20 januari 2022

 

75% van de kinderen die werden ingeënt in de Mexicaanse stad, zijn nu dood of opgenomen in het ziekenhuis

75% van de kinderen die werden ingeënt in de Mexicaanse stad, zijn nu dood of opgenomen in het ziekenhuis

Bericht uit 2017

Vaccinproducenten hebben elke denkbare grens overschreden – en het kan ze niet eens schelen.

Het is nogal beangstigend, vooral vanwege wat er net is gebeurd in een klein stadje in Mexico. Was het een ontvolkingstest? De grote farma, de overheid,en elke andere functionaris zal je vertellen dat je gek bent om de authenticiteit van deze vaccins in twijfel te trekken. Je bent echter niet de enige en het is tijd voor de rest van de wereld om hun ogen te openen!

Vaccins zijn tegenwoordig gevuld met giftige ingrediënten zoals thimerosal of formaldehyde.

Ze veroorzaken ernstige bijwerkingen, kanker en soms zelfs de dood! Een klein stadje in Mexico heeft zojuist alarmerende resultaten gekregen van de vaccinaties. In La pimiento, Mexico zijn twee baby’s overleden en zijn 37 andere kinderen met spoed naar het ziekenhuis gebracht vanwege de ernstige gevolgen van de vaccinaties. “…14 kinderen zijn in ernstige toestand, 22 zijn stabiel en één is in kritieke toestand”, zei het Chiapas Health Secretariat in een verklaring via Latino.FoxNews.com.

Beheerd door het Mexicaanse Instituut voor Sociale Zekerheid, werden slechts 52 kinderen gevaccineerd. Meer dan 75% van hen is echter overleden of wordt opgenomen in het ziekenhuis. Veel mensen noemen dit het begin van een nieuw tijdperk omdat ze echt geloven dat het een testrun was voor ontvolking. Het is zeker een angstaanjagende gedachte, aangezien vaccins momenteel een enorme epidemie zijn. Hoeveel de regering er ook over liegt, de waarheid lijkt altijd aan de oppervlakte te komen. Mensen worden er ook gek van. Veel mensen doen het echter af als een complottheorie; je zou kunnen denken aan de 37 kinderen die doodziek zijn of al dood zijn door dit vaccin.

Ze zijn ook niet de enige. De vaccins waren bedoeld om de kinderen te beschermen tegen tuberculose, hepatitis B en rotavirus. Tenminste, dat werd hen verteld. Vaccin-ontkenning is wijdverbreid over de hele wereld, maar er is een groeiend bewustzijn over deze gevaarlijke vaccinaties. Ik bedoel, kinderen gaan letterlijk dood! Wat is er nodig om de mensen ervan te overtuigen dat we de waarheid spreken! Iedereen zou moeten weten politici niet te vertrouwen, dus waarom vertrouwen we hen het leven van onze kinderen toe?

Volgens Natural News :

ZOALS DE VACCIN-INDUSTRIE NU IS GERAAKT, IS HET ZO VEEL GEMAKKELIJKER OM MENSEN TE DODEN WANNEER ZE VRIJWILLIG AAN DE INJECTIE VOLDOEN. DAAROM DRUKT DE AGRESSIEVE MEDIA PROPAGANDA OP OM ABSOLUTE BLINDE GEHOORZAAMHEID AAN VACCINS TE BEREIKEN, ZODAT NIEMAND VRAGEN ZAL STELLEN WANNEER STERILISATIE OF EUTHANASIA-CHEMICALIN WORDEN GEBRUIKT. DAT IS GEEN TWIJFEL WAAROM VACCINS ROUTINEMATIG ZIJN GETEST OP ONTVOLKINGSPROGRAMMA’S VIA TWEE PRIMAIRE METHODEN: # 1) BEREIKEN heimelijke STERILISATIES VAN GERICHTE POPULATIES DOOR STERILISATIECHEMICALIN TE COMBINEREN MET VACCINS.

Lees ook:   Oud worden?

(DE “LANGZAAM DODEN.”) # 2) DOOD VACCIN-ONTVANGERS RECHTSTREEKS DOOR OPZETTELIJK VACCINS TE SLUITEN MET EUTHANASIA-CHEMICALIN DIE DE DOOD VEROORZAAKT. (DE “FAST DOOD”) METHODE #1 IS HERHAALDELIJK GEBRUIKT IN HEEL AFRIKA, MEXICO EN ZUID-AMERIKA OM STERILISATIE BIJ GERICHTE GROEPEN VIA IMMUNISATIE- EN VACCINATIEPROGRAMMA’S IN TE VOEREN.

ALLEEN VORIG JAAR, IN FEIT, IK RAPPORTEERDE OPDE ONTDEKKING VAN EEN VERDEKT ONTVOLKINGSVACCINPROGRAMMA DAT IN KENIA WORDT UITGEVOERD : TETANUSVACCINS DIE AAN MILJOENEN JONGE VROUWEN IN KENIA ZIJN GEGEVEN ZIJN DOOR LABORATORIA BEVESTIGD DAT DOOR LABORATORIA EEN STERILISATIE-CHEMISCHE THRI VEROORZAAKT. MAAR 2,3 MILJOEN JONGE MEISJES EN VROUWEN KRIJGEN HET VACCIN DOOR UNICEF EN DE WERELDGEZONDHEIDSORGANISATIE. “WIJ VERZENDEN ZES MONSTERS UIT ROND KENIA NAAR LABORATORIA IN ZUID-AFRIKA. ZE TESTEN POSITIEF VOOR HET HCG-ANTIGEN, “DR. MUHAME NGARE VAN HET MERCY MEDICAL CENTRE IN NAIROBI VERTELDE LEVENSITEWS . “ZE WAREN ALLEMAAL GEVEERD MET HCG.” METHODE #2 LIJKT NU IN MEXICO AAN DE SLAG TE ZIJN AANGEZIEN 75% VAN DIE KINDEREN DIE MET VACCINS WORDEN GENJECTEERD NU OF DOOD OF IN HET ZIEKENHUIS ZIJN.

Zoals de CDC openlijk toegeeft, worden vaccins nog steeds opzettelijk geformuleerd met kwik, aluminium, MSG en formaldehyde . Sommige vaccins gebruiken zelfs ingrediënten die zijn afgeleid van geaborteerd menselijk foetaal weefsel . Vorig jaar blies een CDC-wetenschapper de klok over de CDC die wetenschappelijke fraude pleegde om verbanden tussen vaccins en autisme bij jonge Afro-Amerikaanse mannen te verdoezelen. Er is veel bewijs dat aantoont dat vaccins niet alleen zinloos zijn, maar dat ze ergere problemen veroorzaken dan voorkomen. Zo was er in 2010 een enorme bofuitbraak in orthodox-joodse gemeenschappen in de VS. De tieners waren gevaccineerd, maar meer dan 97% van hen kreeg de bof . In welke wereld mag een vaccin veroorzaken wat het zou moeten voorkomen? Waar het op neer komt is: vertrouw nooit de vaccinindustrie! Het is niet hun taak om je gezond te maken, het is om je ziek te maken. Wanneer leren mensen? Hoeveel mensen moeten er sterven voordat mensen beginnen te beseffen dat de overheid niet het beste met je voor heeft? Er zijn veel natuurlijke ingrediënten waarvan is bewezen dat ze je immuunsysteem en je algehele gezondheid een boost geven . Vaccins zijn in wezen het begin van een tijdperk van ontvolking. Je moet bang zijn, je gaat niet liegen. We hoeven echter alleen maar op te staan! Zeg nee tegen vaccins en ontvolking! Ze zijn twee van hetzelfde – de ene lijkt gewoon minder ongevaarlijk …

Bron

Gerelateerde berichten