web analytics
11:11 Dubbele getallen

Gaat niet over vaccins voor kinderen! Het is “een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”

covid 4948866 150 covid AnGel-WinGs.nldr. Peter McCullough: Deze fase gaat niet over vaccins voor kinderen! Het gaat over “een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”

De gerenommeerde COVID-19-expert en veel gepubliceerde arts Dr. Peter McCullough hield een uitgebreid, goed gedocumenteerd gesprek met collega’s over de “ongelooflijke wreedheden” die in het Westen worden begaan als gevolg van vaccinatiecampagnes voor genoverdracht, de noodzaak van een “onoverkomelijke weerstand” tegen het vaccineren van kinderen en de “verbazingwekkende .. onvermogen en dat opzettelijk wangedrag “door volksgezondheidsautoriteiten.

McCullough, die pleit dat niemand ter wereld meer autoriteit op dit gebied heeft dan hij, gaf een gedetailleerde analyse van talrijke wetenschappelijke onderzoeken en gegevensrapporten die het “falen van het vaccinatieprogramma”, de onderdrukking van effectieve vroege behandelingen en de ” robuust, compleet en duurzaam” “Demonstreert eigenschappen van natuurlijke immuniteit.

dr. Robert Malone, de architect van het mRNA-platform dat wordt gebruikt door Pfizer en Moderna-vaccins en mede-ondertekenaar van een recente verklaring ter verdediging van vroege behandelingen, promootte de presentatie en tweette: “Ik zeg het nog een keer. Zie dr. Peter McCullough. Hij is vuur en vlam. En hij is precies goed. Zijn [sic] samenvatting van de gegevens is [sic] nauwkeurig en gedetailleerd. Neem even de tijd om de video te bekijken . En wees verontwaardigd.”

Onder de vele onderwerpen die McCullough aan de orde stelde op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Association of Physicians and Surgeons op 2 oktober, was een eerste focus het ernstige gebrek aan transparantie van veiligheidsgegevens en adequate monitoring van het programma.

“Ik heb toezichtsraden voor gegevensbeveiliging voorgezeten voor meer dan twee dozijn therapeutische producten”, zei McCullough tegen zijn publiek. In deze functie leidde hij commissies voor de National Institutes of Health (NIH) en grote farmaceutische bedrijven.

Data Safety Monitoring Boards (DSMB) worden gedefinieerd als een “commissie van klinische onderzoeksexperts … die de voortgang van een klinische proef bewaakt en veiligheids- en werkzaamheidsgegevens beoordeelt terwijl de proef aan de gang is. Deze commissie is onafhankelijk van de personen, organisaties en instellingen die de klinische proef uitvoeren … [en] kan aanbevelen dat een proef voortijdig wordt beëindigd vanwege zorgen over de veiligheid van de deelnemers … “

“Als voorzitter van een monitoringpanel voor gegevensbeveiliging heb ik een aantal cruciale beslissingen genomen over het beëindigen van een programma terwijl het niet veilig was”, zegt McCullough. “En ik kan je vertellen dat de drempel een paar gevallen is die we onszelf niet kunnen uitleggen. Vijf onverklaarbare gevallen geven ons een heel, heel ongemakkelijk gevoel.” Als we 50 onverklaarbare sterfgevallen krijgen in één productrelease, is het voorbij. Het is weg. We zetten het uit en zoeken uit wat er mis is gegaan. Met nieuwe biologische producten eisen we zekerheid, zekerheid, zekerheid”.

Varkensgriepvaccinatiecampagne 1976 stopgezet na 25 gemelde sterfgevallen

Hij sprak verder over de vaccinatiecampagne tegen de varkensgriep van 1976 die de regering na slechts 10 weken stopzette vanwege 25 plotselinge sterfgevallen en 550 post-vaccinatiemeldingen van het Guillain-Barré-syndroom.

“Het gemak was weg. We hadden 25% van onze 220 miljoen mensen in de Verenigde Staten [toen] ingeënt. En dat was het! De zorgen over de veiligheid waren te groot. Het aantal doden steeg na het stopzetten van het programma naar 53. Dat was de norm en moet ook vandaag de dag de norm blijven”, aldus de redacteur van twee medische tijdschriften.

Daarentegen zijn we “veel verder” met onze huidige COVID-19-vaccinatiecampagne voor genoverdracht, zegt McCullough. In feite is het aantal sterfgevallen vandaag 652 keer hoger dan in 1976, toen de regering het vaccinatieprogramma tegen de Mexicaanse griep stopte.

