web analytics
...
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Waarom wordt deze terreurcampagne ontketend?

Nooit eerder, buiten oorlogstijd, is de bevolking onderworpen aan dergelijke informatie-terreur door propagandamachines van de overheid.
‘S Morgens is de wereld nog zoals het hoort. De zon komt, zoals voorspeld voor dit deel van Engeland begin december, omstreeks twintig over negen op. Kort daarna sta ik op, doe mijn gebruikelijke ochtendklusjes, ontbijt snel, was mijn gezicht en om tien uur zit ik al achter de computer. De uren voor de lunch verstrijken zoals gewoonlijk op het werk.
Vandaag kan ik het winkelen niet meer uitstellen.

Momenteel probeer ik zo min mogelijk te winkelen. Een keer kon ik meerdere keren per dag in het stadscentrum zijn, zonder er twee keer over na te denken: maar toen kon ik het huis gewoon op straat achterlaten, zonder abrupte overgangen van de grens van de ene plaats naar de grens van een andere.

De dingen zijn nu anders. Nu, achter het beschermende raamwerk van ons huis, ligt een parallel universum, een plaats van bizarre rituelen en dogma’s, waar figuren in groteske maskers voorzichtig om elkaar heen lopen op straat of in de supermarkt, of zich buiten bereik verschuilen achter symbolische plastic schermen. In plaats van muziek, terwijl ik de voorgeschreven route tussen de gangpaden volg, waarschuwen onstoffelijke stemmen voor dood en ziekte, die me bevelen om mezelf en anderen te beschermen, afstand te bewaren en mijn door de pest besmette adem voor zichzelf te houden.

“We zijn allemaal samen!” verkondigen ze.

In minder dan een jaar tijd heeft een of andere kwaadaardige necromantie de onverschrokken sociale wezens die ooit aan de vooravond van elke kersttijd winkels en cafés overspoelden, getransformeerd in een invasie van gevaarlijke enorme microdragers.
Of, als een nauwgezette studie van de feiten u het vertrouwen gaf dat het “Nieuwe Coronavirus” niet gevaarlijker is voor matig gezonde mensen dan een soort griep is voor krankzinnigen – bij aanhangers van een apocalyptische sekte.

Sinds ik de afgelopen negen maanden nauwgezet de feiten heb bestudeerd, lijken de ogen die me nu aankijken vanuit het onvoldoende bedekte gezicht van de vrouw die haastig van me wegloopt achter de blikjes tonijn als ik haar benader, me de ogen van een gekke gek.
Maar ik ben geen gelovige. Ik draag geen masker van loyaliteit. Ik winkel zo snel mogelijk en heb haast om terug te keren naar de gespannen geestelijke gezondheid van het gezinsleven.

Maar zelfs hier ben ik op mijn hoede: aangezien de aanval van propaganda ononderbroken doorgaat, kan alleen een volledige breuk met de buitenwereld bescherming bieden. Gelukkig ben ik sinds de komst van de computer buiten bereik van kabeltelevisie.
Om echter wakker te worden met de begeleiding van aangename, lichte muziek, kreeg ik af en toe een advertentie op Classic FM te verduren. Nu de overheid echter de meest lucratieve bron van media-inkomsten is geworden, is dit niet langer acceptabel. Wie wil er plotseling wakker worden uit de zinloze spreuken “Handen! Gezicht! Afstand! ”Dat soms twee keer binnen vijf minuten wordt herhaald?

“Het is maar een acteur!” mijn man smeekt me als ik de radio vervloek of erger.
Maar of het nu een acteur is of een minister van Volksgezondheid, het stinkt allemaal naar hersenspoeling.

‘Wil je niet gewoon een mooie advertentie voor banken?’ vraagt ​​een vriend droevig terwijl we de geleidelijke overname van advertentieruimte door de overheid bespreken.
Zelfs bonafide advertenties voor bedrijven als Boots en grote supermarkten zijn misselijk met schrijnende garanties van ‘veilig’ winkelen. De enige vorm van veilig winkelen waar ik naar streef is veilig winkelen zonder constante herinneringen aan het Virus: winkelen zonder maskers en leuke communicatie; de mogelijkheid om vrij rond te dwalen door de boekhandels en alleen te blijven hangen bij een kopje koffie in een druk café.

Waarom is deze terreurcampagne, vraagt ​​u zich af? Waarom moet iemand midden in een echte pandemie voortdurend eraan worden herinnerd dat de dood in hun voetsporen treedt? Dat op elk moment een virus, verspreid door een superspreider, vluchtig over straat veegt, iemands lichaam kan binnendringen – of, erger nog, dat wij zelf, besmet maar niet getroffen, stilletjes een geliefde kunnen infecteren?

Het korte antwoord is nee. In een echte pandemie zouden constante klappen tegen de psyche niet nodig zijn.
Als de Zwarte Dood buiten mijn deur woedde, zou de regering zich er terdege van bewust zijn dat ze geen miljoenen zouden hoeven te betalen om mij ervan te overtuigen binnen te blijven; hoogstwaarschijnlijk zouden ze me moeten betalen
om het huis uit te komen.

Deze regering kocht echter advertentietijd voor enorme sommen geld, met het enige doel, blijkbaar, om de mensen de boodschap van een naderend onheil over te brengen. In plaats van onze angsten te kalmeren met feiten en rationele argumenten, achtten ze het gepast om de ether te overspoelen met slogans die bedoeld waren om paniek in stand te houden;
met een onoprecht beroep op emoties; met out-of-context sterftetellingen, het opzettelijk verbergen van het verschil tussen gevallen en infecties, crimineel onnauwkeurige PCR-tests en zorgvuldig geselecteerde grafieken en computermodellen om worstcasescenario’s te markeren.

En niet tevreden om ons te dwingen om de voortdurend uitgezonden vervormde en onvolledige informatie te gehoorzamen, zetten ze de 77e Militaire Contra-Propaganda Brigade in om sociale media te trollen en elke aanhoudende afwijkende mening te onderdrukken – of, zoals de regering het liever noemt, ‘desinformatie’.
Het doel kan alleen zijn om maximale publieke horror te veroorzaken in het licht van een virus dat zonder al deze misleidende hype nauwelijks zou zijn opgemerkt door de algemene bevolking.

Lees ook:   Hugo de Jonge kijkt naar de persconferentie met popcorn

Waarom doen ze dit? Natuurlijk moeten ze zich er nu van bewust zijn dat een groeiend aantal gerespecteerde en ervaren wetenschappers het niet eens zijn met een beleid dat veel meer mensen doodt dan redt, en dat zal nog lang doden!

Natuurlijk kunnen niet-wetenschappers verdwalen in alle hopen tegenstrijdige informatie die zich heeft verzameld sinds we in februari en maart voor het eerst werden overgeschakeld op terroristische waarschuwingsmodus, maar één vraag is zowel fundamenteel als gemakkelijk te beantwoorden: zijn de oversterftecijfers hoger voor dit jaar gemiddeld en hoeveel? Alleen een enorme en aanhoudende afwijking van de norm zou duiden op de aanwezigheid van een nieuwe ziekte, dodelijk genoeg om de door de overheid genomen noodmaatregelen te rechtvaardigen.

Euromomo-kaarten voor het VK laten een dergelijke anomalie niet zien. In Noord-Ierland als geheel is er geen significante toename van het sterftecijfer. In Wales wijkt het sterftecijfer ook bijna niet af van de norm. Schotland had een bovengemiddelde piek in het voorjaar, maar is sindsdien vrijwel volledig binnen normaal gebleven. Zelfs het dichtbevolkte Engeland, ondanks het feit dat het sterftecijfer scherp steeg tot een enorme piek in maart en vervolgens net zo scherp daalde halverwege juni, bracht het grootste deel van het jaar puffend door onder de “significante groei” -grens, met een typische stijging in de winter.

Sterftecijfers in 2019/2020 vergelijkbaar met de niveaus van 1999/2000.

Dan zeker niet “Black Death” en zelfs niet de griep van 1918. In feite heeft een van ’s werelds toonaangevende epidemiologen, John Ioannidis, ons al lang verzekerd dat het sterftecijfer door een Covid-19-infectie vergelijkbaar is met dat van een ernstige griep. Zijn vroege schatting, gemaakt in maart, van een populatie-sterftecijfer variërend van 0,05% tot 1,0%, zoals blijkt uit de uitbraak op het cruiseschip Diamond Princess – een conclusie waarvoor de vooraanstaande professor, vreemd genoeg, werd onderworpen aan gecensureerde YouTube en meer.

Er wordt ons nu echter verteld dat alleen een massale vaccinatie tegen dit nogal gewone virus ons in staat zal stellen om terug te keren naar enige schijn van normaliteit. Miljoenen doses van onvoldoende geteste vaccins zijn al in de maak, in overeenstemming met een speciale distributie, om ervoor te zorgen dat Big Pharma of artsen die een oogje dichtknijpen voor het gebod “geen kwaad doen” het niet naleven. En miljoenen mensen zullen waarschijnlijk worden getroffen met verwoestende gevolgen voor hun gezondheid, en bovendien voor hun leven.

