...

02 december 2021

 

Verwijder de kleur van slecht geverfd haar.

Verwijder de kleur van slecht geverfd haar.

→ Deep Condition on dry hair with a moisturizing treatment/oil for 25-30mins.
Helaas is het verkrijgen van een slecht resultaat bij het verven van je haar vrij eenvoudig. Heel vaak geeft de verf een andere tint, anders dan degene die op de verpakking werd getoond. Soms gebeurt het dat een nieuwe haarkleur gewoon niet verdwijnt, wat duidelijk wordt na het verven. Als u niet tevreden bent met uw nieuwe haarkleur verkregen na het verven, wees dan niet ontmoedigd, er zijn oplossingen die dit kunnen verhelpen.

Naast het gebruik van een nogal agressieve chemische wasbeurt, die je in de salon kunt krijgen, kun je je toevlucht nemen tot natuurlijke en veilige methoden om ongewenste kleur uit je haar te verwijderen. Alle natuurlijke wasbeurten suggereren natuurlijk.

Er is een lichte verlichting van het haar, maximaal twee tonen. En u zult vaak veel methoden moeten gebruiken: elke dag gedurende een week. Maar dan zul je je haar geen kwaad doen en bovendien zullen ze extra voeding en hydratatie ontvangen.

Vergeet niet dat de kleur die u krijgt na het spoelen nog steeds niet exact overeenkomt met uw natuurlijke kleur. Het is dus beter om je haar na het wassen opnieuw te verven, maar de keuze van verf al naderen is veel verantwoordelijker. Kleuren zoals zwart en rood worden erg in het haar gegeten. Daarom moeten ze langer worden afgewassen.

Als je na het verven niet vertrouwd bent met de haarkleur, betekent toevlucht nemen tot folkremedies dat je haar nog een kans moet geven, waarbij je het agressieve chemische effect vermijdt dat het haar droog, broos en dof maakt.

Reiniging met kefir

Kefir is een zeer nuttig hulpmiddel, niet alleen voor darmflora, maar ook voor haar. Kefir helpt het haar glanzend en glad te maken en dient als een betrouwbare bron van voedingsstoffen. Bovendien heeft dit zuivelproduct een absorberend effect op verf. Reiniging met kefir is een van de meest effectieve manieren om onnodige kleuren te verwijderen en niet alleen om je haar te beschadigen, maar ook om ze zorgvuldig te verpakken.

Er zijn veel manieren om met kefir te spoelen. De krachtigste is als volgt: neem een ​​half glas kefir, voeg er twee kippeneieren aan toe, pers het sap van een niet te grote citroen, vier eetlepels wodka en twee eetlepels shampoo, bij voorkeur bedoeld voor vet haar. Het resulterende mengsel wordt op het haar aangebracht. Dan moet je een dop van polyethyleen op doen en het masker acht uur laten zitten (dit kan ’s nachts). Spoel met warm water en shampoo voor vet haar. Herhaal de procedure elke dag totdat u het gewenste resultaat krijgt. Dit masker kan een branderig gevoel veroorzaken door wodka, dus wees voorzichtig.

Een mildere manier: een glas kefir, een dooier, twee eetlepels ricinusolie. Het mengsel wordt gedurende twee uur aangebracht, de kop moet worden gewikkeld. Je kunt jezelf nog steeds beperken tot kefir (één liter), door een eetlepel zout en een eetlepel olie toe te voegen (kan zonnebloem zijn, kan castor zijn). Breng aan op droog haar en bedek ze vervolgens met een polyethyleen dop . Spoel na een uur.

Lees ook:   Blinden kunnen weer zien

Soda Wash

Wassen met frisdrank is zeer effectief, maar deze tool kan het haar sterk drogen. Daarom wordt het aanbevolen voor eigenaren van vettig haartype. De eenvoudigste manier om haarverf af te wassen met deze methode is om jezelf te bewapenen met gewoon zuiveringszout in een hoeveelheid die evenredig is aan de hoeveelheid shampoo die je constant gebruikt. Meng gewoon frisdrank en shampoo en was je haar. Breng daarna een verzachtende conditioner aan.

Je kunt geen shampoo gebruiken: neem gewoon een theelepel met een soda en verdun het in een half glas water. Bevochtig het haar met de oplossing en laat het 15 minuten intrekken. Afspoelen met airconditioning. Je kunt het sap van een halve kleine citroen aan de oplossing toevoegen.

Gebruik geen wasmiddel met frisdrank als u droog en broos haar hebt. Dit is een ideaal hulpmiddel voor vet haar.

Olie wassen

Verschillende oliën helpen effectief ongewenste haarverf te verwijderen. Als je plantaardige olie in gelijke verhoudingen met cognac mengt en dit mengsel op je haar aanbrengt, helpt het de verf af te wassen. Dit mengsel wordt gedurende twee tot vier uur aangebracht. Spoel het af met shampoo en conditioner.

Een geweldig hulpmiddel, niet alleen voor het wassen, maar ook voor het behandelen van haar – klisolie. Bovendien heeft deze olie ook het effect van het stimuleren van haargroei. Je moet klisolie nemen, opwarmen tot ongeveer lichaamstemperatuur en vervolgens met masserende bewegingen in je haar wrijven. Doe dan een plastic dop op je hoofd en laat klisolie op je haar tot de ochtend. Bovendien kunt u een mengsel van klis met olijfolie, amandelolie en lijnzaadolie gebruiken. Om het effect te verbeteren, kunt u een kleine hoeveelheid bier aan het mengsel toevoegen.

Remover met honing

Als u niet allergisch bent voor honing, kan dit natuurlijke, geurige en zeer gezonde product worden gebruikt als wasmiddel. Eerst moet je je haar wassen in gezouten water, daarna gelijkmatig niet te gesuikerde, maar ook niet te vloeibare honing door het haar verdelen. Je hoeft je hoofd niet te wikkelen, alleen een lichte sjaal gemaakt van chintz of andere natuurlijke stof. Je kunt met zo’n masker naar bed gaan. Honing zal niet alleen het haar fleuren, maar ook een uniforme schaduw en natuurlijke glans geven.

Er zijn tegenwoordig veel manieren om de haarkleur te veranderen. Optimaal – kies er een die in elke situatie helpt. Maar het belangrijkste om te onthouden is dat allergieën voor de componenten van de was kunnen optreden , dus wees uiterst voorzichtig in dit proces.

Читайте больше на https://www.missus.ru/articles/family/mothercare/19-02-2013/hair/7975

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten