web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Het vaccin is gevaarlijker dan COVID-19: Dr. Peter McCullough

Hieronder vindt u een actueel en kritisch interview met Dr. Peter McCullough

Geselecteerde fragmenten:

“Vanuit epidemiologisch oogpunt passen we de zogenaamde” Bradford Hill “criteria voor causaliteit toe. En ze zijn als volgt…

“De eerste vraag die we stellen is: heeft het vaccin een werkingsmechanisme, een biologisch werkingsmechanisme dat een persoon daadwerkelijk kan doden?”

En het antwoord is: ja!

“Omdat de vaccins allemaal genetische mechanismen gebruiken om het lichaam ertoe te brengen het dodelijke spike-eiwit van het virus te produceren. Het is heel goed mogelijk dat sommige mensen te veel boodschapper-RNA binnenkrijgen.

Ze produceren een dodelijk spike-eiwit in ongevoelige organen zoals de hersenen of het hart of elders. Het spike-eiwit beschadigt bloedvaten, beschadigt organen en veroorzaakt bloedstolsels. Het is dus ruim binnen het kader van het werkingsmechanisme dat het vaccin dodelijk kan zijn. Iemand kan een dodelijke bloedstolsel krijgen.

U kunt fatale myocarditis krijgen. De FDA heeft officiële waarschuwingen over myocarditis. Er zijn waarschuwingen over bloedstolsels. Er zijn waarschuwingen voor fatale neurologische aandoeningen in sommige gevallen… Dus de FDA-waarschuwingen, het werkingsmechanisme, zeggen duidelijk dat het kan. Dat is een van de eerste criteria.

“Het tweede criterium is: “Is het een grote impact?” En het antwoord is ja!

Het is niet iets subtiels. Het gaat niet om 151 tegen 149 doden. Het gaat om ongeveer 15.000 doden. Het is dus een heel groot effect dat een “effectgrootte” of groot effect wordt genoemd.

“De derde vraag is: “Is het intern consistent?” Zie je nog andere dingen in VAERS die mogelijk fataal kunnen zijn? Ja! We zien hartaanvallen.

We zien slagen. We zien myocarditis. We zien bloedstolsels enzovoort. Het is dus intern consistent.

“Is het uiterlijk consistent? Dat is het volgende criterium. Nou, als je kijkt naar de MHRA, het gele kaartsysteem in Engeland, is precies hetzelfde gevonden! Precies hetzelfde werd gevonden in het baarmoederstelsel in het VK.

“Dus we voldeden eigenlijk aan alle Bradford Hill-criteria! Ik zal je meteen vertellen dat het COVID-19-vaccin epidemiologisch een groot deel van deze sterfgevallen veroorzaakt!” Peter McCullough

Geselecteerde fragmenten uit het transcript van het interview

“Er is geen tolerantie voor het vrijwillig nemen van een medicijn of een nieuw vaccin en dan sterven!

Hiervoor geldt nultolerantie. Mensen wegen het niet af en zeggen: “Nou, ik neem het risico en sterf!”

“En ik kan je vertellen dat begin april het nieuws de ronde deed dat vaccins dodelijk zouden kunnen zijn, en medio april daalde de vaccinatiegraad in de Verenigde Staten dramatisch! Je bent absoluut gecrasht!

“We kwamen niet in de buurt van het behalen van onze doelen. Bedenk dat president Biden voor 1 juli een doel had gesteld. We zijn er nooit gekomen omdat Amerikanen bang waren dat hun familieleden, mensen in hun kerken en scholen zouden sterven na vaccinatie.

Ze hadden ervan gehoord, ze hadden het gezien. Een paar maanden geleden werd een informele internetenquête gehouden, waaruit bleek dat 12% van de Amerikanen iemand kende die een naaste kende die als gevolg van het vaccin was overleden.

“Ik ben een arts. Ik ben internist en cardioloog. Ik ben net terug uit het ziekenhuis. In mijn praktijk, waar ik een paar dagen per week patiënten behandel, ben ik in het ziekenhuis en doe ik academisch werk.

