...

29 november 2021

 

Erich von Däniken Tekenen van de goden … van graancirkels tot rotstekeningen

Erich von Däniken onthult de tekenen die suggereren dat geavanceerde wezens een langdurige aanwezigheid op aarde hebben gehad. In de oudheid, toen de goden onder ons liepen, lieten ze hun sporen achter op de aarde. Terwijl deze buitenaardse wezens de dorre landschappen afzochten op zoek naar hun benodigde bronnen, deden primitieve menselijke beschavingen hun best om de markeringen na te bootsen die waren achtergelaten door geavanceerde technologie. Dit is mogelijk de oorspronkelijke oorzaak voor fenomenale locaties zoals de Nazca-lijnen in Peru. Kunnen deze goden, terwijl we door de moderne tijd reizen, nog steeds tekenen van hun bestaan ​​achterlaten door de wijdverspreide verschijning van graancirkels?

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Erich von Daniken Het eiland van de drie raadsels

Gerelateerde berichten