web analytics
...
Mediums / ToekomstParanormaal

Paranormaal begaafde voorspelt wanneer beperkingen voorgoed zullen eindigen en 2021, 2022 voorspellingen

f03ca16e440509bb694881ede7ed77de via Angel-WingsIerland lockdown: ‘Covid-19’ paranormaal begaafde voorspelt wanneer beperkingen voorgoed zullen eindigen en 2021, 2022 voorspellingen

En hij praat ook niet in weken, dagen of maanden in zijn gruwelijke voorspellingen
Een paranormaal begaafde die beweert de pandemie van het coronavirus te hebben voorspeld bijna twee jaar voordat het eerste geval van Covid heeft onthuld wat volgens hem 2021 in petto heeft.

Nicolas Aujula, die ook zegt dat hij de nederlaag van Donald Trump bij de Amerikaanse verkiezingen voorspelde, beweerde in 2018 dat een ‘griep’-ramp de wereld zou domineren, die volgens hem Covid-19 voorspelde.

De 35-jarige uit Londen beweert ook wereldwijde protesten te hebben meegemaakt – en nu heeft hij vooruitgekeken naar wat 2021 zal brengen.

Nicholas, een regressietherapeut uit een vorig leven, hypnotherapeut en paranormaal astroloog, zei: “Sommige van mijn visioenen zijn erg letterlijk. Andere zijn meer symbolisch en open voor interpretatie, bijna als een droom met een verborgen boodschap.

“Een ding waar mensen me dit jaar veel over hebben gevraagd, is het coronavirus. Ik heb visioenen dat het na het nieuwe jaar afneemt en de besmettingspercentages zo ver zijn dat ze in de lente onder controle zijn.

“Maar ik voorspel dat de paniek en beperkingen rond het virus zullen aanhouden tot 2022.”

In zijn vorige levens gelooft Nicolas dat hij een Egyptische koningin en een leeuw was.

Hij zegt dat hij zich als kind voor het eerst bewust werd van zijn paranormale talenten, maar zijn eerste echt overweldigende ervaring had toen hij 17 was..

Nog steeds niet in staat uit te leggen wat er is gebeurd, zei hij: “Ik had deze bijna uittredende ervaring en ik kon verschillende van mijn vorige levens zien. Er zit geen logica in, maar ik wist dat ik in een vorig leven was wat ik zag.

‘Ik heb duizenden vorige levens gehad. Ik ben een Egyptische koningin geweest, een dienstmeisje, een leraar in de Franse Revolutie, een hert, een leeuw en heb zelfs in een ander sterrenstelsel gewoond. ”

Nicholas was zo overweldigd door zijn ervaring dat hij zijn plannen om geschiedenis en economie te studeren aan de universiteit schrapte en besloot te gaan trainen als regressietherapeut uit een vorig leven volgens de Mirror UK .

Lees ook:   Hoe weet je of iemand aan je denkt?

Sindsdien beweert hij dat hij regelmatig visioenen heeft gehad, waarvan hij zegt dat sommige ervan via dromen tot hem komen en andere die toeslaan als hij op pad is.

Lovers GIF - Lovers GIFs

Hij gelooft dat zijn gave hem heeft geholpen om enkele van de grootste gebeurtenissen van de afgelopen tijd te voorspellen

Nicholas legde uit: “In 2018 kwam het woord influenza steeds naar me toe. Het bleef in mijn hoofd hangen, want het is geen woord dat ik zou gebruiken. Als ik in het dagelijks leven zou praten, zou ik gewoon griep zeggen

“Ik zag het als een wereldwijde ramp die verband hield met vlees of vee. De Covid-19-pandemie wordt vergeleken met de Spaanse griepuitbraak, vandaar het woord influenza en sommige mensen denken dat het is ontstaan ​​op een wildmarkt in Wuhan, China.

