web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

CDC baseert Covid Jab-dodental % op dosis – niet op mensen…

….aangezien het dodental alle andere “vaccins” gedurende 3 decennia omverwerpt

 

orey’s Digs rapporteert al meer dan 18 maanden over de inconsistenties, gemanipuleerde cijfers, onwaarheden en flagrante leugens van de CDC. De CDC begroef niet alleen griepsterfgevallen onder het mom van Covid, ze gooiden ook de sterfgevallen door longontsteking op één hoop met Covid, naast het documenteren van iedereen die stierf MET Covid die een auto-ongeluk had, een schotwond, nierfalen of ander leven had- bedreigende ziekten, als een Covid-dood. Nu baseren ze het percentage prikgerelateerde Covid-sterfgevallen op het aantal toegediende doses in plaats van het aantal mensen dat de prikjes heeft gekregen – een ongelooflijke wiskundige fout, zeker met opzet gedaan.

In dit artikel onthult het hoe de CDC opnieuw de geest manipuleert door het dodental van de Covid-prik te manipuleren. Het toont ook discrepanties in werkzaamheid en een alarmerende grafiekvergelijking met andere jabs met gemelde sterfgevallen in de afgelopen drie decennia, wat voor iedereen een rode vlag zou moeten opwerpen.

De meeste mensen zijn zich er volledig van bewust dat het VAERS-rapportagesysteem van de CDC in de loop der jaren te weinig heeft gerapporteerd, dus het is redelijk veilig om te zeggen dat het dodental na het ontvangen van een Covid-prik om te beginnen ondergedocumenteerd is. Bovendien deden de CDC en HHS er alles aan om alle overlijdensakten in hun database te documenteren om het aantal mensen dat stierf MET Covid te verhogen, niet VAN Covid. Toch lijken ze geen overlijdensakten te documenteren van degenen die stierven na het ontvangen van de Covid-prik. De enige “rapportage” lijkt door hun VAERS-systeem te lopen.

Dat gezegd hebbende, hier is een perfect en toch heel eenvoudig voorbeeld van hoe de CDC getallen rechtstreeks op hun website manipuleert, ervan uitgaande dat de gemiddelde persoon niet de moeite zal nemen om de wiskunde te doen. Het reguliere nieuws, waarvan de zogenaamde journalisten ook de wiskunde niet zullen doen, neemt dan de informatie en spint het uit om hun verhaal te ontmoeten, net zoals ze onlangs deden met de aas-and-switch van de FDA op de Pfizer Covid-prik zogenaamde goedkeuring.

CDC verlaagt opzettelijk het totale percentage gemelde sterfgevallen na het ontvangen van Covid Jab

De CDC meldde dat het dodental op het VAERS-rapportagesysteem 6.968 sterfgevallen aangeeft op 18 augustus 2021. Naast het dodental wijzen ze erop dat de 6.968 sterfgevallen (0,0019%) bedragen “onder mensen die een Covid-19-vaccin hebben gekregen .” Dit is een totaal valse verklaring. Ze baseren het op het aantal toegediende prikken, terwijl de meeste mensen al BEIDE prikken hebben gekregen. Ze geven aan dat er 363 miljoen doses zijn toegediend. De bevolking van de VS is slechts 328,2 miljoen, daarom hebben miljoenen mensen twee doses gekregen. Ze gebruiken de 363 miljoen “doses” om de 0,0019% vast te stellen, die NIET “onder mensen” is, maar eerder “doses”, en uiteindelijk het percentage met bijna de helft verminderen. Dit wordt gedaan voor perceptie, omdat percentages een grotere impact hebben op de geest van een persoon.

CDC baseert Covid Jab-dodental % op dosis - niet op mensen... - AnGel-WinGs.nl

Merk op dat ze stellen dat “meldingen van overlijden na Covid-19-vaccinatie zeldzaam zijn”. Ja, misschien zijn de “rapporten” zeldzaam omdat velen niet eens worden gemeld, maar het alarmerende dodental zelf is nog zeldzamer en ze bagatelliseren het.

Op een aparte CDC-pagina van de laatste week van augustus (deze wordt wekelijks geüpdatet), kan men het algemene overzicht vinden van hoeveel mensen de injectie hebben gekregen, of het nu om één of twee doses gaat. Dit is een kritisch getal dat inspeelt op hun onjuiste wiskunde. In totaal hebben 203 miljoen MENSEN de prik gekregen, wat een aanzienlijk lager aantal is dan 363 miljoen DOSES .

