web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

De Anunnaki geheime missie op aarde – wat we weten

De Anunnaki of “Die van Koninklijk Bloed” worden beschouwd als onsterfelijke goden die ooit onze aarde bewoonden tijdens de oude Sumerische tijd. Het woord Anunnaki betekent “degenen die Anu vanuit de hemel naar de aarde stuurde”. Tijdens een opgraving van de bijbelse stad Nineveh in 1845 ontdekte een team onder leiding van Austen Henry Layard de ruïnes van de oude Assyrische bibliotheek van Assurbanipal.

Een van de belangrijkste ontdekkingen gedaan tijdens de opgraving waar een reeks spijkerschrifttabletten genaamd de Enűma Eliš, of beter bekend als ‘The Seven Tablets of Creation’, de Seven Tablets of Creation vertellen het verhaal over een groep goden genaamd de Anunnaki die kwam vanuit de hemel om het menselijk ras te creëren.

De geschiedenis vertelt dat Sumeriërs in het oude Mesopotamië meer dan honderd “primeurs” bereikten voor de menselijke beschaving. Vooruitgang in schrijven, landbouw, wetenschap, wiskunde, geneeskunde, astronomie, transport, bouw, leger, scholen en stadsplanning, allemaal afkomstig uit Sumerië.

De Sumeriërs schrijven deze prestaties toe aan de Anunnaki-reuzen, gevleugelde goden, die alleen in oude spijkerschriftteksten worden aangetroffen.

Zouden deze goden meer kunnen zijn dan een legende? Is het mogelijk dat de beschaving 5000 jaar geleden plotseling enorme vorderingen maakte in de ontwikkeling als gevolg van de aanwezigheid van de Anunnaki op aarde? Zou het menselijk ras in het verre verleden door buitenaardse wezens een vliegende start kunnen hebben gemaakt of zelfs genetisch kunnen zijn gecreëerd? [Verteld door Soma Song] Bekijk zijn kanaal Zouden deze goden meer kunnen zijn dan een legende?

Is het mogelijk dat de beschaving 5000 jaar geleden plotseling enorme vorderingen maakte in de ontwikkeling als gevolg van de aanwezigheid van de Anunnaki op aarde? Zou het menselijk ras een vliegende start kunnen zijn of zelfs genetisch kunnen zijn gemaakt door buitenaardse wezens in het verre verleden?

Lees ook:   De waarheid: de bijbel zoals hij vertaald had moeten worden

Zouden deze goden meer kunnen zijn dan een legende? Is het mogelijk dat de beschaving 5000 jaar geleden plotseling enorme vorderingen maakte in de ontwikkeling als gevolg van de aanwezigheid van de Anunnaki op aarde? Zou het menselijk ras een vliegende start kunnen zijn of zelfs genetisch kunnen zijn gemaakt door buitenaardse wezens in het verre verleden? [Verteld door Soma Song]

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept