, zes bij AstraZeneca), die volgens “dailyexpose” “onmiddellijk na de inenting dood neervielen”.

Meldingen van vermoedelijke gevallen van bijwerkingen “overlijden” in de “gele kaart regeling”.Foto: screenshots MHRA
Tussentijdse beoordeling door het Britse regeringsagentschap

In het licht van deze cijfers stelt de MHRA: “Een groot deel van degenen die tot nu toe in het kader van de vaccinatiecampagne zijn gevaccineerd, is hoogbejaard en velen van hen zullen ook reeds bestaande aandoeningen hebben.” Het bureau concludeert dan ook dat beide vaccins “geen andere nieuwe veiligheidsproblemen” opleveren. Alle vaccins en geneesmiddelen hebben “bepaalde bijwerkingen”, maar in het geval van de Corona-vaccins zijn deze “in overeenstemming met de verwachtingen van klinische proeven”. Het gaat verder met te zeggen:

Na een zeer uitgebreide blootstelling van de bevolking van het VK zijn uit de tot nu toe ontvangen meldingen geen nieuwe veiligheidsproblemen naar voren gekomen, en voor de gevallen van andere ziekten die in een tijdelijk verband met vaccinatie zijn gemeld, duidt het beschikbare bewijs er momenteel niet op dat het vaccin de gebeurtenis heeft veroorzaakt”.
Daartegenover staat de definitie van een “coronadode”, die inhoudt dat iemand in het VK “zeker aan COVID-19 is overleden” tot 28 dagen na een positief testresultaat geldt. Die periode is ongeveer 10 tot 14 dagen langer dan het duurt voor iemand die positief heeft getest, officieel als hersteld wordt geteld.

https://dissident.one/2021/02/24/britse-regering-publiceert-schokkend-rapport-over-bijwerkingen-van-corona-vaccins-beroertes-blindheid-miskramen/

 

ps

https://corona-nuchterheid.nl/wp-content/uploads/2020/12/Covid-19-vaccin-De-bijwerkingen.pdf

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