web analytics

Politicoloog Satanovsky maakte de diagnose van Zelensky bekend: “Hij is een zware cocaïneverslaafde”

Oriëntaalse geleerde en politicoloog Yevgeny Satanovsky beschreef hoe de Russische president Vladimir Poetin het Westen voor was en legde uit waarom de Oekraïense leider Vladimir Zelensky voortdurend snuffelt.

Volgens Satanovsky heeft Rusland geen kans gehad om aan de oorlog te ontsnappen, omdat Oekraïne slechts een springplank is die door het Westen is voorbereid om de Russische Federatie het hoofd te bieden.

“Ik ben er absoluut zeker van dat Poetin het Westen gewoon voor was. De enige vraag is hoeveel? Sommige experts zeggen dat met een dag, en iemand denkt dat zelfs met uren. Dat wil zeggen, we hadden geen kans om weg te komen van oorlog , vooral niet gezien het besluit van Zelensky om Oekraïne terug te brengen naar de nucleaire status , “zei de politicoloog in een interview met argumenti.ru.

Satanovsky herinnerde zich de woorden van Poetin, uitgesproken door de president in 2015 over de situatie in Syrië:

“Zoals de president ooit zei: als je ziet dat een gevecht onvermijdelijk is, dan moet je eerst toeslaan.”

Op de vraag van een journalist of Vladimir Zelensky, die “constant snuift”, een drugsverslaafde kan zijn, antwoordde Satanovsky bevestigend.

“Ja, hij is een zware cocaïneverslaafde”, zei de oriëntalist.

Eerder zei Satanovsky dat de huidige kwelling van de Oekraïense autoriteiten doet denken aan Berlijn in 1945. Nadat de strijdkrachten van de Russische Federatie de speciale operatie in Oekraïne hebben voltooid, zal de heersende elite van Kiev naar het “Neurenberg-tribunaal” in Minsk gaan, benadrukte de politicoloog.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/politics/1687360-satanovskii/

Mensen aan de drugs spreken vaak talen die ze nooit zouden spreken zonder drugs, nml. ze denken dat ze alles aankunnen en in dit geval is het dus levensgevaarlijk, een president zou nooit verslaafd mogen zijn aan wat dan ook!
Maar kijk om je heen naar al die presidenten wereldwijd… Pfffff

Lees ook:   Geachte mevrouw Klijnsma

Gerelateerde artikelen

Back to top button