web analytics

Kregen buitenaardsen kinderen met de mensen?

Kregen buitenaardsen kinderen met de mensen?

Onder de vele aangrijpende verhalen over ontvoering door buitenaardse wezens, zijn er tientallen gevallen waarin ontvoerden hebben gemeld dat ze interactie hebben gehad met buitenaardse hybriden. Volgens de verschillende getuigenissen van deze slachtoffers zijn ze persoonlijk wezens tegengekomen die zowel menselijke als buitenaardse kenmerken en kenmerken deelden. Sommige ontvoerden hebben zelfs beschreven dat ze aan boord van een ruimteschip werden gebracht en werden voorgesteld aan hybride wezens waarvan ze dachten dat ze hun eigen kinderen waren. Er is een groot aantal niet-gerelateerde gevallen gedocumenteerd door een breed scala aan ontvoerden die hun verhalen enige geloofwaardigheid lijken te geven, maar zelfs in het licht hiervan zijn er veel mensen die twijfelen aan de geldigheid van deze verslagen.

Lees de categorie op deze website over de Anunnaki, de goden met hun Blauwe bloed. rhesus negatief bloed dus.

Rh Negatives

Rh Negatieve bloedgroepen

Oh en don’t worry, we lijken op hen, dus lijken ze ook op ons 😉

 

Lees ook:   Was Mars de thuisbasis van de eerste levensvormen in het zonnestelsel?

Gerelateerde artikelen

Back to top button