web analytics
11:11 Dubbele getallen

Voorspellingen voor 2022

fc02f71a7117dadff48205008464f207 AnGel-WinGs.nlVoorspellingen van Jan van der Heide en Sonja Dover vind je via deze link:

https://www.paravisie.nl/blog/toekomst-voorspellingen-2022

Gerard Heutink
https://www.gerardheutink.nl/voorspellingen-2022/

https://www.toekomst-voorspellen.nl/horoscoop-2022

Uw Astrologische Voorspelling Voor 2022
Dit is wat je sterrenbeeld in 2022 kan verwachten.

Kijkend naar de lucht in 2022, lijkt het misschien alsof het universum ons eindelijk een pauze geeft. Over het algemeen is er in 2022 minder intensiteit dan de afgelopen jaren, zegt astroloog Fiona Hillery . “Dat komt omdat er niet zoveel vierkanten aan de hemel zijn, en we eindigen ons laatste Saturnus-vierkant Uranus op 24 december”, zegt ze. “Volgend jaar heeft de grote, zware transit te maken met het feit dat Jupiter en Neptunus conjunct met elkaar staan. Dit kan in feite worden bekeken vanuit een spiritueel en genezend perspectief – we komen uit aan de andere kant van alle onrust en drama.”

Benieuwd wat 2022 voor jouw specifieke bord gaat brengen? Hieronder legt Hillery uit welk gebied van het leven centraal zal staan ​​​​voor elk opkomend teken.

Hoogstwaarschijnlijk Een Financiële Boost: Waterman Ascendant
Omdat Saturnus – de planeet die staat voor verantwoordelijkheid en hard werken – door Waterman is gegaan, was het afgelopen jaar bijzonder zwaar voor Aquarius Risings, zegt Hillery. “Dat gaat volgend jaar door”, voegt ze eraan toe, maar hun harde werk zal in 2022 vruchten afwerpen. Jupiter – de planeet van geluk en overvloed – zal door hun tweede huis van geld en inkomsten reizen. “Dus hard werken is nog steeds nodig met Saturnus nog steeds in Waterman, maar dit jaar hebben ze het geluk aan hun kant”, zegt Hillery.

Hoogstwaarschijnlijk Een Grote Investering Doen Of Iemand Erin Laten Investeren: Leeuw Ascendant
Omdat Vissen en Jupiter in hun achtste huis van gezamenlijke financiële ondernemingen zullen zijn, is er een focus op langetermijninvesteringen en gedeelde activa voor Leo-opstanden. “Het is absoluut een goed moment om hun ideeën te pitchen en mensen aan te trekken die er financieel in willen investeren”, zegt Hillery.

ebca3e4fda31737724c3ff389a0fb660 AnGel-WinGs.nl

Het is ook een geweldig jaar voor carrièredoorbraken, voegt ze eraan toe. “Over het algemeen zal hun professionele leven positieve veranderingen ondergaan.”

Meest Waarschijnlijke Niveau In Een Partnerschap: Maagd ascendant
Relaties, zowel persoonlijk als zakelijk, zullen een boost krijgen voor Maagd-opstanden, zegt Hillery. Dat komt omdat Jupiter de eerste vier maanden van het jaar in het zevende huis van het teken zal zijn. Hillery voegt eraan toe dat april een bijzonder gelukkige maand zou moeten zijn.

Hoogstwaarschijnlijk Een Hoofdpersonagemoment: Vissen Ascendant
Het afgelopen jaar was een groot voorbereidingsjaar voor Vissen die opkomt met Waterman en Saturnus die door hun 12e huis gaan. Dus als je de afgelopen jaren kluizenaar was, is volgend jaar het moment om gezien te worden en sociaal te zijn, zegt Hillery. “Het is een geweldige tijd voor Vissen-opstanden om een ​​nieuwe naam te geven en hun werk en hun passie met de wereld te delen, vooral als ze aan creatieve of helende spirituele projecten werken”, voegt ze eraan toe.