Een vrouw stierf aan het COVID-19-vaccin voor mij! En het was explosief!

Ze had spuit nummer één. Ze had spuit nummer twee. Na de tweede vaccinatie vormden zich bloedstolsels over haar hele lichaam. Ze moest in het ziekenhuis worden opgenomen. Ze had intraveneuze bloedverdunners nodig. Ze was zwaar gewond. Ze had neurologische schade.

Na het ziekenhuisverblijf kon ze alleen nog lopen met een rollator. Ze kwam naar mijn kantoor. Ik heb haar gecontroleerd op meer bloedstolsels. Ik heb meer bloedstolsels gevonden. Ik heb haar weer bloedverdunners gegeven. Ongeveer een maand later zag ik haar weer. Ze leek het iets beter te doen. De familie maakte zich grote zorgen.

‘De maand daarop belde de lijkschouwer uit Dallas me en vertelde me dat ze dood thuis was gevonden.’


“De CDC en de FDA voeren het programma uit. Dit zijn NIET de mensen die normaal vaccinatieprogramma’s uitvoeren! De farmaceutische bedrijven voeren de vaccinprogramma’s uit. Toen Pfizer, Moderna en J&J hun gerandomiseerde onderzoeken uitvoerden, waren er geen problemen! Je had goed toezicht op de beveiliging! Ze hadden instanties om de gegevensbeveiliging te bewaken. Je hebt het goed gedaan! Ik bedoel, ik moet de farmaceutische bedrijven toestemming geven.

“Maar de farmaceutische bedrijven zijn nu alleen nog maar de leveranciers van het vaccin! Onze overheidsinstanties voeren het programma nu alleen uit. Er is geen externe adviescommissie! Er is geen instantie die toezicht houdt op de gegevensbeveiliging! Er is geen ethische commissie voor mensen! NIEMAND GEEFT OM DIT DING!

“En dus hebben de CDC en de FDA duidelijk hun marsorders. Voer dit programma uit. Dat het vaccin veilig en effectief is. Ze geven GEEN rapporten aan de Amerikanen. Geen beveiligingsrapporten. We hadden dit een keer per maand nodig. Je hebt de dokters niet verteld wat het beste vaccin is. Wat is het veiligste vaccin. Je hebt ons niet verteld op welke groepen we moeten letten. Hoe we de risico’s kunnen verkleinen. Misschien zijn er interacties tussen geneesmiddelen. Misschien gaat het over mensen met eerdere bloedstollingsproblemen of diabetes.

‘Je vertelt ons niets! Ze verrassen ons letterlijk blindelings en zonder enige transparantie, en nu zijn Amerikanen doodsbang! Je voelt de spanning in Amerika. Mensen zeggen hun baan op! Je wilt je baan niet verliezen! Maar ze willen ook niet dood aan het vaccin!

“Dat is heel duidelijk! Ze zeggen: ‘Luister, ik wil niet dood! Daarom neem ik het vaccin niet!’Het is gewoon zo duidelijk!’


“De meesten van ons hebben geen probleem met vaccins! Achtennegentig procent van de Amerikanen neemt allemaal vaccins. Ik heb net twee weken geleden het griepvaccin gekregen. Ik weet dat ik niet dood ga aan de griepprik. Ik laat me vaccineren. Het is gedeeltelijk effectief. Ik denk dat de meeste mensen die nog steeds risico lopen het COVID-vaccin zouden krijgen als ze wisten dat ze er niet door zouden overlijden of gewond zouden raken. En vanwege deze grote veiligheidsproblemen en het gebrek aan transparantie zitten we op een dood spoor.

“We hebben te maken met een zeer arbeidsintensieve markt. We hebben mensen die hun baan opzeggen. We hebben vliegtuigen die niet vliegen. En dat allemaal omdat onze autoriteiten niet transparant en eerlijk zijn tegenover Amerika over de veiligheid van vaccins.”