Er wordt ons verteld dat we dit vaccin allemaal zonder argwaan als wondermiddel moeten nemen om “dit vreselijke virus” te verslaan. “Het is redelijk veilig – om eerlijk te zijn, ik geef je mijn woord”, zegt Matt Hancock.
Afgezien van de bijwerkingen is er echter geen garantie dat het Pfizer-vaccin, dat op 8 december met plezier werd ontvangen door de eerste dankbare ontvanger, effectief zal zijn bij het voorkomen van ziekte of overdracht: en zelfs als het een eerste bescherming blijkt te bieden, kan het net zo lang duren als drie maanden.
Daarom wordt verwacht dat regelmatige herinjecties nodig zijn.

Welke herhaalde injecties!? Is het de moeite waard voor jonge en gezonde mensen om zich hun hele leven lang te laten vaccineren tegen een ziekte die bijna uitsluitend gevaarlijk is voor ouderen en zieken? En zelfs dat is niet genoeg – er wordt ons verteld dat we, zelfs nadat we in speldenkussens zijn veranderd, mogelijk maskers moeten blijven dragen en onze vrienden en familie op afstand moeten houden in de toekomst: een hint van toekomstige gezondheidspaspoorten en routinematige massatoezicht als we met het openbaar vervoer willen reizen of over het algemeen buiten onze deur willen leven.

Het lijkt erop dat het de nieuwe norm wordt, maar maak je geen zorgen! Je zet immers al automatisch maskers op als je de deur uitgaat, toch? en natuurlijk op de aangegeven kant van het trottoir lopen?
En als het te onaangenaam wordt om een ​​vaccinatiebewijs bij u te hebben, dan kunnen ze u binnenkort een veilig alternatief bieden: een geïmplanteerde microchip voor alle mogelijke gevallen: gezondheid; financiën; je sociale kredietscore …

Soms denk ik dat het beter is om een ​​van die gemaskerde zombies te zijn. Ze leven vol vertrouwen en gehoorzaam in een wereld die, hoewel gevaarlijk, maar ze begrijpen en accepteren. Het is echt voor hen. Ze weten onvoorwaardelijk dat ons een vreselijke plaag is overkomen. Een plaag die de hele mensheid dreigt te vernietigen; en ze weten dat als ze trouw maskers dragen, hun handen duizend keer per dag wassen en wegblijven van andere mensen, ze hun steentje zullen bijdragen om de natie te redden en uiteindelijk de allerhoogste zalving, het vaccin, zullen ontvangen.
Daarna denken ze dat het weer normaal zal worden – misschien met wat meer fietspaden en windmolenparken en een paar banen minder – maar wat maakt het uit als een lieve, meelevende regering ons allemaal een universeel basisinkomen belooft?

Voor de rest van ons is het niet gemakkelijk. De rest van ons moet in een wereld leven waar de heersende leugens genadeloos onze eigen waarnemingen uitdagen. Geleid door rationele denkprocessen en bewijs, weten we dat we dit jaar geen groter risico lopen om Covid-19 op te lopen dan in voorgaande jaren door een van de agressieve vormen van de griep.
Maar zodra we de buitenwereld betreden, is alles in tegenspraak met onze innerlijke realiteit: en hoewel we niet actief kunnen deelnemen aan de maskerade, zijn we gedoemd tot een constante staat van cognitieve dissonantie, we zijn gedwongen om stilzwijgend in te stemmen met de grote illusie die om ons heen speelt onder leiding van de regering. …

Lees ook:   Telegraaf vandaag!

Maar met welk doel?

Als het ooit mogelijk was om de monsterlijke misdaden die sinds maart vorig jaar hebben plaatsgevonden terug te brengen tot een simpele vergissing, dan is dat nu zeker niet het geval. Het argument dat de regering het gewoon bij het verkeerde eind had en nu gezicht probeert te redden door dieper te graven, werkt niet. De National Health Service (NHS) kende regelmatig wintergriepseizoenen, met bedden in de gangen en het personeel werd neergehaald. Er gebeurt niets bijzonders.
En als de hoeveelheid geld die de overheid in angst zaaien, PCR-tests en haastig uitgevonden vaccins heeft gestoken, wordt besteed aan het verhogen van salarissen voor verpleegkundigen en ander medisch personeel, kan de les eindelijk worden geleerd en worden toekomstige winters minder chaotisch.

Vanaf het begin was het voor iedereen met een minimale opleiding die zorgde voor de feitencontrole duidelijk dat het stilleggen van de economie schadelijker zou zijn voor leven en gezondheid dan welk virus dan ook. Waarom was het niet duidelijk voor een premier met een doctoraat uit Oxford, die wordt omringd door een hele groep collega’s en adviseurs die gewapend zijn met dezelfde prestigieuze kwalificaties?

Zelfs als men een eerste uitbarsting van paniek toestond, geconfronteerd met de hysterische voorspellingen van het Imperial College-team, had men zich redelijk goed kunnen terugtrekken na de eerste lockdown, toen veel wetenschappers al hadden gezegd dat het gevaar overdreven was, dat het virus nu endemisch was en een wijdverbreid natuurlijk fenomeen. immuniteit.

Waarom heeft onze regering in juni niet van de gelegenheid gebruik gemaakt om zichzelf een schouderklopje te geven, te verklaren dat het isolement heeft gewerkt en dat rationeel denken moet worden gevolgd, zoals in Zweden gebruikelijk is?

Als de propaganda zou veranderen, zou het land ze geloven. Het lijkt erop dat mensen alles zullen geloven als ze vakkundig worden behandeld door het gedragsanalyseteam.

Waarom dan blijven aandringen op het volgen van het SAGE-advies en blijven geloven in de herhaaldelijk mislukte speculatie van Neil Ferguson, in plaats van rekening te houden met de meer evenwichtige voorstellen die zijn voorgesteld door Karl Henegan en Sunetra Gupta?

In plaats daarvan besloot de regering om de vlammen van angst aan te wakkeren met meer propaganda en bevelen, en het bewind van onnodige terreur te verlengen tot de herfst, toen de jaarlijkse ademhalingsziekten de ziekenhuisbedden begonnen te vullen. Een voor een gaan die kleine bedrijven die de eerste aanval hebben overleefd failliet, en het lijkt erop dat onze heersers niet zullen rusten voordat elke laatste man, vrouw en kind in Groot-Brittannië in de armen van de bedrijfs- en staatsafhankelijkheid wordt geworpen. …

Over welke “complottheorie” hebben we het nu? We hebben te maken met feiten.
Met landen over de hele wereld die zelfmoord plegen met wederzijdse instemming onder het vurige refrein van “Build Back Better!”, Wat moet er nog gebeuren? Schud verbijsterd je hoofd dat zoveel landen unaniem niet alleen precies dezelfde fouten maken als begin dit jaar, maar nu ook eensgezind erop staan ​​het kwaad dat ze hebben losgelaten te consolideren?

Of overweeg de mogelijkheid dat een netwerk van machtige supranationale agentschappen – banken, bedrijven, niet-gouvernementele organisaties – enige tijd hebben samengewerkt om wereldgebeurtenissen te sturen via tussenpersonen en begunstigden in lokale en nationale regeringen en de bijbehorende bureaucratie, en dat het ‘nieuwe coronavirus’ gebruikt om de laatste sprong te maken naar een tijdperk van slim vermomd ‘mondiaal bestuur’: een tijdperk waarin beleid ontwikkeld door gecentraliseerde, niet-gekozen commissies wordt doorgegeven aan gekozen staatshoofden in de schelpen van eens onafhankelijke staten en aan hun loyale burgemeesters en regionale bestuurders voor implementatie en uitvoering.

Ik kreeg in 1957 de Aziatische griep. En mijn moeder ook: het enige dat ik wist, was dat ze een paar dagen vrij nam. De infectie verspreidde zich over het land, tienduizenden stierven. In 1968 ging de griep in Hongkong aan mij voorbij, maar het dodental ligt opnieuw in de tienduizenden.

In geen geval werd het nodig geacht miljoenen levens en middelen van bestaan ​​te vernietigen door het land te sluiten, en er werd geen poging gedaan om de inwoners te terroriseren. Covid-19 is niet dodelijker dan al deze eerdere infecties – minder tenzij je echt gelooft dat al degenen die momenteel worden beschreven als ‘sterven door Covid’ of sterven binnen 28 dagen na het testen van positief, in feite zijn eigenlijk stierf aan Covid. Nooit eerder werd een dergelijk destructief beleid toegepast op een land in een vergeefse poging om een ​​virus uit te roeien. Nooit eerder, buiten oorlogstijd, is de Britse bevolking zo schandalig aangevallen en geslagen door de staatspropagandamachine.

Welke conclusie ga je trekken? Ik ga de eenden voeren. Ze houden zich niet bezig met asociale afstand nemen en dragen geen maskers.

Vertaling van het artikel door Gillian Dymond Originele tekst

Gerelateerde artikelen

Back to top button