Zal Waarschijnlijk Een Enorme Transformatie Ondergaan: Schorpioen Ascendant
De zuidelijke knoop, het punt op je kaart dat de karmische lessen bepaalt die je in dit leven moet leren, zal door Schorpioen gaan. Volgens Hillery stimuleert deze energie veranderingen, het loslaten van oude identiteitsconstructies en het op nieuwe manieren definiëren van zichzelf.

Schorpioen ascendanten zullen ook mensen ontmoeten die hen zullen helpen het idee los te laten dat ze alles onder controle moeten hebben. “De algehele energie in 2022 gaat over loslaten, het loslaten van beperkende overtuigingen rond hun persoonlijke kracht en het omarmen van co-creatie met andere mensen”, zegt Hillery.

Meest Waarschijnlijk Om Onafhankelijkheid En Positieve Verandering Te Omarmen: Stier Ascendant
Met Uranus die door Stier beweegt, ligt de nadruk op het leren uitdrukken van zichzelf en het ondernemen van actie op basis van hun inspiratie voor het opkomen van de Stier. “Het is een heel goed jaar voor Taurus-opstanden om zichzelf op nieuwe manieren te definiëren en berekende risico’s te nemen”, zegt Hillery. “Deze gevoelens zullen erg sterk zijn rond de Eclipse-seizoenen in april, mei, oktober en november.”

Het Meest Waarschijnlijk Om Zich Op Nieuwe Manieren Uit Te Drukken: Steenbok Ascendant
Vissen zal door het derde communicatiehuis van Steenbok gaan, zegt Hillery, en brengt hen de ‘gift of gab’. Dit zal een uitstekend moment zijn voor het teken om wijsheid te delen, advies te geven en op nieuwe manieren te communiceren. “Over het algemeen zal hun keelchakra worden verlicht, dus het is een goed moment voor zelfexpressie”, voegt ze eraan toe.

Meest Waarschijnlijke Spirituele Genezing: Ram Ascendant
Op dit moment en in het eerste deel van 2022 beweegt Vissen zich door het 12e huis, wat wijst op verhoogde intuïtie, genezing en spirituele groei; en Chiron, bekend als de gewonde genezer, is in Ram. Er is een focus op het beheersen van de geest en mentale gezondheid, een focus op leren en een focus op het vinden van de juiste groepen mensen om je te helpen je gesteund te voelen. “De opkomende Ram zal worden gedwongen te kampen met onzekerheden, onechtheid en kernwonden”, zegt Hillery. “Maar met de juiste groepen mensen, en omdat Jupiter in mei naar Ram zal verhuizen, is er zo’n kans om daar voorbij te gaan en een behoorlijk spiritueel ontwaken te krijgen dat ze met anderen kunnen delen.”

Meest Waarschijnlijke Carrièregroei: Tweeling Ascendant
Met Jupiter in hun 10e huis van werk, publieke uiting en promotie, zal 2022 een goed moment zijn om, qua werk, een hoger niveau te halen voor de opkomst van Tweelingen. Plus, Black Moon Lilith, een plaatsing in je grafiek die is gekoppeld aan je innerlijke autoriteit, is met Gemini-opstanden tot april. “Er zal een onbeschaamde en gedurfde energie zijn die hen aanmoedigt om te gaan voor wat ze willen en die kracht te bezitten”, zegt Hillery.

Fysiek Het Meest Energiek Om De Dag Te Grijpen: Boogschutter Ascendant
Volgend jaar draait alles om het benadrukken van routine, het aarden in de dagelijkse sleur en het focussen op het lichaam. “Na alle veranderingen die hebben plaatsgevonden, is het een geweldig jaar om hun nieuwe normaal te vinden”, zegt Hillery. “Ook met Jupiter in hun vierde huis, ligt er ook veel nadruk op het maken van hun huis een heiligdom.”

Waarschijnlijk Om Te Reizen En Iets Nieuws Te Leren: Kreeft Ascendant
Vissen die door hun negende huis van verre reizen en onderwijs gaan, zullen van 2022 een wereldse ervaring maken voor de opstanden van kanker. brengt “Er is een expansieve energie, waardoor ze meer levenservaring kunnen opdoen”, zegt Hillery. “Maar het vereist dat ze uit hun schulp kruipen. En als er interesse is, is het ook een mooi moment om een ​​cursus te volgen of een nieuwe vaardigheid te leren.”

Waarschijnlijk Druk Bezig Op Het Werk: Weegschaal Ascendant
Jupiter zal in het zesde huis zijn voor Weegschaalopkomst, wat een overvloed aan projecten en positiviteit in hun dagelijkse sleur brengt, zegt Hillery. “Gelukkig weten Weegschaalopstanden wel hoe ze moeten samenwerken en delegeren als dingen overweldigend worden”, voegt ze eraan toe. “Een kanttekening is dat er tijdens het eclipsseizoen financiële verschuivingen kunnen optreden. Het is dus een goed idee om de kast op te ruimen, dat oude item te verkopen en rommel op te ruimen, terwijl je je ook richt op investeren in plaats van uitgeven.”

Lees ook:   Tijdreiziger uit 2714 waarschuwt de wereld om zich voor te bereiden op drie belangrijke datums begin 2022

https://coveteur.com/2022-horoscopes

b89a30bf03351e2171747face8018271 AnGel-WinGs.nlRam Horoscoop 2022
Ram 2022
Ram Horoscoop 2022 op basis van Vedische astrologie onthult dat de planeet Mars in de tweede helft van de maand, dus 16 januari, in het sterrenbeeld Boogschutter zal komen, wat financieel gunstig zal uitpakken. Deze transit zal een golf van positieve resultaten in het leven van de Ram-inboorlingen blijken te brengen. De transit van Jupiter in zijn eigen teken Vissen op 13 april zal je helpen slagen in je academische inspanningen. Aangezien de planeet Saturnus het grootste deel van dit jaar in je tiende huis aanwezig is, zul je harder moeten werken dan voorheen om succes te behalen.

Het begin van het jaar 2022 kan een aantal uitdagingen met zich meebrengen voor het leven van liefhebbers van dit sterrenbeeld volgens Jaarhoroscoop 2022. De conjunctie van Saturnus en Mercurius van begin 2022 tot maart kan kleine gezondheidsproblemen veroorzaken. Je kunt last krijgen van spijsverteringsproblemen als gevolg van Mars die van half mei tot augustus door Vissen gaat. U moet speciale voorzorgsmaatregelen nemen en uw dieet in de gaten houden. Met Mars in je eigen teken en aspect van het vierde huis tot 10 augustus en dan doorreizen in het tweede huis, zal een grote invloed hebben op je gezinsleven.

Stier Horoscoop 2022
Stier 2022
Volgens Taurus Horoscope 2022 zullen de inboorlingen dit jaar zeker gemiddelde resultaten behalen in verschillende aspecten van het leven. Met de doorgang van Mars op 16 januari in Boogschutter, zal geluk je gunstig gezind zijn in belangrijke aspecten van je leven. Je zult gunstige resultaten behalen op het gebied van carrière en je professionele leven zal bloeien. Met Saturnus geplaatst in het tiende huis vanaf je teken, zullen er ook meerdere inkomstenbronnen ontstaan. Met verschillende planetaire bewegingen die plaatsvinden in april, kun je rijkdom en geld verzamelen. Tussen augustus en oktober van dit jaar zullen er echter verschillende ups en downs zijn in uw financiële situatie, zoals voorspeld door Jaarhoroscoop 2022. Met de transit van Jupiter Guru in het elfde huis in Vissen vanaf uw bord vanaf april, zult u rijkelijk besteden aan uw behoeften en wensen. Ook, u kunt goede relaties aangaan met uw hogere officieren. De laatste drie maanden van 2022, oktober, november en december, zullen gunstig uitpakken voor uw kinderen.

Tweelingen Horoscoop 2022
Tweelingen 2022
Volgens de Gemini-horoscoop 2022, gebaseerd op de principes van de Vedische astrologie, suggereert planetaire beweging verschillende uitdagingen en kansen die de inboorlingen van Tweelingen in de weg staan. Saturnus in zijn eigen teken in het achtste huis van januari tot maart kan zowel financieel verlies als gezondheidsproblemen en lijden oplopen. Dit kan een testtijd blijken te zijn voor inwoners van het sterrenbeeld Tweelingen. Van half februari (17 februari) tot april kunt u last hebben van verschillende gezondheidsproblemen zoals zuurgraad, gewrichtspijn, verkoudheidshoest etc.

De doorvoer van Rahu in het elfde huis na half april kan echter een aantal positieve veranderingen in het leven van de inboorlingen van Tweelingen brengen. De tijd zal voor studenten een beslissende factor zijn, omdat door de transit van Jupiter in Vissen en het tiende huis, studenten tussen april en juli de gewenste resultaten zullen behalen in hun academische leven. Na 27 april kan Saturnus in het negende huis van je bord echter aangeven dat studenten die zich voorbereiden op competitieve examens langer moeten wachten om te slagen. Voor professionals zullen werkzoekenden de gewenste kans krijgen als gevolg van Mars die tussen mei en augustus in het tiende, elfde en twaalfde huis van uw bord passeert.

Kreefthoroscoop 2022
Kreeft 2022
Voorspellingen voor de Kreefthoroscoop 2022 zeggen dat de aanwezigheid van Saturnus in je zevende huis begin dit jaar aanleiding kan geven tot verschillende problemen in het leven. Maar met de transit van Mars in Boogschutter op 16 januari, zal je zelfvertrouwen toenemen en zul je in staat zijn om onmiddellijk van verschillende problemen af ​​te komen. Maar Mars in het huis van vrije tijd en geluk kan gezondheidsproblemen veroorzaken voor je moeder. Zorg daarom goed voor haar en let op wat ze eet en drinkt.

Hierna zullen er in april veel planetaire transits en bewegingen plaatsvinden. Saturnus die van eind april tot half juli door het sterrenbeeld Waterman loopt, zal een grote invloed hebben op uw financiële leven, waarna de tijd van april tot augustus vruchtbaar zal blijken te zijn. Situaties zullen verbeteren na de doorgang van de planeet Jupiter in het negende huis vanaf je teken, medio april. Hierna zal de doorvoer van Rahu in Ram aanleiding geven tot verschillende werkgelegenheidskansen, waardoor de inboorlingen tot september een fortuin kunnen verdienen. Tussen juni-juli zal Mars Ram binnengaan en je sterrenbeeld volledig aspecteren, waardoor je in staat zult zijn om de negativiteit in het huwelijksleven kwijt te raken.

Leeuw Horoscoop 2022
Leeuw 2022
Met de komst van signlord Sun in het vijfde huis begin dit jaar zullen de financiële omstandigheden verbeteren. De transit van Mars van januari-eind tot maart zal de gezondheid van uw kind in hoge mate verbeteren. Mars in het zesde huis van je bord op 26 februari, terwijl je het huis van geluk en fortuin bekijkt, zal veel succes opleveren in je professionele leven. In de maanden februari en april wordt echter aangeraden om inboorlingen een beetje alert te blijven, aangezien planetaire conjuncties en bewegingen ongunstig kunnen uitpakken.

De maand april zal vol onverwachte gebeurtenissen zijn voor Leo inboorlingen. De planetaire transit van Rahu in Ram op 12 april, dwz het negende huis van je teken kan aanleiding geven tot gezondheidsproblemen, dus wees voorzichtig. Jupiter in Vissen van 13 april tot augustus, terwijl het volledig naar het vijfde huis kijkt, zal een geluk blijken te zijn voor de inboorlingen van Leeuw. Als gevolg hiervan zullen studenten die secundair onderwijs volgen, het gewenste succes behalen in hun academische inspanningen. Hierna kan Rahu in Ram na 12 april leiden tot een goede professionele relatie met je senioren en baas. Dit heeft een directe invloed op uw reputatie op het werk en kan de kans op een promotie of verhoging vergroten. Tussen april en september komen echtparen over hun huwelijksproblemen heen en kunnen ze plannen om met hun partner op reis te gaan.

Maagd Horoscoop 2022
Maagd 2022
Volgens de Maagd Horoscoop 2022 zullen de Maagden in het begin van 2022 grote rijkdom en financiële welvaart genieten als gevolg van Mars in Boogschutter in de maand januari. Het kan echter qua gezondheid bergafwaarts gaan, omdat ze kunnen lijden aan kleine gezondheidsproblemen. De maanden april, juni en september lijken zowel ongunstig als zorgwekkend vanuit gezondheidsoogpunt. De transit van Mars in Steenbok en het vijfde huis van je teken vanaf 26 februari zal leiden tot optimistische academische resultaten voor Maagden.

Lees ook:   Uurhoek astrologie

Begin maart duidt de conjunctie van vier grote planeten, namelijk Saturnus, Mars, Mercurius en Venus, in het vijfde huis en het Steenbok-teken op gunstige financiële omstandigheden en kan aanleiding geven tot nieuwe inkomstenbronnen. Van eind april tot half juli, met Saturnus in je zesde huis in Waterman, kun je verschillen ervaren tussen jou en je familie. Aan de andere kant kan de tijd tussen september en eind december zeer gunstig zijn voor Maagd-studenten die onderwijs willen volgen door naar het buitenland te gaan. Daarnaast, met Mercurius die door Weegschaal gaat, dwz het tweede huis van je bord in de maand oktober en daar blijft tot half november, zul je ervaren dat de relatie tussen jou en je geliefde sterker wordt.

e02f4fd35799524fa96c9ed0d9b6ccbb AnGel-WinGs.nlWeegschaal Horoscoop 2022
Weegschaal 2022
Volgens Vedische astrologie onthullen voorspellingen van de Weegschaalhoroscoop 2022 dat het begin van het nieuwe jaar 2022 gunstige resultaten zal opleveren op fysiek, mentaal en carrièrevlak, maar de zaken kunnen een ommekeer maken als we het hebben over zaken en familie. De transit van Mars in Boogschutter midden januari zal gunstige financiële resultaten en winsten opleveren. Saturnus, Mars, Mercurius en Venus die begin maart de Chatur Graha Yoga vormen, zullen resulteren in financieel succes en een soepele cashflow.

Vooruit, als we het over studenten hebben, dan zal de Jupiter-transit in Vissen in de maand april resulteren in veelbelovende resultaten op het gebied van onderwijs. Alles wat met een vreemd land, baan of opleiding te maken heeft, wordt tussen mei en november vervuld. De doorgang van Mars in het vierde huis vanaf je bord op 26 februari zal vruchtbare academische resultaten opleveren voor studenten. Rahu in Ram of het zevende huis van je bord in april kan grote veranderingen brengen in het leven van geliefden en getrouwde inboorlingen. Alleenstaanden kunnen tussen oktober en november 2022 in het huwelijksbootje stappen.

Schorpioen Horoscoop 2022
Schorpioen 2022
Volgens Schorpioenhoroscoop 2022 zal het nieuwe jaar 2022 vol gemengde resultaten zijn voor inboorlingen van Schorpioen. Van begin 2022 tot april zijn er onnodige uitgaven. Tijdens het einde van de maand april zal de transit van de planeet Saturnus in Waterman gemengde resultaten opleveren in je carrière, zowel financieel als gezinsleven. De transit van Jupiter in Vissen medio april in het vijfde huis vanaf je sterrenbeeld zal een grote verbetering in je financiële situatie brengen. De gezondheid zal verbeteren doordat Rahu op 12 april van plaats verandert. U kunt echter mentaal gestrest blijven, wat van invloed kan zijn op andere aspecten van uw leven.

Door gunstige planetaire omstandigheden verdien je tussen mei en september aardig wat geld. De Venusovergang in het huis van winsten en voordelen in de maand september zal je helpen om een ​​goede hoeveelheid geld te verzamelen. Tussen augustus en oktober moet u goed voor de gezondheid van uw moeder en die van uw echtgenoot zorgen.

Wat het liefdesleven betreft, kan de transit van Saturnus in het vierde huis en Waterman tijdens de laatste dagen van april aanleiding geven tot kleine ruzies en ruzies tussen jou en je geliefde over onbeduidende kwesties. U moet echter vertrouwen op uw relatie en een witte zoektocht naar alle problemen die tot grote gevechten kunnen leiden. Zelfs met de transit van Venus in Maagd en het elfde huis en Venus in een verzwakte staat, zullen jij en je geliefde veel tijd krijgen om elkaar te begrijpen en tussen september en november veel tijd door te brengen.

Boogschutter Horoscoop 2022
Boogschutter 2022
Boogschutter Horoscoop 2022 volgens Vedische astrologie voorspelt dat het jaar 2022 gunstig zal blijken te zijn voor de inwoners van Boogschutter in termen van financiën. Tijdens het begin van het jaar 2022, dat is januari, zal de planeet Mars in jouw sterrenbeeld passeren en je financiële situatie tot een bepaald niveau helpen versterken. Wetenschappelijk gezien wordt het begin van het jaar 2022 gunstig voor studenten. Van februari tot juni krijg je het resultaat van je harde werk en degenen die zich voorbereiden op competitieve examens zullen in staat zijn hun verwachtingen te overtreffen.

De transit van Mars in Boogschutter begin dit jaar kan leiden tot mentale zorgen en stress en het aspect van Mars op het zevende huis kan leiden tot ruzies in het gezinsleven. Over je huwelijks- en liefdesleven gesproken, de doorgang van de zon in januari in Steenbok, terwijl je conjunctie met Saturnus in hetzelfde teken creëert, kan aanleiding geven tot problemen en misverstanden tussen jou en je geliefde. U wordt geadviseerd uw woorden te beheersen.

Tussen april en juni kan de transit van Jupiter in zijn eigen teken Vissen de rollen omdraaien. Van juni t/m 20 juli ondergaat uw huwelijksleven grote verbeteringen waardoor u in de laatste fase van 2022 van huwelijksgeluk zult genieten aangezien de planeet Jupiter in het vierde huis vanaf uw teken staat. Over je professionele leven gesproken, vanaf november komen er nieuwe banen aan het licht. Wat de gezondheid betreft, moet je, vanwege de Venusovergang in je zesde huis in de maand juni, tot oktober op de hoogte blijven van een grote ziekte.

Horoscoop Steenbok 2022
Steenbok 2022
Volgens de Steenbok-horoscoop 2022 volgens de Vedische astrologie, zal het nieuwe jaar 2022 vol ups en downs blijken te zijn voor de inboorlingen van Steenbok. De plaatsing van Saturnus in zijn eigen teken begin dit jaar blijkt gunstig te zijn voor je loopbaanfinanciën en academici. De overgang ervan in de maand april kan echter uitdagingen met zich meebrengen in verschillende aspecten van het leven.

Over financiën gesproken, die transit van Mars in het 12e huis vanaf je sterrenbeeld kan aanleiding geven tot obstakels bij het verzamelen van geld. Voor zakenlieden en handelaren blijkt de periode van september tot het einde van het jaar echter vruchtbaar te zijn. Over gezondheidsdekking gesproken, de transit van Saturnus in Waterman in de maand april kan aanleiding geven tot kleine gezondheidsproblemen. Zorg daarom goed voor je voeding en doe dagelijks yoga. Negeer ook geen spijsverterings- of maaggerelateerd probleem tussen september en november en zoek zo nodig medische hulp. Voor studenten zal de Marstransit in de maand januari extra hard werken en inspanningen opleveren. De plaatsing van Ketu in het teken Schorpioen kan begin dit jaar aanleiding geven tot familiale problemen, aangezien Ketu de planeet van isolatie is en je afzijdig van de wereld kan maken.

De tijd zal gemengde resultaten opleveren voor autochtonen die zowel verliefd als getrouwd zijn. Voor verliefden kan de transit van Jupiter in het derde huis vanaf je sterrenbeeld in de maand april gunstige resultaten opleveren. Evenzo kunnen er aan het begin van dit jaar kleine problemen zijn voor getrouwde autochtonen, maar vanaf augustus zal uw huwelijksleven geweldig blijken te zijn. Tijdens deze periode kunt u plannen om samen met uw partner op reis te gaan. Het einde van het jaar zal gezegend zijn voor getrouwde stellen.

