web analytics

Enorme zwermen kraaien vliegen naar het Wuhan-gebied. Ruiken ze de dood?

Enorme zwermen kraaien vliegen naar het Wuhan-gebied. Ruiken ze de dood?

Crows... all other birds are creepy

Vreemd wel:

In de buurt van Wuhan zien Chinezen ongebruikelijke zwermen raven die kort na het uitbreken van het nieuwe coronavirus verschenen. Is er een verband tussen deze fenomenen?

Gisteren onderzochten we de meest populaire complottheorieën over een nieuwe dodelijke coronavirusepidemie vanuit Wuhan. Deze stad is nu volledig geïsoleerd, de straten zijn meteen leeg en het is moeilijk te begrijpen wat er echt aan de hand is.

En onlangs, passeerde een nieuwe complottheorie over ongeveer dezelfde Wuhan en het begon aan kracht te winnen op sociale netwerken.

Gebruikers ontdekten dat inwoners van Hubei, en met name steden in de buurt van Wuhan, sinds 28 januari 2020 massaal video’s uploaden die enorme zwermen kraaien kraken en laag in de lucht vliegen.

Hieronder vindt u een selectie van verschillende van deze video’s. In feite zijn er echt veel van hen.

Deze grote koppels raven zijn geen gewoon natuurfenomeen voor dit gebied, dus mensen associeerden de koppels raven heel snel met de coronavirus-epidemie, waarna er geruchten gingen dat deze vogels, die goede aaseters zijn, worden aangetrokken door de geuren van menselijke lijken of stervende mensen.

“Het is hier nog nooit zo erg geweest”, zegt de auteur van de ravenvideo-opname in de stad Hanchuan, ten westen van Wuhan.

In een andere video-opname in de buurt van de stad Ichan vertelt een man angstig dat dit alles er abnormaal uitziet en dat dit een voorbode is van iets heel ergs.

“Kraaien eten vlees, en onze oude mensen zeggen dat kraaien voorbodes van de dood zijn, omdat ze de dood kunnen ruiken, zelfs als de persoon niet is gestorven. Dat wil zeggen, ze kunnen de tientallen stervende mensen ruiken, maar we ruiken het helemaal niet. Ze zullen lange tijd in afwachting rondcirkelend over een stervende man, daarom worden kraaien in de Chinese cultuur beschouwd als slechte vogels en worden ze altijd geassocieerd met de dood, “schreef een van de Chinese bloggers.

Lees ook:   Ibuprofen is levensgevaarlijk!

Een andere sombere afwijking, die ook werd geassocieerd met het coronavirus, werd opgemerkt op 25 januari in de buitenwijk van Beijing, de stad Haidian. Een van de lokale bevolking filmde een groot aantal muggen die rond de betonnen voet van de snelweg bleven hangen.

“Dit is nog nooit eerder gebeurd. Iemand zou hierheen moeten komen om dit fenomeen te bestuderen,” zei de auteur van de video.

Commentatoren voegden eraan toe dat het in Beijing in de winter meestal zo koud is dat muggen op beschutte plaatsen overwinteren en pas in april de lucht in kruipen. Deze winter in Beijing is het ook ijzig, en toch doken de muggen niet onder. (!!!! Is er een nieuwe vorm van oorlog uitgebroken die wij nog niet kennen en mogen weten?)

En al snel ontdekten netizens oude Chinese wijsheid, die abnormaal muggendrag en een vreselijke epidemie direct in verband brengt. In het bijzonder geeft deze wijsheid aan dat als je veel muggen in de winter ziet, je klaar bent voor een grote ziekte.
( ja dat zeggen ze hier ook want koude zou virussen doden… en muggen enzo en insecten!)

https://paranormal-news.ru/news/na_rajonom_ukhanja_letajut_ogromnye_stai_voron_oni_chujut_zapakh_smerti/2020-02-05-16629

Kraaien zijn enorm slim. 🙂
Omdat de bewoonde wereld, waar veel voedsel te vinden is, plotseling stil is, komen zij daarop af…want ze weten: daar is voedsel.
En zonder hun vijand, de mens- die verstopt zit in hun huizen,  is het daar goed toeven voor deze vogels.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button