...

17 juni 2021

 

Ancient Bloodline bloedgroep negatief

Ancient Bloodline
Hitler sprak over een Rh positieve bloedgroep als teken van het superieure ras, hij wilde iedereen die de Rh negatieve genen droegen uitroeien, de Joden hebben een hoog percentage van de Rh negatieve bloedgroepen. Hij voelde zich ergens inferieur aan de Rh negatieven, toen hij onderzoek deed was hij nml. verbaasd over de intelligentie die zij hadden, meer dan zijn, in zijn ogen ”het superieure ras”, dat wel gemakkelijker te controleren was en minder intelligent was als zijnde een zg. ‘superieur ras’ tegenover de mensen die RH negatief waren. Hij wilde de occulte leer voor zichzelf houden, de leer over de ware spiritualiteit, die onze oude voorouders voor duizenden jaren in het geheim kenden.

Karl Marx en Friedrich Engels wilden specifiek bepaalde bevolkingsgroepen uitroeien, o.a. de Schotse Hooglanders, Bretons, Basken, Zuid-Slaven, en Tsjechen. Allen hebben een hoger percentage van het Rh negatieve gen Hun excuus was dat ze van een eerdere ‘primitieve’ bevolking zouden afstammen, maar blijkbaar wisten zij meer dan dat.

Uittreksel uit Friedrich Engels:
Er is geen land in Europa dat niet ergens in een hoekje één of andere of meerdere fragmenten van de volkeren, de overblijfselen heeft van een voormalige bevolking die werd onderdrukt en vastgehouden in slavernij door de natie, die later toch gezien werd als het belangrijkste instrument voor historische ontwikkeling. Deze overblijfselen van deze naties, genadeloos vertrapt door de passage van de geschiedenis, zoals Hegel het uitdrukte, deze etnische prullenbak werden altijd fanatieke vaandeldragers van de contrarevolutie en bleven dit totdat hun volledige uitroeiing compleet was of dankzij het verlies van hun nationale karakter, net als hun hele bestaan in het algemeen is zelfs een protest tegen, een grote historische revolutie. Dergelijke volkeren waren dat bv in Schotland dat zijn de Gaels … zodanig in Frankrijk zijn dat de Bretons … zodanig in Spanje zijn dit de Basken. Friedrich Engels, Hongarije en panslavisme (1849)

Lees ook:   The Shadow of the Thalidomide Tragedy

Ja, dat is waar, O rhesus-negatief bloed was de eerste bloedgroep van de eerste mens op aarde. De oude sjamanistische stammen die de aarde bewoonden en dat was een zeer lange tijd voordat de rhesus positieven ontstonden, toen we gemengd raakten met sommige van onze genen met de apen.

Als iemand durft te verschillen van mening hierover wordt ons verteld te zwijgen, en worden we zelfs racistisch genoemd. Toch zijn er duidelijke verschillen, maar ook overeenkomsten met hen (apen).

Waarom haten ze ons zo en zeggen zij dat wij primitief zouden zijn? Ondanks dat ze zelf ook drager zijn van deze genen in hen?

Het is omdat onze voorouders komen vanuit een vreedzaam karakter, die liefdevol zijn in de matriarchale clans, die in harmonie leven met de natuur, en die niet zo blij zijn met de moderne manier van de beschaving, zoals Steden, vervuiling, de industrie, de massa, en zij geen wens hebben aangaande geproduceerde voedingsmiddelen, patriarchaat, oorlog, geld, hebzucht en alle andere dingen die onze mooie planeet verwoesten.

Zullen ze erin slagen ons ooit te vedrijven, als ze door blijven gaan met onze Moeder Aarde te vernietigen? Of zullen we in staat zijn om ze te stoppen voordat het te laat is?

Je hoeft niet Rh negatief bloed te hebben om uw planeet en uw kinderen en kleinkinderen een mooie toekomst toe te wensen

We kunnen de oplossing zijn https://bethesolution.net

 

Nieuwe theorieën suggereren dat mensen met bloedgroep Rh Negatief behoren tot een buitenaardse afkomst

 

Mensen met bloedgroep Rh Negatieve behoren tot een buitenaardse afkomst volgens de nieuwe theorie

Bloedgroep negatief?

Waren je voorouders Goden?

RH negatieve bloedgroep

Van buitenaardse oorsprong…

https://rhnegativebloodsecrets.blogspot.nl/

Genetisch materiaal van buitenaardsen

Gerelateerde berichten