Lees ook:   Robbert wordt vandaag 43 en geeft verjaardag traktatie healing op youtube en bedankt zijn volgers.

Waterman Horoscoop 2022

17fe26af409ef89cc9557152f74fb2d2 AnGel-WinGs.nl
Waterman 2022
Volgens de Waterman-horoscoop 2022 zal dit jaar overwegend gunstig blijven voor de inboorlingen van het sterrenbeeld Waterman. Financieel blijkt het dit jaar goed te gaan. De transit van Mars in de maand januari zal u financieel ten goede komen. De conjunctie van vier grote planeten, namelijk Saturnus, Mars, Mercurius en Venus, begin maart zal u helpen slagen in uw inspanningen en Inka goede rijkdom. De transit van Rahu op 12 april in Ram en het derde huis van je bord kan je echter impulsieve beslissingen laten nemen. Je moet goed voor zulke dingen zorgen en je door niets laten beïnvloeden. Uw gezondheid blijft het hele jaar door gemiddeld. In de maand januari kunt u last hebben van mentale stress en van februari tot mei kunt u te maken krijgen met externe problemen als gevolg van ongunstige planetaire bewegingen en plaatsingen.

Over carrière en professioneel leven gesproken, de plaatsing van Mars in Boogschutter in de maand januari zal enorm succes opleveren in zowel werk als zaken. Van september tot november kunt u echter kleine problemen ondervinden met uw senioren en baas. Dit jaar zal vruchtbaar blijken voor leerlingen van het sterrenbeeld. De eerste dagen moet je echter harder werken om later van de vruchten te kunnen genieten. Voor getrouwde autochtonen zal het jaar 2022 gemengd zijn. U kunt in de eerste dagen van dit jaar ruzie krijgen met uw echtgenoot en schoonfamilie en de situaties verbeteren mogelijk pas in april. Degenen die ongehuwd zijn, kunnen in het huwelijksbootje stappen als gevolg van het passeren van Jupiter in het tweede huis van uw teken, dat wil zeggen Vissen in de maand april.

Vissen Horoscoop 2022

Vissen 2022
Het jaar 2022 zal volgens de Vissenhoroscoop 2022 zeer gunstig blijken te zijn voor de inboorlingen van Vissen. U zult het grootste deel van dit jaar financieel welvarend blijven. Door de plaatsing van Saturnus van het elfde naar het twaalfde huis in de maand april zullen nieuwe inkomstenbronnen ontstaan. Met planetaire plaatsingen die constant veranderen tussen augustus en oktober, zul je verschillende financiële ups en downs in je leven meemaken. Qua carrière zullen de inboorlingen van Vissen getuige zijn van de gewenste resultaten. De transit van Jupiter in Vissen in de maand april zal je helpen om goede relaties op te bouwen met je collega’s. U kunt gepromoveerd worden en een wenselijke verhoging krijgen.

Studenten die zich voorbereiden op competitieve examens zullen met vlag en wimpel uitblinken in hun examens. Wat het gezinsleven betreft, kan de doorgang van Saturnus in het twaalfde huis vanaf je sterrenbeeld tijdens de laatste dagen van april ertoe leiden dat je ver van je familie weggaat. Wat de gezondheid betreft, kan de gezondheid van je moeder tussen mei en augustus verbeteren. In de maand mei tot september moet je op je gezondheid letten, aangezien de planeet Saturnus je huis van ziekte volledig in beeld brengt.

Vanwege de conjunctie van drie planeten, dat wil zeggen Mars, Venus en Jupiter in de maand mei, zal samen met de transit van Jupiter zegeningen van uw familie en ouderen met zich meebrengen.

