web analytics

Donor registratie t.a.v Mw. Dijkstra

print op canvas PAPILLON - posters & schilderijen - woonaccessoires - woonkamer
Mw. Dijkstra,

Nu de Eerste Kamer uw wet op de orgaandonatie heeft aangenomen, vind ik het niet meer dan redelijk en in onze westerse beschaving en democratie passen dat er goede voorlichting komt over de positie van de donor en wat hem/haar te wachten staat, ik ben dat namelijk nog nergens tegengekomen.

Wat ik uit alternatieve bronnen weet is dat de donor nog warm is, nog wordt beademd en dat het hart klopt. Voor de toestand van de donor is de term hersendood bedacht, hetgeen veronderstelt dat de donor niet meer leeft, maar hoe is het dan mogelijk dat hij/zij beademd wordt?

Bij een dode is dat immers niet mogelijk.

De donor krijgt geen verdoving omdat men immers veronderstelt met een dode te maken te hebben, maar daar kun je je vraagtekens bij zetten. De betrokkene kan dan wel niet reageren, maar dat wil niet zeggen dat men niets voelt.

In veel landen is ook een levendige handel in organen, wat ook te denken geeft, omdat je niet mag uitsluiten dat dat t.z.t. ook hier, middels louche praktijken, plaatsvindt.

Kortom, ik eis dat er vanuit de overheid opdracht wordt gegeven tot eerlijke informatie over de positie van de donor van begin tot het einde. Anders maakt u zich immers schuldig aan doodslag, dan zijn de organen verkregen middels het onthouden van juiste informatie aan betrokkenen.

Ik heb u eerder hierover vragen gesteld, maar helaas moest ik genoegen nemen met een standaardantwoord en kreeg ik geen antwoord op mijn vragen.

Lees het artikel verder via de link:
https://www.ninefornews.nl/massaal-nee-tegen-orgaandonatie/

Enkele reacties:

-Ook in dit geval zullen de lobbyisten er wel weer beter van worden…. orgaanhandel schijnt namelijk goud geld op te leveren.
Hou die achterbakse mooipraters, afleiders, aasgieren, in de gaten…..
-Ik wil wel donor worden als mijn nabestaande honderdduizend euro per orgaan krijgt. Want ik heb het vermoeden dat er goed gehandeld word in organen. Dus waarom zou ik er dan geen geld voor vangen.
-Het is net als met de gelukszoekers, hier gaan een fors aantal personen, heel veel Euro’s aan verdienen.
Laten we over 5 jaar bij leven en welzijn, als al je organen nog in je lichaam aanwezig zijn, de zaak eens evalueren.
-Ik mag hopen dat degenen die zo voor zijn, ook vrouw Pia Dijkstra, uiteindelijk op de snijtafel komen te liggen om zo heerlijk voor het grote geld te doneren. Uiteraard is doneren een grote industriële productie van organen ten behoeve van het grote geld. Alleen willem donoren dat schijnbaar niet weten, die lopen met het hoofd in de roze wolk van de linkse goegemeente die heel de wereld ten koste van zichzelf wil helpen en dat automatisch ook van anderen eist. “Welkom in ons lijf”….?

En verder is een “nee” echt een “nee”. Bij aftakeling van het lijf, wel of niet mede veroorzaakt door jezelf. En daarbij ook geen onderdelen vervangen met die van anderen. Laat de dood maar komen, die hoort er nu eenmaal bij.

Lees ook:   Schokkend een kalfje die direct van de moeder wordt gescheiden

Maar met voldoende middelen kan men natuurlijk ook als over de honderdjaar geworden Rockefeller doen: organen roven. Of zou Rockefeller netjes iedere keer op zijn beurt hebben gewacht?
-Als er paar cellen bij een koe weg worden gehaald om daarna een kweek te zetten en daar mee miljoenen Hamburgs gemaakt kan worden zonder de koe te doden,Dan kan dat ook met menselijk organen zo nu niet dan in de toekomst,maar ja dat wil men natuurlijk niet dat kost geld,maar wel een andere plunderen en geld me verdienen.
-De numerologie bij de Donorwet: Het was op 13-02-2018 dat is dus 13-13 ofwel 11/33 =Isis/Osiris.
De stemmen: 36 tegen en 38 voor dat is: 9-11. Toevalligheidje!
Oh en ik denk echt dat het nog niet klaar is hoor. Er komt ook nog wel een wet dat je geen NEE meer kunt zeggen tegen uberhaupt iets wat er weer opgediend wordt.
Dit land wordt gerund door Nazi’s. En dat neem ik niet terug.
-Geachte lezer,

Hierbij Wil ik graag een antwoord op deze vragen:
Ik heb mezelf geregistereerd op keuze 2. Hierbij stel ik Mijn organen niet beschikbaar na Mijn overlijden, dus is Mijn vraag hoe zit het als ik zogenaamd hersendood ben en dus nog in leven ben. Worden mijn organen er Dan toch uit gehaald, aangezien men niets aan organen heeft als Het lichaam dood is. Als het hart niet meer klopt, dus dood is heb je niets meer aan de organen. Organen voor transplantatie kunnen alleen uit een levend lichaam gehaald worden en niet uit een dood lichaam.

Graag zou ik de keuze hebben dat ook als ik nog leef en hersendood ben Dan Wil ik pertinent niet dat Mijn organen toch beschikbaar worden voor donatie. Dit wil ik met klem benadrukken, ik eis dat deze keuze 5 beschikbaar en openbaar gemaakt wordt. Ik vraag me ook af hoe dit wettelijk bij keuze 2 geregeld is? En waarom hier niet over gesproken wordt in de media en politiek. Mensen die keuze 2 kiezen moeten dit toch weten.

Ik zie graag de reactie tegemoet,

Hoogachtend,

Mevrouw C. Hofman

Hierna het antwoord op Mijn vragen
-Dit is het antwoord. Ik vergat het bij te voegen.

Beste mevrouw Hofman,

Nu de nieuwe donorwet is aangenomen zijn er heel veel vragen, maar ook
veel beweringen die niet kloppen. Zoals dat dat een hersendoode persoon
nog zou leven.
Iemand die hersendood is is niet meer in leven, en zal dat ook nooit
meer worden.
Er is geen verschil tussen hersendood en ’echt dood’ want
hersendood is echt dood. Het is geen kunstmatig geconstrueerd
doodsmoment, maar de onomkeerbare permanente toestand die wij zo goed
kennen en zo vrezen. Op dat moment stopt alle hersenactiviteit en enkele
minuten later sterven alle hersencellen. De functies van de hersenen –
gewaarwording, denken, beweging, maar ook de regulatie van de meeste
lichaamsfuncties – zijn daarmee definitief en onomkeerbaar verloren.
En ook de ademhaling stopt.
Deze ademhaling kan in een ziekenhuis op een intensive care kunstmatig
worden overgenomen. Daardoor blijven organen geschikt om te
transplanteren.

Lees ook:   De regering in NL en Bitter Lemon

U heeft keuze 2, Nee- ingevuld schrijft u. In dat geval zal er bij u
nooit donatie plaatshebben. Nee in het Donorregister blijft voor altijd
een nee. Ook als de nieuwe wet in werking treedt.
(laten we deze even goed onthouden mensen!)

-Meerdere keren heb ik gelezen, dat operatie personeel meldt, dat een donor (weliswaar hersendood) afwerend reageert op artsen die beginnen met het verwijderen van organen zonder dat het lichaam verdooft wordt. Daarbij ben ik niet overtuigd van dat hersendood. Wij hebben geen idee hoe hersenen werken, laat staan dat wij begrijpen wanneer hersenen dood zijn. Dijkstra wilde naam maken en er een wet doorheen drukken, maar heeft geen idee wat deze wet inhoudt en wat het voor mensen betekent.

Aangifte tegen Geert Wilder zie je onmiddellijk op het NOS journaal, maar nu hier al meerdere aangiftes zijn gedaan tegen de regering i.v.m. afstelen van ons eigen lichaam zie je nog niets bij de NOS.
De nieuwe donorregistratie wet is een schending van de mensenrechten!

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.
Artikel 3: Een ieder heeft het recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon.
——————————————————————————————————————————
*Een constatering van hersendood is geen hartstilstand, een arts kan in dit stadium geen officiele dood vaststellen bij de persoon. Volgens Artikel 3 UVRM heeft een ieder recht op leven, vrijheid en onschendbaarheid van zijn persoon. Bij hersendood is er sprake van een levende persoon.
——————————————————————————————————————————
Artikel 17: 1. Een ieder heeft recht op eigendom, hetzij alleen, hetzij samen met anderen.
2. Niemand mag willekeurig van zijn eigendommen worden beroofd.
——————————————————————————————————————————-
*De meest in aanmerking komende persoon om zijn lichaam als eigendom te beschouwen ben ik zelf. Niemand mag willekeurig van zijn eigendom (lichaam) worden beroofd.
——————————————————————————————————————————-
Artikel 30: Geen bepaling in deze Verklaring zal zodanig mogen worden uitgelegd, dat welke Staat, groep of persoon dan ook, daaraan enig recht kan ontlenen om te ondernemen of handelingen van welke aard ook te verrichten, die vernietiging van een van de rechten en vrijheden, in deze Verklaring genoemd, ten doel hebben.
——————————————————————————————————————————–
*Dit artikel 30 geeft geen uitzondering voor de Nederlandse Staat!

 

Bekijk in onderstaand plaatje eens, het vreemde fenomeen dat er steeds meer mensen een orgaan nodig zouden hebben?
Hoe kan dat.
Of zegt een arts dat je dat nodig hebt, terwijl je bv niet eens ziek bent? Althans niet zoals men je wil doen geloven? Waar is het toezicht, de dokters eed is deze belangrijk genoeg om vertrouwen te houden in artsen?
Ik vraag het mij af nml.

The United States of organ donors. A great #Infograph about #OrganDonation and any information you would want to know about becoming an organ donor or the #facts. For more information about organ donation facts: https://www.donatelifevt.org/organ-donation-facts

Gerelateerde artikelen

Back to top button