71a49b9032c2444379c1a5db774f3588 AnGel-WinGs.nl
CDC baseert Covid Jab-dodental % op dosis - niet op mensen... - AnGel-WinGs.nl

Laten we dit opsplitsen op basis van werkelijke CDC-nummers :

1) 363 miljoen toegediende doses (gebaseerd op de eerste link van de CDC die sterfgevallen op 0,0019% vermeldde)

2) 203 miljoen mensen, of 61,1% van de bevolking, hebben ten minste één dosis gekregen

3) 172,2 miljoen mensen, of 51,9% van de bevolking, zijn volledig gevaccineerd

4) 328,2 miljoen mensen is de totale bevolking van de VS

5) 6.986 sterfgevallen na Covid-prik vanaf 18 augustus – naar verluidt 0,0019% van de mensen die de prik kregen.

Hier is de eenvoudige wiskunde:

203 miljoen MENSEN kregen minstens één dosis

6.986 MENSEN stierven na het krijgen van de prik (Het percentage moet gebaseerd zijn op het aantal MENSEN dat stierf dat een dosis van de prik kreeg. Het is niet relevant of ze een of twee doses hebben gekregen. Een persoon kan 10 prikjes krijgen en als ze dat niet doen sterven, gaan ze zeggen dat 10 mensen het hebben overleefd, of heeft slechts één persoon alle 10 jabs overleefd? Precies.)

203 miljoen MENSEN x 0,0019% is slechts goed voor 3.857 doden

363 miljoen DOSES x 0,0019% is goed voor 6.897 sterfgevallen – ZO kwamen ze op hun valse percentage

Als de CDC de berekening had gemaakt op basis van “mensen die het vaccin hebben gekregen”, zoals ze beweerden, en wat correct zou zijn, zou die berekening er als volgt uitzien:

Het totale aantal sterfgevallen van 203 miljoen MENSEN die de prik kregen (6.986) = 0,0034%

Het werkelijke percentage mensen dat stierf na het ontvangen van de Covid-prik is 0,0034%, niet 0,0019%.

Door dat te doen, hebben ze hun percentage bijna gehalveerd . Dit lijkt misschien een minimaal procentueel verschil, maar in termen van mensen die zijn overleden, is dat een verschil van 3.040 mensen. Ze baseren sterfgevallen op doses in plaats van op mensen die de doses krijgen, wat een aanzienlijk verschil maakt, en is typisch CDC-bedrog omdat ze weten hoe percentages de geest beïnvloeden. Dit is hoe de CDC en het reguliere nieuws cijfers en geesten hebben gemanipuleerd sinds Covid de VS trof. Ze verwijzen naar de CDC als de “experts”, maar het enige waar ze experts in zijn, is het manipuleren van cijfers.

De taskforce en functionarissen van de gezondheidsafdeling hebben allemaal verklaard dat ze iedereen die sterft aan een hartaanval, beroerte, auto-ongeluk, schotwond, nierfalen of enige andere doodsoorzaak, opnemen als een “covid-dood” ALS ze positief testen met Covid voor of na de dood. Helaas zijn de meeste mensen hier dat meer dan een half miljoen Amerikanen zijn gestorven aan dit virus. Stel je voor hoe de bovenstaande percentages drastisch zouden veranderen als de echte cijfers zouden worden gepubliceerd.

De CDC kan hun werkzaamheidsclaim niet met elkaar in overeenstemming brengen

Misschien wel de meest veelzeggende van allemaal, is de bewering van de CDC over hoe effectief de Covid-prikken zijn. Afgezien van het bovengenoemde overlevingspercentage van 99,98% dat een jaar lang sterk blijft, zonder enige toename nadat 203 miljoen mensen de prik hebben gekregen, draagt ​​dit volgende punt alleen maar bij aan hun desinformatie.

Op 19 augustus 2021 beweerde de CDC dat de Pfizer BioNTech-prik voor 95% effectief was in het voorkomen van het Covid-virus in klinische onderzoeken, en dat de mRNA-prikken 90% effectief zijn in de echte wereld. En toch, in juli, slechts een maand eerder, publiceerde de CDC een onderzoek waaruit bleek dat 74% van de volledig gevaccineerde mensen tegen Covid, die zich in een besmet gebied van Massachusetts bevonden, positief testten op Covid . Hoe verzoenen ze die discrepantie?Hier is hoe: ze zijn bereid om de klap op de valse werkzaamheid te nemen, zodat ze de angst rond de vermeende Delta-variant kunnen opblazen om meer mensen ertoe te brengen de prik te nemen, terwijl ze ook een ‘nieuwe variant’ de schuld geven van het feit dat de prikken niet’ niet echt voorkomen dat iemand ziek werd en tegelijkertijd de maskermandaten weer tot leven konden wekken. Een slim, niet zo slim stelletje manipulators. Meerdere reguliere nieuwsbronnen hebben dit behandeld, wat nog veelzeggender is dat dit hun doel was.

