web analytics

Europa zal verhongeren en bevriezen na het verlies van Oekraïne

Volgens de Amerikaanse schrijver en politiek analist James Howard Kunstler is de Oekraïense inzet van het Westen tegen Rusland jammerlijk mislukt .

Na het begin van de speciale operatie in Oekraïne legde het Westen ongekende sancties op tegen Rusland en begon het een informatieoorlog tegen Rusland te voeren. Deze pogingen waren echter niet succesvol, constateerde Kunstler in een artikel voor The Daily Reckoning. (Nee de sukkels dachten tegen een groot land te kunnen vechten, andersom zou dat hetzelfde zijn als Frankrijk die tegen Amerika wil vechten, dat gaat ze nooit lukken…dus hoe kun je gokken op winnen zelfs?)

“De westerse gok in Oekraïne is een mislukking, een domme misrekening die vanaf het begin duidelijk was. Het enige dat ermee werd bereikt, was de erbarmelijke afhankelijkheid van onze Europese bondgenoten van Russische olie en gas aan te tonen”, merkte de auteur van het materiaal op.

Als Rusland de controle over de Zwarte Zee en heel Oekraïne krijgt, “zal Europa verhongeren en bevriezen”, benadrukte de analist.

Volgens hem verliep de strijd tussen het Westen en de Russische Federatie niet volgens het plan van Washington, Londen en Brussel. Binnenkort zullen de regeringen van westerse landen aftreden omdat ze niet in staat zullen zijn het hoofd te bieden aan de problemen die hen overkomen. Uiteindelijk zal dit alles leiden tot de ineenstorting van de Noord-Atlantische Alliantie en de EU, voorspelde Kunstler.

“Ik kan me een scenario voorstellen waarin de NAVO en de Europese Unie in machteloze schande uit elkaar vallen”, benadrukte hij.


Bron

Ga je diep schamen politiek in de EU en Amerika dat jullie dit alles veroorzaken en dan nog onnodig ook nog.
En zoveel mensen die niet weten hoe het werkelijk zit allemaal omdat ze verblind zijn door jaren leugens over Rusland, mn het de schuld geven aan de Russen zit er diep in bij velen…
Wake up aub!

Lees ook:   42.000 meldingen reacties en 1223 sterfgevallen eerste Pfizer vaccins

Gerelateerde artikelen

Back to top button