web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Covid-19: een psychologische militaire operatie, deel I.

We zijn in oorlog, mensen – een eenzijdige oorlog. Amerika’s vrijheidsstrijders zijn de weg kwijt en kunnen niet zien dat de vijand diep in hun midden zit. De reden hiervoor is dat de huidige oorlog psychologisch is. Geen tegenstander van vrijheid is er ooit in geslaagd de hele wereld te veroveren door middel van militaire strijd – de mensheid zag altijd wat er zou komen en sloeg terug. Maar deze keer is het anders. Amerikanen en mensen in andere vrije landen hebben geen idee dat ze sinds het begin van Covid-19 zijn blootgesteld aan vijandige aanvallen en dat er een duivelse militaire psyop op komst is.

De geïnfiltreerde Amerikaanse regering en het leger staan ​​in de voorhoede van deze psychologische operatie, samen met China. Onder het mom van de communistische agenda voor duurzame ontwikkeling die diep geworteld is in de regeringen van de wereld, staat deze kruistocht om de wereld te globaliseren en te “resetten” lijnrecht in tegen de waarden en idealen van het Westen. Als dit nieuwe technocratische systeem aan de macht mag komen, zal het in zijn kolossaalheid en wreedheid niet te vergelijken zijn met enig eerder tiranniek regime. We zijn momenteel getuige van een glimp van deze wreedheid door lockdowns, het gedwongen dragen van maskers en de strenge bevelen die niet-gevaccineerde mensen het recht ontnemen om te werken, naar het theater te gaan of winkelcentra te bezoeken.

Wat zijn psyops? Laten we de eigen definitie van het Ministerie van Defensie gebruiken, die sinds de Eerste Wereldoorlog psychologische oorlogsvoering beoefent:

Psyops zijn het gebruik van propaganda en psychologische tactieken om emoties en gedragspatronen te beïnvloeden.

In de counterinsurgency-rapporten van 2004 en 2010 van het ministerie van Defensie wordt de term psyops als volgt uitgelegd:

De taak van psychologische operaties (psyops) is om het gedrag van buitenlandse doelgroepen te beïnvloeden om de nationale doelen van de VS te ondersteunen. Een psyop bereikt dit door geselecteerde informatie en handelingsadviezen over te brengen die de emoties, motieven, objectief denken en uiteindelijk het gedrag van de buitenlandse doelgroepen beïnvloeden. Gedragsverandering is de kern van de missie van Psyop.

Heb je die laatste zin begrepen? Het doel van een Psyop-interventie is een gedragsverandering. Gedragsveranderingen vinden plaats door middel van mind control-technieken. Psychologische operaties bestaan ​​uit verschillende niveaus van misleiding waarbij meerdere actoren betrokken zijn. Aangezien het leger erbij betrokken is, is de doofpotaffaire zeer uitgebreid. Met psychologische operaties kunnen psychologische effecten op specifieke bevolkingsgroepen worden onderzocht, politieke overtuigingskracht worden uitgeoefend of een land binnenvallen.

De genocide in Rwanda in 1994 is een voorbeeld van hoe gemakkelijk gedrag en gevoelens kunnen worden veranderd door een goed georganiseerde psyop. De Hutu-militie doodde 800.000 Tutsi (Rwandese burgers) in slechts 100 dagen en liet de wereld zien hoe gewone mensen in korte tijd tot onvoorstelbare daden kunnen worden gedwongen. De geplande propaganda omvatte een constante stroom van suggestieve berichten op de radio en kranten. Scholen deden mee en namen anti-Tutsi-onderwijs op in het curriculum. Tijdschriften gebruikten omgekeerde psychologie en publiceerden cartoons van Tutsi’s die Hutu’s vermoorden. Eén publicatie drukte op de voorpagina een afbeelding van een kapmes met de kop Wat te doen tegen de Tutsi’s? Deze psychologische truc bleef in het hoofd hangen en de machete werd het favoriete wapen. Hutu’s slachtten buren, vrienden en vrouwen af. Zelfs Hutu-priesters vermoordden hun eigen Tutsi-parochianen.