De nieuwste gegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)-gegevens, vrijgegeven op 8 oktober, melden 778.683 bijwerkingen in de Verenigde Staten na een COVID-vaccinatie, waaronder 16.310 meldingen van sterfgevallen en 75.605 meldingen van ziekenhuisverblijven tussen 14 december 2020 en 1 oktober.

Bovendien is er bezorgdheid dat deze cijfers slechts “het topje van de ijsberg” zijn, aangezien een onderzoek van Harvard in 2010 in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) aantoonde dat vaccinschendingen die aan VAERS werden gemeld, naar schatting 1% van de werkelijke verwondingen bedroeg.

Meer recentelijk hebben klokkenluiders minstens 45.000 of 48.000 sterfgevallen gedocumenteerd in slechts één staatsdatabase van de Centers for Medicare & Medicaid Service (CMS).

Er zijn geen DSMB’s en “Geen veiligheidscontrole! Dat is ambtsmisbruik”.

McCullough citeerde een artikel van mei met 57 auteurs uit 17 landen die geen bewijs vonden van DSMB’s en externe adviescommissies (EAC) die waren opgericht om de COVID-19-vaccinatiecampagne te controleren, en schreef: “De vaccinatie moet onmiddellijk worden stopgezet.”

Lees ook:   Tot maart en toch zijn zin doordrijven! Rutte Ga!

“Als we geen waarborgen hebben voor de vaccinprogramma’s, moeten we ze stopzetten”, zei McCullough, “omdat [de topprioriteit] veiligheid, veiligheid, veiligheid is. Onze zorg was dat het een gevaarlijk werkingsmechanisme was, we hadden alle kritische tests overgeslagen om te begrijpen wat dit vaccin op lange termijn doet in het menselijk lichaam.”

Tot op heden zijn er geen externe adviescommissies, geen ethische commissie voor mensen, geen instantie die toezicht houdt op de gegevensbeveiliging’, beschreef hij. “De FDA en de CDC zijn de sponsors van het programma. Je kunt de dood niet beoordelen. Dat kunnen ze niet. Dat is in strijd met elke bij ons bekende regelgevende wet.”

Op 22 januari “hadden we een groot probleem. We hadden 182 doden, “vervolgde McCullough (met dia 11 van zijn PowerPoint-presentatie). “Het verwachte aantal sterfgevallen, [van] alle vaccins gecombineerd, [is] 158 per jaar [van de ongeveer] 287 miljoen vaccinaties per jaar in de Verenigde Staten. 182 [sterfgevallen door gebruik van de COIVD-vaccins] waren over de limiet. En als we een toezichthoudende instantie voor gegevensbeveiliging hadden, zou dat programma in februari zijn opgeschort en beoordeeld op buitensporige sterfte.

“We hadden [toen] slechts 27 miljoen mensen in de Verenigde Staten ingeënt. En wat is er gebeurd? Niks! Geen veiligheidscontrole! Dit is ambtsmisbruik. Wangedrag is wangedrag door personen met een gezagspositie. En dat is precies wat er gebeurde’, zei hij.

McCullough beschuldigde ook de CDC, de FDA, de NIH, het Witte Huis, de Senaat en het Huis van Afgevaardigden van “allemaal betrokken te zijn bij deze zaak. Geen van hen vroeg om een ​​effectief veiligheidsrapport en stopt in februari. Jullie zijn allemaal schuldig.”

U overlijdt eerder aan de effecten van het vaccin dan aan COVID zelf

Onder verwijzing naar een andere vroege peer-reviewed veiligheidswaarschuwing van Jessica Rose (dia 12), met staafdiagrammen die een enorme toename van vaccinrapporten en sterfgevallen in 2021 laten zien, 40 keer hoger dan in 2020, merkte hij op: “We hadden Amerikanen die stierven nadat ze waren gevaccineerd . Het was duidelijk. Dit is een duidelijk datasignaal. Alle experts zijn het erover eens dat het duidelijk is’, en toch is het vaccinatieprogramma niet stopgezet.

Naast de bovenstaande statistieken klaagde McCullough: “Helaas hebben we meer dan 20.000 Amerikanen die, volgens de CDC, permanent gehandicapt zijn na vaccinatie. Dat is meer dan sommige grote kankergroepen. De handicaps die we van deze vaccins zullen zien, zullen de geschiedenis ingaan als een ongelooflijke gruweldaad.”

