web analytics

Russische wetenschappers hebben een middel tegen ouderdom uitgevonden!

RUSSISCHE WETENSCHAPPERS HEBBEN EEN WONDER PIL Tegen OUDERDOM UITGEVONDEN

Medicatie die veroudering stopt bleek dus haalbaar. Dit wordt aangegeven door Russische wetenschappers. Het is algemeen bekend: ze zijn bezig met het testen van een geneesmiddel dat het begin van het verouderingsproces zou vertragen, schrijft The Daily Mail.

Tijdens experimenten met muizen, vis en honden, leek dit goede resultaten te boeken. Als alles goed gaat, kan het medicijn de levensverwachting van mensen tot maximaal 120 jaar tenminste verhogen.

Onderzoekers commentaar van Maxim Skulachev van MSU: We zijn bezig om met behulp van een nieuw type antioxidant, die de mitochondriën, de energiefabriekjes van de cellen en dit deel van de cellen van invloed mag zijn, het wordt geloofd, dat dit het begin is van het proces van veroudering…”

Mitochondriën zijn gekoppeld aan hartaanvallen, Alzheimer en Parkinson. Bijvoorbeeld, de naakte molrat, wonende in Oost-Afrika, staat bekend om zijn aangeboren immuniteit tegen kanker en heeft een lange levensduur.

Echter, tot 800 jaar oud zal de mens waarschijnlijk niet overleven. Bovendien is het waarschijnlijk dat er in de toekomst nieuwe leeftijd gerelateerde ziekten zullen ontstaan, die nog steeds de mensheid beroven van onsterfelijkheid.

Lees ook:   Intermitterend vasten kan leiden tot remissie van diabetes type 2

Gerelateerde artikelen

Back to top button