Bij het uithalen van deze stunt haalden ze hetzelfde bedrog uit met de cijfers. Ze stelden dat er 469 mensen waren die positief testten op Covid en dat 74% volledig was gevaccineerd. Dat zou betekenen dat 348 mensen volledig waren ingeënt en 121 niet. Aangezien ze al hadden vastgesteld dat 469 mensen positief testten op Covid, zou je denken dat ze zouden kunnen onderscheiden hoeveel daarvan de vermeende Delta-variant waren, maar in plaats daarvan vermelden ze alleen dat van “133 patiënten 90% van de exemplaren de Deltavariant”, wat toevallig gelijk staat aan 120 personen. Ze proberen suggestieve redenering in de hoofden van mensen te implanteren dat daarom 90% van alle 469 mensen waarschijnlijk de vermeende Delta-variant hadden, terwijl het in feite veel waarschijnlijker is dat de vermeende Delta-variant niet bestaat, en de Covid-prikken hebben geen werkzaamheidspercentage voor een virus dat nooit is geïsoleerd, en heeft een overlevingspercentage van meer dan 99,98% op basis van sterk overdreven aantal gevallen door de CDC. Dit stelt ook aannemelijke ontkenning voor de toekomst vast, mochten ze willen beweren dat de vermeende Delta-variant alleen degenen trof die de prik nog niet hadden gekregen, voor het geval te veel mensen stopten met het krijgen van de prik uit angst dat het niet zou werken op de Delta-variant.

Uit de studie bleek ook dat volledig gevaccineerde mensen die besmet raken, net zoveel van het virus in hun neus dragen als niet-gevaccineerde mensen. In de factsheet van Pfizer staat “de duur van de bescherming is momenteel niet bekend”, net als de andere jab-factsheets. Meer aannemelijke ontkenning om dit schema draaiende te houden.

Iets meer dan een jaar geleden voorspelden velen van ons dat de prikken ervoor kunnen zorgen dat mensen ziek worden en mogelijk overlijden, en niet noodzakelijkerwijs zouden voorkomen dat ze positief testen op Covid, vooral omdat de tests ook defect zijn .

Deze hele plandemie wankelt op een leugen die zo groots is, dat het bijna moeilijk is om alle leugens bij te houden die zijn uitgerold om mensen ertoe te brengen de prik te krijgen, zodat de globalisten hun ware masterplan kunnen uitrollen – de digitale identiteit om iedereen op een QR-code die zal linken naar de Blockchain, die alle gegevens over elk individu op wereldwijde schaal host om te worden bewaakt en gecontroleerd.

Covid Jab Death Toll gooit alle andere vaccins omver terwijl CDC beweert dat de Covid Jabs “veilig en effectief” zijn

De Covid-19-prik is niet de enige prik die mogelijk tot de dood heeft geleid. Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de vergelijking.

Wat is het eerste dat je zou kunnen zien in de onderstaande grafiek? Het feit dat de Covid-prikken pas 8 maanden zijn toegediend en bijna 7.000 sterfgevallen na ontvangst van de prik zijn gemeld aan VAERS, in tegenstelling tot veel van deze andere vaccins die al tientallen jaren worden toegediend, is een enorme rode vlag, maar de CDC , HHS, NIH, politici en mislukte legacy-media blijven het allemaal beweren als “veilig en effectief” en “de dood is zeldzaam”. Wat is “zeldzaam”? Is het “zeldzaam” dat er bijna (en waarschijnlijk veel meer) 7.000 doden zijn gevallen na het ontvangen van de prik? Is het “zeldzaam” dat de FDA deze prikken niet heeft stopgezet op basis van dit astronomische aantal? Het is op zijn zachtst gezegd schokkend.

Om dit in perspectief te plaatsen, stelt de CDC dat er voor het griepseizoen 2021-2022 188 tot 200 miljoen griepvaccins voor de Amerikaanse markt zullen zijn. Onderstaande grafiek gaat terug tot het begin van de jaren negentig. Ouders krijgen de opdracht om hun kinderen te laten vaccineren met meerdere vaccins voor school. Ook die staan ​​op deze lijst. Daarom is het feit dat er in zo’n korte tijd een groot aantal Covid-prikken is toegediend, nog steeds veel minder dan de cumulatieve van veel van deze andere vaccins die in deze grafiek worden vermeld, wat het nog alarmerender maakt.

Deze schermafbeelding geeft alleen de bovenste 22 rijen weer. Het gaat nog een tijdje door, maar is in aflopende volgorde met de hoogste gemelde sterfgevallen bovenaan. Het omvat alle prikken tot nu toe en sterfgevallen die zijn gemeld na het ontvangen van die prikken, hoewel de rapportage altijd laag is geweest, dus alle aantallen zijn waarschijnlijk hoger. Hoe kan iemand, vooral de FDA en CDC, naar deze cijfers kijken en het als gerechtvaardigd verklaren?

ee9527cd8056eb02dfabe07c1d26714b AnGel-WinGs.nl
CDC baseert Covid Jab-dodental % op dosis - niet op mensen... - AnGel-WinGs.nl

En terwijl ze de prikken als “veilig en effectief” blijven pushen, werken Pfizer en Merck al aan antivirale pillen die twee keer per dag moeten worden ingenomen in combinatie met de prikken, en Pfizer is er zo zeker van dat die van hen zullen worden goedgekeurd, dat ze al produceren voordat de klinische proeven zijn afgerond. Blijkbaar “gebruiken beide medicijnen technologie die het vermogen van een virus om zich te vermenigvuldigen en zich verder door het lichaam te verspreiden blokkeert.” En op een ander front is Gavi enthousiast over de “heilige graal” van vaccins die een enkel vaccin zullen zijn om alle varianten van het coronavirus te verslaan, in de hoop het binnen een jaar te produceren.

Woord van advies

Doe altijd de wiskunde en volg altijd het geldspoor. De CDC en de legacy-media liegen al sinds dit begin 2020 begon, en in andere gevallen veel langer over aantallen en percentages. Corey’s Digs deed een 5-delig rapport dat veel van deze discrepanties uiteenzet, evenals hoe ze angst gebruiken om de massa te manipuleren. Hun percentages zijn bijna altijd gebaseerd op een onjuiste groep voor de vergelijking, of ze proppen en begraven getallen waardoor het onmogelijk wordt om de echte getallen te extrapoleren.

Dit is niet alleen met Covid – dit is een veelvoorkomende truc die ze al jaren spelen. Ze deden dit ook met de vermeende uitbraak van mazelen in 2019, wat een voorloper was om de wateren te testen op het verplicht stellen van vaccins in buurten en hogescholen. Na 26 jaar CDC-documenten te hebben doorzocht, kon Corey’s Digs vaststellen:hun valse berichtgeving over het sterftecijfer tegen mazelen dat de CDC, de WHO en de reguliere media hadden opgeblazen als een schriktactiek. Ze rapporteerden allemaal herhaaldelijk een sterftecijfer van 0,1% – 0,2% op basis van mazelengevallen in de VS, terwijl het in feite slechts 0,07% is. Dit lijkt misschien minimaal, maar dat is een verschil van 4 doden versus 12 doden in 26 jaar, terwijl ze mensen terroriseerden met stockfoto’s van een baby die zogenaamd bedekt was met mazelen en mensen waarschuwden hoe dodelijk het zou kunnen zijn voor baby’s. Vier doden in 26 jaar die MET de mazelen stierven, terwijl de regering 483 letsel- en overlijdensclaims van het BMR-vaccin (mazelen, bof en rubella) uitkeerde. Er zijn 255 MMR-vaccingerelateerde sterfgevallen gemeld, zoals te zien is in de bovenstaande grafiek. Om samen te vatten, dat zijn slechts 4 sterfgevallen door mazelen, met 255 gerapporteerde sterfgevallen door het MMR-vaccin, voor een vaccin om “dood door mazelen te voorkomen”. Verzoen dat.

Dit is een industrie van meerdere biljoenen dollars en het enige dat tussen hun bankrekening en de prik staat, zijn wij. Ze zullen overdrijven, manipuleren en ronduit liegen om mensen te terroriseren door ze te laten geloven dat ze zullen sterven en dat hun lichaam niet in staat is zichzelf te genezen met de juiste zorg of therapieën die ze weigeren gemakkelijk toegankelijk te maken. Hoeveel meer mensen zijn bereid om deze kansen te nemen voor een vals gevoel van gemoedsrust? Pak de telefoon en bel de klantenservice van Pfizer op 800-879-3477 en luister naar het 7 minuten durende bericht over bijwerkingen, waarin ze de dood niet noemen. Ze stellen ook dat beide “vaccins” DEZELFDE formulering zijn, maar de ene is alleen geautoriseerd voor gebruik in noodgevallen, terwijl de andere door de FDA is goedgekeurd, maar ze kunnen toch door elkaar worden gebruikt. Dit wordt allemaal uitgelegd in derecent artikel over Corey’s Digs over de aas-and-switch van de FDA.

Misschien is het niets om op deze ongelooflijke wiskundige discrepanties te wijzen – of misschien is het gewoon wat de dokter sommige mensen heeft opgedragen om het bedrog te ontdekken en te evolueren uit de vernietigende betovering waarin ze zijn geweest. Zelfs als deze informatie maar één persoon helpt, was het de moeite waard. Dat kunnen ze naar de bank brengen!

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