“Geen enkele arts mag als een afvallige worden beschouwd bij het bestellen van een door de FDA en de EU goedgekeurd monoklonaal antilichaam! De monoklonale antilichamen zijn net zo goedgekeurd als de vaccins!

“Ik had net een patiënt in het weekend die volledig was ingeënt en de boostervaccinatie had.

Een maand na de opfriscursus ging ze op reis naar Dubai, ze kwam net terug, ze had COVID-19! En ze had eerder een bypass-operatie gehad. Dat was gisteren, op een zondag, vertelde ze me. Ik kreeg die dag een monoklonaal antilichaaminfuus. En vandaag begon ze met de medicatiereeks. Nou, ze noemen de reeks Multi-Drug Therapy voor COVID-19. Ik zeg je, ze zal deze ziekte binnen een paar dagen doorstaan. Ze zal niet in het ziekenhuis worden opgenomen. Ze gaat niet dood!

Weet je, een podcaster, Joe Rogan, heeft dit net meegemaakt. Gouverneur Abbott had ook een vaccinfalen. Hij heeft het meegemaakt. Voormalig president Trump heeft het meegemaakt. Amerikanen zouden moeten inzien dat het gebruik van monoklonale antilichamen bij patiënten met een hoog risico, gevolgd door medicijnen in een orale sequentiële benadering, de standaardbehandeling is. Het wordt ondersteund door de Association of Doctors and Surgeons, de Truth for Health Foundation, de American Front Line Doctors en het Front Line Critical Care Consortium. Dit is geen afvallig medicijn! Dit is wat patiënten zouden moeten hebben! Dit is het juiste!

“Tot op heden zijn de meeste patiënten die in het ziekenhuis worden opgenomen, degenen die thuis geen vroege zorg krijgen. Of ze krijgen geen zorg, of ze weten er niets van en uiteindelijk sterven ze… De overgrote meerderheid van de mensen die overlijden sterft in het ziekenhuis, niet thuis. De reden dat ze in het ziekenhuis belanden is meestal omdat ze twee weken niet zijn behandeld, en je kunt een dodelijke ziekte niet twee weken onbehandeld thuis laten incuberen en dan pas heel laat met de behandeling naar het ziekenhuis gaan. Dit gaat niet werken.

“Ik zeg je, er was een hele goede reeks analyses, een in de Journal of Clinical Infectious Disease, het tijdschrift voor de internationale kant van infectieziekten aan de Amerikaanse kant van infectieziekten, en het toonde aan dat je verliest elke dag uw kans om ziekenhuisopnames te verminderen wanneer de spiegels van monoklonale antilichamen vertraagd zijn.

“Dus ik kan je vertellen dat mijn patiënt deze week een perfect resultaat zal hebben. Op weg naar huis uit het ziekenhuis werd ik verwittigd door twee andere patiënten – zes dagen voor één, elf dagen voor de vrouw, maar je weet dat ze nog steeds koorts heeft, 39 graden op de elfde dag. Ik kan je vertellen dat het virus je lichaam nu uit elkaar scheurt! En dit is precies waar de monoklonalen binnenkomen

Antilichamen spelen een rol. Natuurlijk, als we de monoklonale antilichamen niet kunnen krijgen, gebruiken we hydroxychloroquine, dat is bewezen door meer dan 250 onderzoeken, ivermectine, dat is bewezen door meer dan 60 onderzoeken, en combineren we het met azithromycine of doxycyclene. …

‘Ik zeg je dat dokters deze ziekte heel serieus moeten nemen. We hebben meer dan 700.000 Amerikanen gehad die zijn overleden aan een ontoereikende behandeling, en gelukkig hebben we nu genoeg artsen en genoeg patiënten die op de hoogte zijn, vooral patiënten die naar uw podcasts en video’s luisteren, om te begrijpen dat een vroege behandeling haalbaar is dat het nodig is en dat het moet worden uitgevoerd!”

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