De voetafdrukken van het ministerie van Defensie waren overal in de Tutsi-genocide, en ik denk niet dat het een vergissing was die de Verenigde Staten ertoe bracht honderdduizenden weerloze mensen de rug toe te keren, vooral omdat ze in staat waren om Amerikanen te verslaan tijdens de Flew uit Rwanda tijdens het bloedbad. In 1996, slechts twee jaar na de genocide, was het Amerikaanse leger in Rwanda om het Rwandese leger te trainen in contra-opstand.

Lees ook eens:   Onderzoek naar fraude met Italiaanse olijfolie

Hersenspoeling

Een soortgelijke geheime psychologie is sinds het uitbreken van de Covid-19-pandemie tegen de massa toegepast door middel van uitgebreide media-aandacht en propaganda. Elke dag wordt het nieuws gebombardeerd met onwaarheden over het aantal Covid-gevallen. Beelden van zieke mensen en de “helden” die onvermoeibaar voor Covid-patiënten in de ziekenhuizen zorgen, circuleren in tijdschriften en op websites om een ​​valse realiteit te creëren. In winkels en restaurants hangen borden en vloerstickers die ons waarschuwen om een ​​halve meter afstand te houden. Luidsprekers in de openbare ruimte herinneren ons er regelmatig aan om op afstand te blijven en maskers te dragen. Overal op de snelwegen zijn er opdringerige pandemiewaarschuwingen en wordt de aandacht gevestigd op de noodzaak van vaccinaties. Deze repetitieve tactieken zijn essentieel voor mind control en om mensen in een staat van gehoorzaamheid te houden.

Een van de eerste pogingen van globalisten om de bevolking te hersenspoelen was om alle mensen op te sluiten en ze te scheiden van familie en vrienden. Met deze tactiek begint het proces van deprogrammering. De “blijf thuis”-regels hielden gevangen burgers afhankelijk van de enige ideeën en informatie waar ze constant toegang toe hadden – de media. Dit stelde de infiltranten in de overheid in staat om de denkprocessen van de samenleving met betrekking tot het pandemieverhaal vorm te geven.

De volgende hersenspoelstrategie was om de “wij” versus “zij”-mentaliteit te gebruiken, die verdeeldheid creëert en de ene groep tegen de andere plaatst vanwege loyaliteit. Beide groepen worden aangemoedigd om een ​​kant te kiezen en als ze niet de goede kant kiezen, worden ze gebrandmerkt als “ziektedragers” en verschoppelingen. Natuurlijk is het door deze psychologische bulldozerprocedure dat de meerderheid wordt misleid om het populaire team te kiezen. Deze dwang werd bereikt door de maskercommando’s en wordt nu psychologisch voortgezet door de gevaccineerde burgers op te zetten tegen de niet-gevaccineerde. De constante beschuldigingen, intimidatie en bestraffing van de verschoppelingen die weigeren… Gevaccineerd worden of het dragen van maskers zou angst, vernedering en depressie veroorzaken. Deze groep wordt “stoned” totdat het van koers verandert.

Toen de gehoorzame bevolking hun winkels sloot en zichzelf opsloot in hun huizen door blindelings abnormale medische procedures en verdorven leefgewoonten als het ‘nieuwe normaal’ te accepteren, veranderden hun emoties, objectieve denken en gedrag snel in een staat van overgave en ontkenning. Huidige gegevens over de 641 miljoen Covid-tests die tot nu toe in de VS zijn uitgevoerd, laten zien hoe effectief deze psyop was in het creëren van paranoia. Toen de mRNA-“machete” in de media werd geïntroduceerd als het enige middel om de pandemie te stoppen, omarmde de geconditioneerde meerderheid de onwaarheden dat kudde-immuniteit het virus niet zou stoppen.

De onvoorspelbare en beledigende psychologische aanvallen van onze regering en het leger op Amerikaanse burgers zijn vergelijkbaar met de hersenspoeltechnieken die worden gebruikt op krijgsgevangenen, gijzelaars en sekteleden. Maskermandaten werden bevolen omdat het beroven van zuurstof sadistisch is. Dergelijk misbruik creëert een “strijdvermoeide” bevolking, vergelijkbaar met de uitputting die soldaten ondergaan in de strijd. Ze weten dat als mensen eenmaal uitgeput zijn en overweldigd door angst, ze gemakkelijk te manipuleren zijn. Hitlers heerschappij gebruikte vergelijkbare indoctrinatiemethoden. Het hele medische establishment bezweek voor de brute wreedheden van Duitsland tegen de menselijkheid en nam deel aan massamoord, gedwongen sterilisatie en kindermoord. We hadden van de geschiedenis moeten leren

Lees ook eens:   Doe eens zout in je schoenen!

Fauci’s angstaanjagende decreet dat er geen kans was op een terugkeer naar sociaal gedrag zoals vóór Covid 19 totdat een effectief vaccin was ontwikkeld, had een impact op de “vermoeide” bevolking. Meer dan zestig procent nam de pistool-grade injectie. Maar dat is niet genoeg voor deze gekken aan de macht. Je doel is om iedereen te vaccineren. De mediacampagne is nu in volle gang en ze vallen de niet-gevaccineerde mensen aan zoals de Hutu’s die de Tutsi’s aanvallen. De niet-gevaccineerden worden al snel Joden met gele sterren, zonder enig recht op leven. Als ze zich na verloop van tijd niet laten vaccineren, mogen ze geen voedsel meer kopen of medische behandeling krijgen. Als de bevolking de uitroeiing van hun vrijheden blijft negeren, zal de inbeslagname van privé-eigendom de volgende zijn.

pre-psyop

Het presidentschap van Trump was een pre-psyop om de geplande pandemie in gang te zetten en conservatieve supporters ertoe te brengen MRNA-vaccinaties te accepteren. Zijn acties hebben vruchten afgeworpen. Ondanks het bewijs dat Trumps eerdere politieke opvattingen liberaal waren en hij hechte vriendschappen had met collectivisten zoals de Clintons, liet Trump half Amerika geloven dat hij van gedachten was veranderd. Zijn acties stonden op gespannen voet met zijn talrijke en repetitieve toespraken waarin hij beloofde ‘Amerika weer groot te maken’. Het conservatieve kamp raakte in de ban en weigerde hem ter verantwoording te roepen.

De pandemie is geboren onder het presidentschap van Trump. Hij stond constante schendingen van burgerrechten toe, negeerde federale wetten en sloot de ogen voor medische expertise door onmenselijke afsluitingen, gedwongen bedrijfssluitingen en het dragen van ongezonde maskers toe te staan. Hij lanceerde snel Operation Warp Speed ​​​​om de ontwikkeling, productie en distributie van de Covid-19-vaccins te vergemakkelijken en te versnellen. Hij heeft het leger ten onrechte geactiveerd om deel te nemen aan de toediening van de vaccins op Amerikaanse bodem (hij deed dit omdat het leger de psy-op uitvoert en de vaccinbedrijven financiert).

Trump heeft Amerika niet weer groot gemaakt. Onder zijn regering verloren de Verenigde Staten hun vrijheden en stortten ze zich in een slagveld van verdeeldheid, onderdrukking en wetteloosheid. Zijn enige succes als president was zijn vermogen om de geesten van zijn publiek te verleiden.

De federale wet en het rapport over militaire psychologische operaties maken het voor het Amerikaanse leger illegaal om psychologische operaties uit te voeren op Amerikaanse burgers. Dit is een schending van de Smith-Mundt Act van 1948, die door het Congres werd aangenomen om te voorkomen dat het ministerie van Buitenlandse Zaken propagandatechnieken in Sovjetstijl tegen Amerikaanse burgers zou gebruiken. (Zoals je kunt zien, hebben de communisten sinds 1948 ijverig gewerkt om de Amerikaanse regering te infiltreren.) Dat is de reden waarom de rapporten van het ministerie van Defensie alleen verwijzen naar “buitenlands” publiek als het gaat om Psyops.

Het Amerikaanse leger is al tientallen jaren betrokken bij talloze illegale psyops tegen burgers. Een artikel van de ACLU van 2 maart 2011 met de titel “Militair kan betrokken zijn bij illegale psychologische operaties en propaganda tegen Amerikaanse burgers” door Robyn Greene stelt:

Op 23 februari meldde Rolling Stone dat luitenant-generaal William Caldwell, een driesterrengeneraal die verantwoordelijk is voor het trainen van Afghaanse troepen, zijn Information Operations (IO)-cel heeft opgedragen deel uit te maken van een congresdelegatie die zijn basisaanvalscampagne bezoekt om invloed uit te oefenen op de percepties en meningen van Amerikaanse senatoren en functionarissen door middel van psychologische chirurgie (PSYOP).

Lees ook eens:   Meer zon dankzij minder vliegtuigverkeer

Het Amerikaanse leger houdt zich niet langer aan zijn eigen wetten met betrekking tot psychologische operaties omdat de leiders van het Amerikaanse leger de Amerikaanse waarden niet langer steunen. Het Amerikaanse leger voert een oorlogsdaad tegen het Amerikaanse volk met zijn psychologische oorlogsvoering als onderdeel van Covid-19. Deze acties zijn de opmaat naar de herstructurering van de huidige Amerikaanse regering voor een nieuw mondiaal regime en de reden waarom het ministerie van Defensie samenwerkt met communistisch China om Covid-19 mRNA-vaccins te ontwikkelen en te financieren.

Door de CIA gefinancierde medische experimenten?

Het bloedbad van de “religieuze sekte” in Jonestown in 1978 in Guyana vertoonde alle tekenen van een door de overheid bevolen psyops, geleid door dominee Jim Jones, een CIA-agent met talrijke connecties met de hogere regionen van de regering. Het publiek kreeg het sprookje te horen dat meer dan 900 religieuze fanatici de bevelen van Jones gehoorzaamden en tegelijkertijd zelfmoord pleegden door vergiftigde punch te drinken. Maar dit was geen religieuze groepering, en de meeste van deze mensen stierven niet door zelfmoord. De belangrijkste medische onderzoeker van Guyana had gemeld dat slechts 200 van hen mogelijk zelfmoord hebben gepleegd en dat de rest is vermoord.

In het boek van Michael Meiers Was Jonestown een medisch experiment van de CIA? er is veel onthuld over de site van Jim Jones. Het complex had zijn eigen ultramoderne medische voorzieningen en de sekteleden droegen ziekenhuisachtige armbanden. De leden leken meer op gevangenen onder medische zorg dan op religieuze fanatici. Jones’ ‘onderdanen’ waren overwegend zwart en bestonden uit een hoog percentage arme vrouwen en voormalige gevangenen. Kennelijk hadden leden niet de financiële middelen om hoogwaardige medische zorg te verlenen – maar iemand had dat wel.

Toen parlementslid Leo Ryan met een groep van zijn politieke partners naar Jonestown vloog om speculaties over misbruik door Jones’ leiderschap te onderzoeken, werden hij en zijn groep in een hinderlaag gelokt en neergeschoten door leden van de sekte. Ryan en de CIA kregen ruzie over Ryans drang om de CIA transparant te houden, en het wantrouwen groeide toen ontdekt werd dat Laurance Layton, het sektelid dat Ryan neerschoot, familiebanden had met de Amerikaanse regering en de CIA. De vader van Laurance was niet alleen betrokken bij het ontwikkelen van programma’s voor biologische oorlogsvoering en genetische experimenten voor de Amerikaanse regering, maar Layton Sr. had ook grote sommen geld in Jonestown geïnvesteerd. Laurance’s zwager, George Blakey, was ook een bekende CIA-contractagent.

Petje af voor Leo Ryan. Zijn dood onthulde het feit dat de Amerikaanse regering tot aan haar knieën in vuile kleine geheimen zit – smerige kleine “gepatenteerde” geheimen die vandaag nog brutaler zijn dan 40 jaar geleden, aangezien genetische experimenten nu worden opgelegd aan nietsvermoedende populaties door middel van mRNA-vaccinatie. De vijanden van het Westen zijn met succes door de achterdeur naar binnen geslopen via een wereldwijde militaire psyop, niet door een actieve militaire invasie maar door achterbakse hersenspoeling.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