25 november 2020

 

Helderruiken

Helderruiken

Vincent's Romero Redondo

Helder
Kwam je geur
naderbij
In mij
Mijn ziel
Rook ik
je geur
schijnbaar
Al was ik die misschien vergeten
Of wist ik niet
Dat ik wist
Dat jij planten en tuin
Aarde en natuur
Als was jij ook daar
Op dat moment
Misschien die dag
Misschien dacht je aan mij
Maar ik voelde
jou
Daar in, nabij, mij
Ik begrijp het niet
Wat het was
-Maar dat het sterk aanwezig was

(Vermoedelijk klopte dit met een tijd vandaag, bleek later)

HELDERRUIKEN

· Helderruiken is echt leuk! ·

door Witte Wolf:

Helderruiken is een interessante gave als je het mij vraagt. Het lijkt allemaal zo klein, maar kan zo groots worden. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is er voor openstaan en bewuster je neus gebruiken!

Dit gebeurt natuurlijk pas nadat je merkt dat je er aanleg voor hebt of dat je altijd al hebt gemerkt dat je een goed reukvermogen hebt. Je kunt veel kanten op met helderruiken! Mijn eerste tip is: inhaleer niet te snel en gehaast. Ga rustig om met de delicate geur. Ik zal het rustig in kopjes onderverdelen en uitleggen.

-Ruiken dat iemand aan je denkt
Deze spreekt best voor zich! Er zijn veel manieren om waar te nemen dat iemand aan je denkt. Bijv. door het te lichamelijk of geestelijk te voelen of het simpelweg te horen en zien. Maar ruiken kan dus ook. Je ruikt dan een typische geur van diegene die aan jou denkt, volledig uit het niets. Je ramen zijn dicht en ook al is de geur er maar even, dit is een seintje voor jou!

-Overleden geliefden ruiken
Dit moet denk ik wel een bekende zijn, althans een veel gehoorde! Iedereen heeft wel een typische geur. Zoals die vriendin waarbij haar hele huis ruikt naar iets ruikt en zij dezelfde geur altijd maar met zich meedraagt, inclusief in haar auto. Wanneer zo’n persoon overleden is en bij jou langskomt, bestaat er de kans dat je plotseling haar geur ruikt. Dit geldt niet alleen voor de typische parfumgeuren, maar ook voor sigaretten- of alcoholgeuren. De geest/ overleden persoon brengt met zijn energie dit kenmerk over op jou zodat jij waarneemt dat hij/ zij er is.

Lees ook:   De energie vloot

-Ziektes ruiken
Met deze heb ik persoonlijk geen ervaring, maar mensen die ik ken hebben dit wel! Zij helderruiken simpelweg een typische geur wanneer iemand ziek is. Of het gaat om ongeneeslijk zieke mensen of simpelweg verkoudheden, hangt volledig af van hoe jouw gave zich kenmerkt. Dit geldt ook voor het soort geur. Op een gegeven moment kun je hierop zo goed inspelen dat je meteen weet hoe gezond iemand is. Eigenlijk ligt de kern altijd in het vertrouwen hebben in jezelf.

-Leugens ruiken
Vind ik persoonlijk een hele boeiende. Wanneer iemand gewoon onschuldig zegt dat hij ’s avonds aan het gamen is, kan het voorkomen dat dit een leugen is. Jij kan op dat moment of zelfs later op de avond een plotselinge geur ruiken. Zelf heb ik het meegemaakt dat ik een wietgeur rook en meteen wist dat hij dus niet onschuldig aan het gamen was ’s avonds. Denk bijvoorbeeld ook aan jouw kind dat op stap gaat en jij ruikt thuis opeens heel veel sterke drank. Dat kan ook duiden op het kind zijn/ haar drankgebruik! Maar voordat je meteen conclusies trekt moet je natuurlijk wel even de gave leren snappen.

-Toekomst en verleden ruiken
Hier kan ik een paar voorbeelden van geven: Iemand vraagt jou: denk je dat hij de ware is? Het kan zijn dat jij dan jouw favoriete bloemengeur o.i.d. ruikt wat een teken voor jou is dat de relatie zeer positief is! Daarentegen kan je ook opeens een stank ruiken. Een ander voorbeeld is, is als je op het punt staat om te kiezen welke auto je gaat kopen bij de garage. Je raakt de auto aan of je kijkt ernaar en opeens ruik je verbrand rubber. Dat is vaak een teken dat de auto je in de toekomst niet veel goeds zal opleveren! Of dat er een ongeluk mee gebeurd is.

https://witte-wolf.nl/2016/11/19/helderruiken/

Gerelateerde berichten