...

17 juni 2021

 

Water in plastic containers is gevaarlijk voor de gezondheid.

Water in plastic containers is gevaarlijk voor de gezondheid.

NEED NEED NEED Crystal Elixir Water Bottle | Promote positivity and purification into your daily routine with the all-natural, energizing effects of raw crystals. A pure crystal stone is firmly fastened inside each glass bottle, creating an elixir that supports revitalization and clarification of the mind and body.
Het drinken van water in plastic verpakkingen kan de gezondheid van de mens ernstig schaden. Een internationale groep wetenschappers voerde een experiment uit waaraan 1455 vrijwilligers deelnamen. Gebleken is dat wanneer het water wordt opgeslagen in een plastic container wordt verklaard bisfenol A. Het is een giftige stof, samen met het water doordringt in het menselijk lichaam is zeer gevaarlijk voor het lichaam.

De onderzoekers vroegen de deelnemers aan het experiment om dagelijks water te drinken dat in plastic containers werd gegoten. In dit geval moet het water afkomstig zijn van verschillende fabrikanten. Wetenschappers voerden vervolgens een urinetest uit op de proefpersonen en onthulden de aanwezigheid van bisfenol A bij 95 procent van de respondenten.

Wetenschappers merkten dat de stopzetting van drinkwater uit plastic verpakkingen een daling van het niveau van bisfenol A in menselijke urine liet zien. Maar dit effect werd pas na vier dagen waargenomen.

De giftige chemische stof bisfenol A wordt gebruikt bij de industriële productie van kunststof, inclusief de productie van containers voor het bewaren van voedsel en andere huishoudelijke artikelen. De chemische stof is volgens de resultaten van veel studies de oorzaak van obesitas, hoofdpijn, hart- en vaatproblemen, metabole stoornissen en hormonale niveaus.

Experts adviseren om af te zien van het drinken van water uit plastic containers, vooral als ze worden verwarmd in de zon of in andere omstandigheden van hoge temperatuur. Het is een feit dat onder invloed van hitte op kunststof gerechten de concentratie chemicaliën in water onmiddellijk 55 keer stijgt.

Lees ook:   Uw medisch dossier. (en een stukje "jeugdzorg")

-Vroeger hadden wij frisdrank in glazen flessen, maar dat moest anders, vond men… frappant…
Nu hebben we alle frisdrank in plastic flessen…

 

Gerelateerde berichten