De bekende medische professional verwees zelfs naar een onderzoek (dia 17) waaruit blijkt dat de vaccinaties gevaarlijker zijn dan COVID-19 zelf. Volgens McCullough toonde het onderzoek van Ronald N. Kostoff en anderen aan “dat omdat niet iedereen de luchtweginfectie en omdat de luchtweginfectie behandelbaar en beheersbaar is, is de kans op overlijden na vaccinatie groter dan simpelweg niet vaccineren en mogelijk COVID-19 krijgen. Statistisch gezien is dit in elke leeftijdsgroep het geval. Het [beste] risico is om af te zien van het vaccin en mogelijke schade te voorkomen.”

Gegevens roepen op tot “meedogenloze en ongebroken weerstand” tegen het vaccineren van kinderen

Dit geldt vooral voor kinderen. McCullough wees op het aanzienlijke risico op hartspierontsteking waar jonge mensen door de injecties op stuitten.

De FDA en CDC hebben erkend dat myocarditis een aanzienlijk risico is. Ze onderzochten in juni 200 gevallen, waarvan 90% in het ziekenhuis. “We hebben nu tot 5.000 gevallen van myocarditis in de Verenigde Staten”, zei McCullough, en “we hoorden gisteren dat Gavin Newsom zojuist verplichte vaccinaties heeft ingevoerd voor alle kinderen in Californië zonder zich zorgen te maken over het effect dat velen hebben op veel kinderen. als ze gedwongen worden te vaccineren.”

Onder verwijzing naar ander “werk van zeer hoge kwaliteit” door Tracy Hoeg, verklaarde McCullough dat “myocarditis zeer reëel is. Het komt door het vaccin. De kans op myocarditis en ziekenhuisopname met myocarditis is groter voor elk van deze kinderen die gedwongen worden gevaccineerd te worden dan wanneer ze in het ziekenhuis zouden worden opgenomen voor COVID-19. Het is dus veel beter voor de kinderen om zich niet te laten vaccineren en het risico op een luchtweginfectie te nemen.”

“Dat moet heel duidelijk gezegd worden. De FDA zegt: ‘WAARSCHUWING: dit veroorzaakt myocarditis. Doe het niet.’ Dat heeft de FDA ons verteld. De CDC gaat akkoord met alle gegevens. Maar dat betekent niet dat kinderen gevaccineerd moeten worden. Het doet precies het tegenovergestelde: een ongelooflijke, meedogenloze en ongebroken weerstand tegen het vaccineren van kinderen. Het is gewoon onder geen enkele omstandigheid veilig. Punt uit. Wijs en uit’, zei hij.

Lees ook:   Leeftijden

“Zonder de bescherming van de Geneesmiddelenwet zullen de vaccins meer schade aanrichten. Daar bestaat geen twijfel over. We bevinden ons in een vrije val in een wetteloze staat. En er ontwikkelt zich een wetteloze staat. Het Office of Human Research Protections en de Amerikaanse Food and Drug Administration handhaven momenteel geen bescherming van proefpersonen. Iedereen die in de Verenigde Staten een vaccin neemt, is een onderzoeksdeelnemer. Het feit dat er absoluut geen bescherming is voor de proefpersonen en dat de drugswetten niet worden gehandhaafd [brengt ons] in een totale vrije val. De vaccins zijn niet veilig voor menselijk gebruik”.

Falende vaccins, “onhandigheid” en “opzettelijk wangedrag” door de CDC

“De CDC begon ons in mei te vertellen dat de vaccins faalden.” McCullough citeerde een rapport (dia 34) waarin stond dat er meer dan 10.000 “doorbraakinfecties” waren, waarvan 10% in het ziekenhuis werd opgenomen en 2% stierf.

“Dat zag er niet goed uit. Na dit rapport zei de CDC: ‘We geven het op. We zullen geen vaccinfalen melden. We willen [PCR]-cyclusdrempels zien die lager zijn dan 28. Op hun website schrijven ze dat als je ingeënt bent je niet meer getest mag worden. Maar als je niet bent gevaccineerd, moet je je verder laten testen’, legde hij uit. “De CDC begon asymmetrische berichtgeving te gebruiken om een ​​verhaal te creëren dat dit een ‘falen van niet-gevaccineerden’ zou zijn, een ‘crisis van niet-gevaccineerden’.

“Maar de gegevens van de CDC lieten ons precies het tegenovergestelde zien. Op 26 juli waren er 6.587 [doorbraak] gevallen’, zei McCullough. Hiervan werd 95% opgenomen in het ziekenhuis en helaas overleed 19%.

“Laten we nu verder gaan naar 23 augustus (dia 36), en kijk, we hebben in totaal 11.050 mislukte vaccinaties die de CDC America op hun website heeft geplaatst.” Helaas is 87% van de sterfgevallen ouder dan 65 jaar, [en] 70% van de ziekenhuisopnames is ouder dan 65 jaar. Dit is een mislukking van het vaccinatieprogramma in de groep die we probeerden te beschermen. En niemand van de CDC, de FDA, de NIH of de Task Force van het Witte Huis heeft Amerikaanse senioren verteld dat de vaccins falen”, zei hij.

“[In plaats daarvan] wat horen we? Het verhaal dat we horen is ‘kinderen vaccineren!’. Hoe zit het met de senioren? Waar is de prioriteit voor de volksgezondheid met wat er gaande is in Amerika? Het is verbazingwekkend het onvermogen, [en] opzettelijk wangedrag van de mensen die onze gezondheidsafdeling leiden. Het is verbazingwekkend! Kijk naar deze gegevens! Is dat waar? We richten ons op de Californische kinderen als dit gebeurt? Ik bedoel, dat is ongelooflijk. Ik hoop dat dit wordt opgenomen… ze zullen achter me aan zitten. Doe het!”, vroeg hij.

Met vroege behandeling, niet met vaccinaties, kunt u het onder de knie krijgen.

In het licht van deze statistieken en andere, verklaarde McCullough dat medicijnen nooit in staat zullen zijn om tegen deze ziekte te “vaccineren”, maar dat vroege behandeling die “werkt” en groepsimmuniteit opbouwt, de juiste keuze is.

Hij meldde hoe een groep in Italië door vroege behandeling “nul ziekenhuisverblijven” bereikte. “Ze gebruiken een programma op basis van hydroxychloroquine [HCQ]. Ze zijn uit hun mist gekomen en behandelen COVID-19. Het werkt! In Italië is de deltacurve minder dan een kwart van de pre-vaccinatiecurve omdat ze [HCQ] gebruiken … Japan gebruikt ivermectine en Mexico-Stad heeft de curve doorbroken met een op ivermectine gebaseerd programma. Hetzelfde geldt voor Peru. Het gaat maar door. Indië. Sommigen van jullie komen uit India. India heeft zijn curve onderdrukt. Je hebt je curve niet verpletterd met het vaccin! Behandeling in een vroeg stadium houdt de curve in. Het werkt.”

Hij citeerde twee onderzoeken (dia 56) die “tot dezelfde conclusie kwamen: ongeveer 85% minder ziekenhuisopnames en sterfgevallen door multimediaprogramma’s. En dat waren oudere programma’s. We hebben nu nog betere medicijnen die we in combinatie kunnen gebruiken.”

De Texaanse internist en cardioloog betreurde ook het gebrek aan zorg in verpleeghuizen, daarbij verwijzend naar een paper van Paul Alexander (dia 57) waaruit bleek dat elke behandeling “in verpleeghuizen werkt in vergelijking met niets. Zelfs de meest bescheiden programma’s – onze senioren in verpleeghuizen behandelen met COVID-19 en geen milligram krijgen, is een wanpraktijken. Dit is wanpraktijken.”
Door mensen te vaccineren met COVID”, doen we ze aanzienlijke schade

“Het vaccineren van mensen die COVID-19 hebben gehad en die natuurlijke immuniteit hebben, is op dit moment niet toegestaan”, zei McCullough. Hij citeerde een artikel van Jennifer Block (dia 58), “die in 20 onderzoeken heeft aangetoond dat natuurlijke immuniteit robuust, volledig en permanent is. Het is veel beter dan vaccinimmuniteit.”

Lees ook:   "'Die trollen worden betaald door de overheid om te destabiliseren."

“Er zijn nu drie onderzoeken die ik heb samengevat, zes in totaal, die aantonen dat als we mensen vaccineren die COVID-gevaccineerd zijn, we aanzienlijke schade aanrichten”, zei hij. “Het komt erop neer dat [degenen] die van nature immuun zijn, met rust gelaten moeten worden. En als er een breuk komt in deze vaccinkliek, zal dat natuurlijk het immuunsysteem treffen, aangezien de gevaccineerden COVID-19 zullen blijven ontwikkelen. De enige bescherming is natuurlijke immuniteit, en daarom moeten we er gebruik van maken.

‘Je oma nam je altijd mee naar die waterpokkenfeesten. [Dat was geen slecht idee. Ik was op een. Weet je, ik had als kind waterpokken. Ben ik gevaccineerd? Nee, want daar gaat het om. Gebruik ik het COVID [vaccin]? Nee, want ik had COVID. Dat is het dan. We moeten terug naar de basis, want de vrijheid staat op het spel”, zei hij.

Dit idee dat je je vrijheid kunt herwinnen en er zijn wat brutale opmerkingen op CNN geweest die zeggen dat je je vrijheden niet kunt herwinnen als je niet wordt gevaccineerd ”. Sinds wanneer? Sinds wanneer hebben we onze vrijheid opgegeven op basis van een ineffectief en onveilig vaccin?”
Het gaat om “een soort totalitaire overname die over de hele wereld heeft plaatsgevonden”.

McCullough waarschuwde dat als mensen in het westen nu geen actie ondernemen, aanvallen op de vrijheid onder het voorwendsel van de COVID-19-vertraging zich snel zullen verspreiden in Australië.

“Australië heeft heel weinig COVID. Op de meeste dagen vallen er meer vaccinaties dan sterfgevallen door COVID-19. Er gaat echt iets mis in Australië. En Zuid-Afrika is de volgende in de rij. Europa is de volgende in de rij. Het is op dit moment erg zorgwekkend’, zei hij. “Je hebt een breekpunt bereikt.

“In dit stadium kan het niet over COVID gaan. Wat er in Australië aan de hand is, heeft niets met COVID te maken. Het gaat over een soort mentale besmetting, een soort mentale psychose, een soort neurose. Het is een soort totalitaire overname die over de hele wereld heeft plaatsgevonden. Er is iets heel duisters aan de hand’, zegt McCullough.

Hij promootte een nieuw boek van Peter Breggin en Ginger Breggin, dat uitgebreid de voorbereidingen documenteert voor wat er momenteel in de wereld gebeurt.

“Wat er in de wereld aan de hand is, heeft niet echt iets met COVID te maken. COVID is een platform, een evenement dat gepland is. Het is georganiseerd. De vaccins waren in zekere zin gepland en georganiseerd om een ​​heel, heel grote verandering over de hele wereld teweeg te brengen. Maar wat er ook aan de hand is, de principes zijn in de war. En wat ik bedoel met lockstep is dat iedereen in lockstep zit. Dat betekent dat een man in de Filipijnen op zijn knieën zit omdat hij zijn staatscheque niet krijgt als hij zich niet laat vaccineren, en dat een kind in LA op zijn knieën zit omdat ze niet naar school kunnen als ze dat wel doen zal niet worden ingeënt, ‘zei hij.

“Over de hele wereld vinden dezelfde soort dwang en represailles plaats. Ik heb een paar shows gedaan op Clubhouse waar mensen uit de regenwouden van Zuid-Amerika binnen komen stomen en het is in hun gedachten. En ik vraag: “Ben je op Twitter?” “Nee.” “Weet je wie Bill Gates is?” “Nee.” “Weet je wat GAVI is?” “Nee. Het zit in de hoofden van mensen!

“Dit kan niet over geld gaan. Het kan niet. Het kan niet over Pfizer gaan. Het werkt niet. Het kan niet over Bill Gates gaan. Het gaat niet om. Het gaat over iets heel, heel groots dat gaande is in de wereld. In veel opzichten, op een perverse manier, is het een zeer opwindende tijd waarin we leven. We zijn allemaal belast. Ik voel de lading in de kamer.

“Er is iets aan de hand. Dit boek heeft duizend referenties. In dit boek vindt u de overeenkomst voor materiaaloverdracht tussen Moderna en de Chinezen voor het spike-eiwit voordat COVID-19 een probleem was. Is dat duidelijk? Dat was gepland. In dit boek vind je het Johns Hopkins Symposium, waar de pandemie in 2017 stond gepland. Ze planden hoe ze het scorebord van [doden] op CNN zouden plaatsen”, zei hij.

“We hebben het gevoel dat we tegen een virus vechten en we vechten tegen een virus en we proberen mensen te helpen, maar we zitten in een klein vliegtuig. Maar we zitten in een klein vliegtuig. Er is iets aan de hand in een heel groot vliegtuig’, concludeerde McCullough.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button