 

Wat het huwelijksleven betreft, zal dit jaar een zegen zijn voor getrouwde autochtonen. Het begin van dit jaar tot maart zal buitengewoon goed zijn voor getrouwde stellen. Na 21 april zal er een gevoel van nieuwheid heersen tussen getrouwde stellen. Voor liefhebbers van dit teken zal dit jaar gemiddeld zijn. Nu de 5e huisheer en de 7e huisheer Mercurius aanwezig zijn in het huis van voordelen en het huis van liefde en relaties volledig aspecteren, kan een derde persoon plotseling uw liefdesleven binnenkomen. Vermijd ruzie over kleine problemen tussen september en november van dit jaar

https://www.astrosage.com/2022/horoscope-2022-predictions.asp

Angstaanjagende voorspellingen voor 2022 door Nostradamus: “Een gevaarlijk jaar vooruit”

Ansh Srivastava
November 18, 2021
Voorspellingen voor 2022
Het apocalyptische panorama dat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt, eindigt misschien niet in 2022, maar integendeel, hier hebben we 5 angstaanjagende 2022-voorspellingen van Nostradamus verzameld.

2022 Voorspellingen door Nostradamus
De beroemdste ziener aller tijden, Nostradamus, voorspelde verschillende tegenslagen voor het jaar dat op het punt staat te beginnen. “Grote calamiteiten van bloed en honger”, begint de pagina die aan volgend jaar is gewijd.

De profetieën van Nostradamus zijn een klassieker voor het nieuwe jaar geworden. Er werd zelfs gespeculeerd of de astronoom de komst van de pandemie had geraden .

De voorspellingen zijn te vinden in het boek ‘Prophecies’, geschreven in 1555. Hun voortekenen gaan tot het jaar 3797, dus er zijn ook voor het jaar waarin we over slechts twee maanden zullen ingaan.

Dit zijn de 5 profetieën van Nostradamus voor 2022:

Klimaatoorlog (2022 Voorspellingen)
“Onder het tegenovergestelde Babylonische klimaat zal groot zijn zonder verlies”

Volgens Nostradamus zal de wereld in 2022 te maken krijgen met een grote klimaatoorlog. Het meest waarschijnlijke scenario volgens experts is dat het ene land zonder hulpbron komt te zitten en het andere aanvalt om het levensonderhoud van zijn burgers te garanderen.

f52c103586988a6f1c802d92a312e749 AnGel-WinGs.nlDe ziener voorspelde dat volgend jaar veel basisbronnen schaars zullen zijn op een groot deel van planeet Aarde.

migraties
“Grote rampen van bloed en honger zullen zeven keer verschijnen aan de kust, eindeloze hongersnoden, veroverde plaatsen, gevangenschap.”

Zo begint de voorspelling van Nostradamus op de tiende pagina van de IIIe eeuw, overeenkomend met het jaar 2022.

Experts interpreteren deze verzen als de voorspelling van een periode van hongersnood die zich volgend jaar zal vermenigvuldigen als gevolg van gewapende conflicten.

Dit zorgt voor grote migraties. Zeven keer zullen degenen die vluchten voor oorlogen de zeeën oversteken, en degenen die niet sterven zullen worden opgesloten.

2022 Voorspellingen door Nostradamus
Val van de Europese Unie
“Heilige tempels uit de Romeinse tijd, zullen de fundamenten van hun fundament verwerpen”

Een van de meest verontrustende profetieën van Nostradamus voor 2022 is de val van de EU. Sommige deskundigen zijn van mening dat de Brexit het begin van de neergang had kunnen zijn en eindigde met de ineenstorting in 2022.

Dood van een groot leider
“De plotselinge dood van het eerste personage, hij zal worden veranderd en ze zullen een ander in zijn koninkrijk plaatsen”

Nostradamus zinspeelt op de dood van een grote politieke leider in 2022. Op basis van deze profetie zijn er al mensen die zelfs maar een naam geven: Kim-Jong un. De leider van Noord-Korea zou het slachtoffer kunnen worden van een ongeval.

Belegering van een geweldige stad
“Rond de Grote Stad zullen soldaten gehuisvest zijn in velden en buitenwijken”

Enkele verzen waarin de beroemdste ziener aller tijden de belegering van een grote Europese stad voorspelt, dat zou Londen of Parijs kunnen zijn.

Het zegt niets over de oorzaken die tot deze situatie kunnen leiden, maar het kan te wijten zijn aan een terroristische aanslag of een heropleving van het “Brood” dat we meemaken.

https://www.infinityexplorers.com/terrifying-2022-predictions-by-nostradamus-a-dangerous-year-ahead

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button