web analytics
...

Astronaut Dr. Ken Johnston heeft bewijs gevonden van oude buitenaardse steden op de maan, NASA heeft hem ontslagen

Er zijn verschillende theorieën geweest over de maan die na de eerste Apollo-missie over de aarde circuleerde . Verschillende vragen werden gesteld, onder meer of de eerste groep leden daar aliens aantrof. Er zijn velen die nog steeds geloven dat NASA nog nooit de maan heeft bezocht. De meerderheid van de mensen is echter voorstander van de zes maanlandingsmissies.

Volgens de klokkenluider van NASA heeft NASA het bestaan ​​van kunstmatige structuren op de maan verzwegen. Onder de klokkenluiders was Dr. Ken Johnston , die onthulde dat astronauten op het maanoppervlak oude buitenaardse steden en geavanceerde machines ontdekten. Er was zelfs technologie die de zwaartekracht kon veranderen .

Dr. Ralph Kennedy Johnston, Sr. werd in 1942 geboren in Fort Sam Houston , US Army Air Corps Base in San Antonio, TX . Hij trainde , samen met zijn andere drie civiele astronautenadviseur-piloten bij NASA , Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins voor de Apollo 11-missie .

Bovendien is Dr. Ken Johnston een gepensioneerde lucht- en ruimtevaartingenieur , een voormalige Amerikaanse marinier in actieve dienst , en wordt hij nu een “NASA-klokkenluider” genoemd. Hij ontkende deze term te accepteren omdat hij geloofde dat hij het grote publiek alleen informatie gaf die zij zouden moeten weten.

De afgelopen 40 jaar is NASA door andere wetenschappers, ingenieurs en technici beschuldigd van het achterhouden van gegevens en het verbergen van gegevens. Er is een toename van het aantal mensen dat gelooft dat NASA informatie over afwijkende ruimtevoorwerpen onderdrukt en bewijs vervaardigt van artefacten op de maan en Mars. NASA is er ook van beschuldigd te hebben ontkend dat er tekenen van leven zijn gevonden tijdens de Viking-missie in het midden van de jaren zeventig .

Volgens Dr. Johnston waren de Apollo-astronauten in staat om met succes naar de aarde terug te keren met fotografisch bewijs van de maanobjecten die ze ontdekten. Johnston verklaarde dat NASA het Jet Propulsion Laboratory (JPL) had bevolen om de EVA-beelden te vernietigen, maar hij weigerde. Toen hij zijn onthullingen openbaar maakte, werd hij meteen ontslagen bij het bureau.

In een persbericht uit 2007 vroeg Kay Ferrari, JPL’s directeur van het SSA-programma , Dr. Johnston om af te treden. Het was het feit dat Johnston ‘in Hoagland’s nieuwe boek ‘Dark Mission’ werd geciteerd als kritiek op NASA, waardoor ze Johnston vroeg om ontslag te nemen bij het SSA-programma.

Als reactie daarop, toen Dr. Johnston weigerde te vertrekken, zoals aangegeven in het persbericht, koos Ferrari er naar verluidt voor om hem willekeurig uit het SSA-programma te verwijderen, waarbij hij een beroep deed op de bescherming van het eerste amendement van de vrije meningsuiting die aan al het NASA-personeel werd geboden, zelfs aan die van JPL.

Lees ook:   Het waarom van de Climate Change!!!

Na zijn plotselinge ontslag uit de JPL, gaf hij aan dat hij het beu was dat de Amerikaanse regering al meer dan vier decennia cruciaal bewijs van oude buitenaardse steden op de maan had verborgen. Afbeeldingen van lage kwaliteit die in het boek stonden, toonden afbeeldingen van ruïnes, glazen koepels, stenen torens en kastelen die in de lucht bungelden.

“Ik heb niets te verliezen. Ik heb ruzie gehad met NASA en ben ontslagen.”

Dr. Ken Johnston
Geloofwaardigheid van Dr. Ken Johnston
Ondanks het verstrekken van zijn geloofsbrieven, certificaten en onderscheidingen, waaronder zijn doctoraatscertificaat, werd Dr. Johnston voortdurend het doelwit van de Amerikaanse ruimtejournalist James Oberg . Dr. Johnston behaalde zijn doctoraatscertificaat van het Reform Baptist Theological Seminary of Denver, uitgereikt in 1985.

Dr. Ken Johnston deelde een document op zijn Facebook-pagina waarin hij verklaarde dat hij de vervanger was van de NASA-astronauten tijdens het testen van de maanmodule, beter bekend als LTA-8 in vacuümkamer “B” in het Johnson Space Center.
Dr. Ken Johnston deelde een document op zijn Facebook-pagina waarin hij verklaarde dat hij de vervanger was van de NASA-astronauten tijdens het testen van de maanmodule, beter bekend als LTA-8 in vacuümkamer “B” in het Johnson Space Center.
Oberg deed belachelijke beweringen, te beginnen met het feit dat Dr. Johnston niet de leiding had over de foto’s die hij had genomen in het Lunar Receiving Laboratory van NASA om zijn doctoraat zelf aan te vallen, wat vreemd is voor iemand die beweert “over te willen gaan naar andere dingen .” Via de telefoon probeerde Oberg iets tegen Dr. Johnston te vinden waardoor hij er slecht uit zou zien, terwijl hij deed alsof hij hem zelfs nooit had ontmoet.

Bijna 3.000 uur bracht Dr. Johnston door als ruimtepiloot zonder ooit de ruimte in te gaan. Om te leren hoe hij de Lunar Module moest besturen en besturen, diende hij als testdirigent voor de Lunar Landing Mission.

Volgens Dr. Johnston werden ongeveer 30.000 mensen ontslagen na de eerste maanlanding sinds onderzoek en ontwikkeling niet langer nodig waren. Zijn volgende functie was bij de afdeling Data and Photo Control van het Lunar Receiving Laboratory, waar hij de leiding had over alle gegevens en fotografische informatie die door maanmissies werden gegenereerd.

Verklaringen van Dr. Ken Johnston over buitenaardse wezens
Dr. Ken Johnston deelde tijdens zijn bezoek aan de Hindustan International School and University (India) in 2017 veel informatie over de Apollo-missie en aliens met de New Indian Express .

– Gelooft u dat buitenaardse wezens bestaan?

Lees ook:   De farao's waren alien hybriden

– Ja. Jij niet? Uw oude geschiedenis suggereert dat buitenaardse wezens naar onze planeet kwamen. In 1958 hebben we het bewijs gevonden dat Eisenhower buitenaardse wezens heeft ontmoet. Er is zoveel bewijs om niet alleen te bewijzen dat er buitenaardse wezens zijn, maar ook dat ze een impact hebben op deze planeet.

– Hoe ben je geïnteresseerd geraakt in buitenaardse wezens en de ruimte?

– In die tijd keek ik series als Buck Rogers in the 25th Century en Flash Gordon. Ik wilde naar de ruimte. Mijn vader was piloot en dat wilde ik ook worden.

– En toen ging je Neil Armstrong trainen

– Niet alleen Neil Armstrong. We waren een team van vier en het was onze taak om de maanmissiemodule in de vacuümkamers te testen om er zeker van te zijn dat de systemen veilig naar de ruimte konden worden gebracht. Daarbij hebben we Neil, Buzz en Michael getraind om het op de maan te laten landen.

– Wat is uw mening over de controverse over de ‘maanlanding – nep’?

– (Lacht) We hebben nog steeds mensen die denken dat de aarde plat is. Een verslaggever vertelde Buzz Aldrin eens dat hij niet naar de maan was gegaan en sloeg hem. Zelfs de nieuwste satellietbeelden laten dezelfde maanvoetafdrukken zien.

– Hoe ben je erin geslaagd om informatie uit de eerste hand over buitenaardse wezens te krijgen?

– Toen we klaar waren met de eerste drie missies, kreeg ik de leiding over het fotograferen en documenteren van hun exacte locatie. Op een dag beval mijn baas me om deze beelden te vernietigen. Ik herinnerde hem eraan dat de regering ervoor had betaald en dat ze openbaar moesten worden gemaakt, waarop hij antwoordde: ‘Nee. Ontdoe je ervan. Het kan me niet schelen wat je denkt.”

– Maar waarom?

– Omdat er elementen in de foto’s waren die onverklaarbaar waren. Je kunt ze nu gratis downloaden van mijn website. Je kunt de maanafwijkingen ook zien. Het lijkt alsof er iets is uitgesmeerd. Ver voor Photoshop schilderden ze dingen uit.
Toen ik een keer het fotolab binnenliep, zag ik een vrouw iets schilderen. Ze noemde zichzelf een ‘stripper’ en zei dat ze ervoor betaald werd. Dit maakte me echt van streek omdat ik de leiding had over het bijhouden van dingen. Ik denk dat ze me daarom een ​​klokkenluider noemen.

– Hoe transparant is NASA?

– Mensen zoals ik, die in de problemen zijn gekomen met NASA, hebben een andere uitbreiding voor het acroniem — Never A Straight Answer.

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!