web analytics
11:11 Dubbele getallen
Bizar & HumorGezondheid & Uiterlijk

Vrouw besmet gevaccineerden!

Niet-ingeënte vrouw bracht mazelen naar Disneyland

https://www.tumblr.com/liked/by/hilonegro

ANAHEIM –
Meer dan 26 mensen die afgelopen december Disneyland in Californië bezochten zijn inmiddels besmet geraakt met mazelen. Volgens gezondheidsdiensten is een 20-jarige vrouw die nooit zou zijn ingeënt tegen het virus de grote schuldige.

Het zeer besmettelijke virus dook inmiddels al op in Californië, Colorado, Utah en Washington. Bij elkaar zijn deze losse gevallen goed voor bijna 12% van het jaarlijks verwachte aantal mazelengevallen in de hele Verenigde Staten.
Vaccin
Mazelen is een virus dat leeft in de neus en keel van besmette mensen en veroorzaakt klachten als koorts, huiduitslag, rode ogen en hoesten. Er is een vaccin beschikbaar, maar de groep tegenstanders van vaccinaties wordt vooral in de Verenigde Staten steeds groter. Ook de 20-jarige vrouw die het virus Disneyland mee in nam zou volgens de LA Times niet zijn gevaccineerd.

De vrouw begon op 28 december de eerste symptomen van mazelen te ontwikkelen, terwijl ze in Disneyland was. Vanuit het pretpark vloog ze van Orange County naar Snohomish County in de staat Washington. Op 3 januari keerde ze terug naar Orange County en op 7 januari spraken gezondheidsdiensten in Californië voor het eerst van een officiële mazelenuitbraak.

Het virus is zeer besmettelijk en kan wel twee uur op oppervlakken overleven. Elke besmetting kan tot tien nieuwe besmettingen leiden. Af en toe is er een mazelenuitbraak in Nederland. Dit komt vooral voor in de regio’s met een lage vaccinatiegraad.

https://www.telegraaf.nl/gezondheid/23557924/__Niet-ingeente_vrouw_bracht_mazelen_naar_Disneyland__.html
Vreemd is wel dat je jarennnnnnn geleden gewoon de mazelen kreeg en er was niets spraakmakends aan!
Gewoon een weekje ziek en klaar.

Lees ook:   Willy en Max - In Italië

Nu wordt deze vrouw gezien als een duivels wezen oid die een virus meenam, nog wel naar Disneyland!

Oké zij was niet gevaccineerd en steekt dus anderen aan met de mazelen.
Maar hoe kan zij dit doen, als deze mensen allen wel gevaccineerd waren?
Dus je ziet het verhaal klopt al niet.
🙂

Kijk gaat dit over Ebola tjah eh?
Ander verhaal, maar de mazelen zeg.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