“Iets anders dat ik vóór 2020 zag, was een ziekenhuis in vlammen. Destijds dacht ik dat het een letterlijke brand zou betekenen – maar nu denk ik dat het misschien symbolisch was voor de manier waarop de NHS en gezondheidsdiensten over de hele wereld , werden door het virus tot het uiterste gedreven.

“Evenzo had ik een visioen van de Derde Wereldoorlog, maar misschien was dat geen oorlog tussen landen, maar in plaats daarvan een oorlog tegen Covid-19.”

Nu heeft Nicolas zijn voorspelling voor 2021 gedeeld – en hij beweert dat protesten over de hele wereld de komende twee tot drie jaar zullen voortduren nadat hij zei dat hij visioenen had van burgerlijke onrust.

Hij voorspelt ook een massale beweging van mensen, met ‘duizenden’ landen in beweging.

Nicholas legde uit: “Ik zie mensen ergens naartoe verhuizen voor een beter leven, bijna als een massale uittocht. Ik heb het niet over een paar honderd – ik bedoel duizenden.”

Nicholas zei: “Ik heb een paar behoorlijk gruwelijke visioenen gehad – een van een mannelijke wereldleider die werd vermoord. Ik kon niet zien wie het was, maar voelde dat het schokgolven door de wereld stuurde. Uiteraard hoop ik dat dat niet uitkomt. vruchtbaarheid.

“Ik heb ook een visioen gehad van een wereldtop die wordt geteisterd door een seksschandaal en, een opkomst van extreemrechtse politiek, met name in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en een vulkaanuitbarsting die leidt tot grote weersveranderingen.

Lees ook:   Robbert van den Broeke bespreekt uitgekomen voorspellingen 2020 en 2021 en bespreekt het thema tijd

“En ik heb de woorden ‘varkensgriep’ naar me toe laten komen en ik heb beelden gezien van massale paniek. Ik denk niet dat het weer een virus zal zijn, maar ik kan me voorstellen dat de reactie alarmerend zal zijn, gezien wat er dit jaar is gebeurd.”

Hij legde uit dat het moeilijk is om de logische kant van zijn brein het zwijgen op te leggen wanneer hij een visioen heeft – vooral een visioen dat zou kunnen duiden op een nieuwswaardige gebeurtenis.

Ondanks zijn voorspellingen houdt hij vol dat hij “niet speciaal” is – in plaats daarvan te geloven dat we allemaal dezelfde capaciteiten bezitten, maar dat scepsis ons ervan weerhoudt ze te vertrouwen.

Nicholas zei: “Het enige wat ik doe is afstemmen op iets dat we allemaal hebben. We leven in een logische wereld en zien deze berichten dus niet altijd, maar ik denk dat we allemaal dat zesde zintuig in ons hebben.

‘Mensen schrijven kleine dingen af, zoals weten dat de telefoon gaat rinkelen of dat je op het punt staat slecht nieuws te krijgen als toeval. Maar als we een beetje afstand nemen van de afleiding van het moderne leven, kunnen we misschien stem af op iets diepers. ”

Pc Friends GIF - Pc Friends Hands GIFs

Ondanks dat hij vaak gevraagd is, wil Nicholas graag benadrukken dat een ding dat hij niet kan, is het voorspellen van de winnende lotnummers.

Hij zei: “Veel mensen zijn ruimdenkend en geïntrigeerd door wat ik doe, maar je wordt natuurlijk wel sceptisch. Ze zeggen dingen als: ‘Waarom voorspel je dan de loterij niet?’

“Maar ik heb geen controle over de visioenen die ik zie en het winnen van de loterij zal de rest van de wereld geen enkel doel dienen. Het is ook niet ieders lot om miljonair te worden.

“Ik ben zelf een scepticus en probeer beide kanten van de medaille te zien – de logica en het helderziende. Maar uiteindelijk doe ik niemand pijn in wat ik doe, dus sceptici, kom maar op. ”

bron

Psje

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept