web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Vaccins tegen Corona veroorzaakt mutaties

Creëert agressieve mutaties: viroloog roept WHO op te stoppen met Covid-19 vaccin

 

Het is al jaren bekend: vaccinaties die alleen het uitbreken van een ziekte voorkomen en niet de overdracht van het virus, kunnen agressieve virale stammen creëren en fatale gevolgen hebben voor onbeschermde levende wezens. Studies hierover bestonden onder meer al in 2015. De gerenommeerde viroloog en vaccindeskundige Geert Vanden Bossche riep in een open brief aan de WHO op tot een onmiddellijke stopzetting van de Covid-19 vaccinaties vanwege deze zorgen. Toch is de man geen tegenstander van vaccinatie en is hij ervan overtuigd dat de vaccins die tot nu toe zijn ontwikkeld, door briljante mensen zijn ontworpen.

Geschokt door kippenonderzoek

In 2015 bleek uit onderzoek bij kippen, door het Britse Pirbright Institute, dat als vaccins niet verhinderen dat de ziekteverwekker wordt doorgegeven aan anderen, zij een agressievere stam van het virus kunnen produceren, met rampzalige gevolgen. In het kippenonderzoek doodde het oorspronkelijke virus binnen twee maanden 60 procent van alle niet-gevaccineerde dieren. De gemuteerde, agressievere versie daarentegen doodde alle niet-gevaccineerde kippen – binnen tien dagen. Andrew Read, hoofdauteur van de studie over kippen, riep daarom op tot “perfecte vaccins” die niet alleen beschermen tegen de ziekte maar ook voorkomen dat het virus op anderen wordt overgedragen. De Covid-19 vaccins die momenteel met een noodlicentie worden toegediend (de gevaccineerden worden als studiedeelnemers beschouwd), voldoen niet aan deze eis. Daarom moeten gevaccineerde personen afstand blijven houden, mond- en neusbescherming dragen, enz.

Lees verder via de bron

Lees ook:   Petitie tegen huurverhoging
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien