23 januari 2021

 

Toen en nu…is er een verschil?

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/euroreferendumnederland/videos/971180016269415/” width=”700″ height=”600″ onlyvideo=”1″]

“Luister goed naar wat er in dit filmpje gezegd wordt en vergelijk de situatie van toen met nu. Alleen zijn er nu andere bedrijven en andere spelers. We worden over alles keihard voorgelogen. De gehele asielstroom is een leugen, net als de echte redenen voor WW2. Want het gaat maar om één ding: MASSA’S GELD VERDIENEN en JULLIE mogen de investering betalen met belastinggeld. De winsten gaan echter niet naar de belastingbetalers terug maar gaan naar. ..?

Ook de link tussen AZC’s en concentratiekampen is treffend, vooral als je de kaarten naast elkaar zet. AZC’s zijn feitelijk geldmachines voor de grote industriëlen. Dat waren concentratiekampen ook. De pers weet, net als toen, donders goed wat er aan de hand is maar meldt het niet omdat ze weten wie er grof geld aan deze massa import verdient. Het is slavernij 2.0 en volksvervanging. De geschiedenis herhaalt zich, alleen een tikkeltje anders zodat het allemaal niet te zeer opvalt.”

 

 

 

Lees ook:   Een moordenaar eindelijk dood

Gerelateerde berichten