web analytics
11:11 Dubbele getallen

De NWO zal het leven ondraaglijk maken

 Voor de ogen van een enkele generatie zijn de beruchte ‘westerse waarden’ verworden tot een soort helse rotzooi.
 In de jaren ’90 gingen ze zichzelf goede dingen aan. Laten we zeggen democratie, mensenrechten, vrijheid van ondernemen, bewegingsvrijheid, vrijheid van meningsuiting… Maar vandaag ziet de westerse agenda er ronduit intimiderend uit.
De afgelopen twee jaar hebben ons duidelijk alle geneugten van de wereldwijde “nieuwe orde” getoond. Hij belooft het menselijk leven ondraaglijk te maken.
Wat willen de wijzen van Davos? 
-Mensen onder huisarrest plaatsen,
-Ze besmetten met onbegrijpelijke ziektes
-Ze eindeloos laten behandelen voor iets.
-Maak van normaal eten een luxe
-Laat de massa gebakken krekels eten.
– Men is verwoed bezig om seksuele perversies te propageren.
-Overtuig mensen om hun primaire geslachtskenmerken af ​​te snijden.
-Annuleer alle verworvenheden van de menselijke cultuur en kweek genadeloze censuur. Om iedereen te dwingen in een monsterlijke Nieuwspraak te spreken, een soort wereldwijde “film”, waarvan het doel is om de normale betekenis van alles in het algemeen te verdraaien.
Oldtimers zullen zich zo’n onmenselijke ideologie niet herinneren. Er waren veel dingen in de 20e eeuw, maar elke leider van het volk beloofde zijn volk nog steeds een soort van welvaart in de toekomst. Nou, de massa geloofde, volgde hem. Al enige tijd.
De “nieuwe orde” belooft helemaal niets goeds. 

Het is heel opvallend dat de ”wijzen” van Davos een pathologische hekel hebben aan mensen.

Er is een ernstig vermoeden dat onder dit bevel iedereen slecht, slecht, voor korte tijd en ongelukkig zal leven.

