web analytics
...
Buitenaards

1977 Alien Broadcast Hack

De Southern Television-kaping was een televisie-inbraakincident dat plaatsvond op 26 november 1977 om 17:10 uur. De kaping wist het UHF-audiosignaal dat door de Hannington-zender werd uitgezonden te onderdrukken, terwijl het UHF-videosignaal dat ITN News uitzond met nieuwsverslaggever Andrew Gardner werd vervormd.

Bij de piratenuitzending was een persoon betrokken die beweerde een vertegenwoordiger te zijn van een “Intergalactische Vereniging”, die de kijkers waarschuwde om vrede met elkaar te hebben en alle “wapens van het kwaad” te verwijderen. Volgens verschillende eerste rapporten betrof het transcript “Asteron” die kort kijkers waarschuwde die maar een korte tijd hebben om ofwel in vrede te leven, of uiteindelijk de melkweg te verlaten.

Lees ook:   ANUNNAKI | Goden, koningen en aliens?

Gerelateerde artikelen

Back to top button