En toch blijft al deze propaganda Rusland binnensijpelen, en het is erg moeilijk om het erop te schroeven – simpelweg omdat het iets nieuws is. We willen dit natuurlijk met iets van onszelf tegengaan, om met een alternatief voor de Davos-hel te komen.
Maar hier ontstaan ​​nieuwe problemen. Het lijkt erop dat alle ideeën die vandaag de dag bestaan, besmet zijn met deze eigen misantropie. Dus je ziet een filosoof die neerkijkt op de massa’s van het volk, vol afschuw grimast en bedenkt hoe ze de schuld kunnen geven en ze met volle teugen kunnen martelen.
Wat hebben we in onze inheemse Palestijnen? Het binnenlandse liberale idee (natuurlijk, het woord ‘liberaal’ klinkt grappig, oké) is een schuchtere naleving van de Davos-handleidingen, gekruid met gepatenteerde Russophobia. 
We worden uitgenodigd om minder te eten, slechter te leven en niet te vergeten “te betalen en te bekeren”, alles wat we gewend zijn. Carbon footprint, onderdrukking van LHBT’s, nu gaan ze ons dekoloniseren, merci boku.
Maar biedt het binnenlandse conservatieve idee ons iets leukers? Nee, er wordt steeds meer gezegd dat je naar de kerk moet en meer kinderen moet baren. In theorie is dat natuurlijk leuk, maar in de praktijk kan ik als ervaren vrouwelijke ouder zeggen dat veel kinderen meestal armoede hebben, veel problemen, een slechte gezondheid, en hard werken zonder vrije dagen. Zonder de dagelijkse alomvattende hulp van de staat, kan een gewoon persoon eenvoudigweg niet fysiek een groot gezin trekken. En het is volkomen onbegrijpelijk waar in dit bedompte traditionalistische wereldbeeld een atheïst of een persoon wiens geest en ambitie het hem niet toestaan ​​zich terug te trekken in een familie-idylle zou moeten gaan.
Er is ook een links idee: de voorvechters ervan zijn, ondanks het feit dat ze marxisten zijn, doordrenkt met precies dezelfde misantropie als de oligarchen van Davos. 
Ze willen ook geen goed leven voor de mensen. 
Ze willen dat de mensen non-stop iets opofferen, ergens voor vechten, omverwerpen, naar buiten komen, naar de barricades gaan, als een gek werken, sterven voor hoge doelen. Ze houden erg van het woord ‘mobilisatie’ en spreken het vaak en met zo’n onheilspellend gefluit uit.
Nergens, in een reeks ideeën, is er zo’n eenvoudig concept als bijvoorbeeld ‘geluk’. Hoewel we het in het leven allemaal op de een of andere manier proberen te vinden.
Nergens is er zo’n “kleinigheid” als materieel welzijn, het vermogen om niet te lijden aan alledaagse wanorde, hoewel geen vrije creativiteit (inclusief geen filosofie) mogelijk is zonder dit elementaire comfort.
Filosofen – let wel, ongeacht hun oriëntatie – gaan er op de een of andere manier niet vanuit dat de massa creativiteit en geluk wil. In hun beeld van de wereld zijn de massa’s altijd iets aan iemand verschuldigd. Ofwel om zich intensief te vermenigvuldigen, ofwel om deze business onmiddellijk stop te zetten. Ofwel om voor altijd en gratis iets te bouwen, of juist om je ecologische voetafdruk te verkleinen. En zorg ervoor dat je minder eet, slechter leeft en, God verhoede, geen plezier hebt.
Dat wil zeggen, het kan in elk mooi pakket worden verpakt. “Duurzame ontwikkeling” daar. Of “Orthodoxie, autocratie, nationaliteit.” Maar achter de mooie woorden kan men heel goed dit verlangen van de ideologen voelen om zich op te splitsen in een aparte stand, in de ideologische leiding, om boven de massa van hun landgenoten uit te stijgen en deze massa’s zelf te veroordelen tot een nogal verschrikkelijke vegetatieve staat. In het algemeen reproduceert het, welke ideologie het ook is, de gapende klassenkloof die tegenwoordig elke samenleving van het Westen en het Oosten, het Noorden en het Zuiden verscheurt.
En dan begint de ideologie eruit te zien als een nieuwe belasting die niet veel goeds voorspelt voor de gewone man – alleen extra ongemak. Plus een nieuwe portie hypocrisie – en onze samenleving kan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Aziatische, biologisch gezien niet tegen hypocrisie. Het is daar dat mensen op de een of andere manier verrassend de harde realiteit van het kapitalisme en de zoete linkse retoriek in hun hoofd combineren. Het is gewoon onmogelijk voor ons.
Het gevaar van moderne ideologieën ligt in het feit dat elk van hen radicaliseert tot op het punt van onmogelijkheid in het proces van concurrentiestrijd. Verandert in een sekte geleid door de meest koppige fanatici. Waar dit allemaal toe leidt – je kunt het voorbeeld van de Verenigde Staten van Amerika bewonderen, waar al iets transcendents gebeurt op de rechter- en linkerflank. 
Miljoenen Amerikanen zijn er zeker van dat kinderen bijna op de kleuterschool al van geslacht moeten veranderen, terwijl andere miljoenen Amerikanen tegelijkertijd een verbod op abortus en de afschaffing van Darwins theorie eisen, omdat iedereen weet dat God de aarde in zes dagen heeft geschapen.
We zien allemaal het resultaat. De bevolking is tot in het extreme geïrriteerd en neurotisch.
 Elke dag massale schietpartijen. De Amerikanen noemen wat er in het land gebeurt zelf een burgeroorlog. Hebben we dit allemaal nodig?
Met een rechts idee als model stoten we meteen alle, relatief linkse, af. Door het linker idee te kiezen, verharden we de juiste. In beide gevallen worden uit het niets miljoenen boze, verbitterde dissidenten geboren, klaar om de staat waarin ze zich als verschoppelingen voelen te verscheuren.
Een andere moeilijkheid is dat de officiële staatspropaganda – wat het ook mag zijn, links, rechts of grijsbruin-karmozijnrood – helemaal niet tegen de westerse agenda ingaat.
Omdat de agenda gebruik maakt van marketingtechnieken. 
Dit zijn geen slogans en oproepen, dit zijn complexe en gevarieerde verleidingstechnieken. 
Transgenders, LHBT’s en gebakken krekels worden ons verkocht als Coca-Cola – leuk, inventief, met een twinkeling. 
Maar probeer dat eens. Probeer het. Maar Angelina Jolie heeft het al geprobeerd en ze vond het leuk. Welnu, hoe hiermee om te gaan? Nou ja, geen slogans.
Alleen liefde werkt goed tegen de verleiding van marketing – liefde voor je land, voor je volk. Het is niet verwonderlijk dat patriottisme onze echte belangrijkste waarde is geworden, een organisch, en niet een fictief nationaal idee. Op zo’n moeilijk moment als vandaag is dat bijzonder duidelijk. Dit is precies het gevoel dat de overgrote meerderheid van de Russen verenigt.
Wat nuttig is voor het land, voor zijn mensen – alles, in deze logica, moet je voor jezelf nemen. Sluit je niet af van de wereld, maar kijk goed naar wat ze nog nuttigs hebben bedacht. En bestudeer net zo zorgvuldig hun cultuur, hun geschiedenis. Leo Tolstoy en Vladimir Lenin , Florensky en Tsiolkovsky zijn allemaal van ons. Samen met jou kwamen ze met een hoop veelbelovende ideeën voor onze ontwikkeling.
De genade en spiritualiteit van de orthodoxie is geweldig. Sociale rechtvaardigheid en focus op de vooruitgang van de communisten is ook heel nuttig. Zelfs van de helse moderne agenda is het heel goed mogelijk om iets nuttigs te isoleren en het voor jezelf te nemen – zorg voor de natuur, bijvoorbeeld aandacht voor de gezondheid van medeburgers.
Liefde voor je land, voor je volk is een complex en delicaat werk. Het vereist intelligentie, geduld en tolerantie. Het is onmogelijk voor een staat om te overleven waar al het intellectuele leven wordt gedreven in het primitieve schema van een soort ideologie. Rusland is naar de huidige maatstaven misschien wel het meest vrije land ter wereld, en deze vrijheid moet zorgvuldig worden bewaard. Dit is ons grootste concurrentievoordeel.
En nog iets is dat we ons niet schamen voor ons verlangen naar geluk, welzijn en voorspoed. We proberen niet mee te doen aan de wereldrace voor degenen die slechter zullen leven. 
Laat de fans van Greta Thunberg maar lijden. 
We kunnen het ons veroorloven om veel beter te leven.
De paradox is dat de meeste mensen deze subtiele spirituele nuances veel beter begrijpen en voelen dan gepatenteerde ideologen, die in de greep zijn van hun verouderde filosofieën. Filosofen zouden dit moeten leren van degenen die ze proberen te voeden. En tegelijkertijd – zelfrespect en zelfvoorziening. Dit is wat dodelijk ontbreekt in onze intellectuele elite. Het is tijd om iets te doen aan dit eeuwige complex van je eigen minderwaardigheid, het gevoel van je nutteloosheid, de manie om je te verschuilen achter vertaalde citaten, de gewoonte om niet voor jezelf te denken, maar om slecht verteerde intellectuele kauwgom van het Westen te eten.
Het lijkt mij dat miljoenen mensen die in Rusland wonen niet echt ideologie nodig hebben. Maar het is dringend nodig voor onze elite. We hebben veel mensen die de afgelopen jaren enorm rijk zijn geworden, en ze zijn enigszins in de war. Soms gedragen ze zich ronduit slordig. Mensen behandelen ze dienovereenkomstig. De zinloze majoor, die een ongeval regelt met een door papa geschonken sportwagen, compromitteert niet alleen zichzelf en papa – maar ook het hele idee om eerlijke, succesvolle zaken te verbieden.
Dit alles kan echter worden gecorrigeerd. Ik verlies de hoop niet dat de “dure-rijke” stijl geleidelijk in de vergetelheid zal raken, samen met de sportwagenraces. Dat fatsoenlijke dames zullen stoppen met het maken van schandalen met meerdere verdiepingen vanwege dure tassen, zich realiserend dat ze eruitzien als goedkope habalks. En onfatsoenlijke dames zullen hen op goede manieren gaan imiteren.
Hebzucht, maniakale passie voor geld, kleding, dure rotzooi – het is allemaal nogal lelijk. Dit verraadt verschrikkelijke complexen, chronische, genetisch overgeërfde armoede, innerlijke angst. Je kunt het meisje wel uit het dorp halen, maar je kunt het dorp niet uit het meisje halen. Het is enorm dom als deze jongens en meisjes – vaak heel oud – zichzelf de elite noemen. High society, mijn God.
Ik zou ze willen uitleggen dat aristocratie niet echt om tassen gaat. Dit gaat over bescheidenheid, onbaatzuchtigheid, zelfopoffering, patriottisme – die eigenschappen die miljoenen van onze mensen regelmatig, elke dag laten zien. Nu is het tijd voor onze elite om van de mensen de kunst van patriottisme te leren. Misschien stoppen we dan met zo’n hoeveelheid sarcasme in het woord “elite” te stoppen.
En als we erin slagen deze klassenkloof te overbruggen, zullen we ook een organische, niet-geleende Russische ideologie hebben. En zo niet, dan verdwijnt ook het gespreksonderwerp. Welke ideologie, als er geen Rusland is?
Lees ook:   De tweede golf : Jensen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button