web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMysteriePolitiek-Elite

Bange Peruanen op hun hoede voor ‘7-foot face-eater aliens’

Inwoners van het Peruaanse dorp Loreto melden aanvallen door ‘gezichtetende’ buitenaardse wezens.

Gezichtetende buitenaardse wezens zouden de inwoners van een klein Peruaans dorp angst aanjagen, wat leidde tot een onderzoek door de Peruaanse Nationale Politie (PNP) en het Peruaanse leger.

Afbeelding

Volgens La Republica komen er sinds vorige week meldingen binnen van ‘Los Pelacaras’ of ‘The Face Peelers’ – naar verluidt twee meter lang – uit de kleine gemeenschap van Loreto .

“Ik heb hem van aangezicht tot aangezicht gevonden, hij verbergt zijn gezicht. Ik heb het hele lichaam zien zweven. Hij beweegt zijn armen, alles is normaal”, zei een ooggetuige.

De getuigen, leden van de Ikitu-stam, melden deze waarnemingen sinds 11 juli.

ab629e2e838bcf4c3964b45debf6d1e9 AnGel-WinGs.nl

Eén ontmoeting werd fysiek toen de ‘alien’ naar verluidt een 15-jarig meisje aanviel, dat maar ternauwernood ontsnapte aan de ontmoeting met haar leven.

“Als gevolg van de strijd hebben ze een deel van haar nek doorgesneden”, meldde Jairo Reátegui Dávila, leider van de lokale gemeenschap.

De lokale bevolking meldt ook dat ze niet kunnen slapen uit angst voor de volgende aanval, wat hen ertoe aanzette hun eigen gemeenschapspatrouilles op te zetten om het dorp de hele nacht in de gaten te houden om “vrouwen, kinderen en kwetsbaren” te beschermen.

Afbeeldingen tonen leden van de gemeenschap met verbonden hoofden die hulp zoeken.

Terwijl de autoriteiten de zaak nu onderzoeken, kan hulp ongrijpbaar blijken te zijn.

Het lokale Peruaanse dorp is zo afgelegen dat het 10 uur per rivierboot duurt voordat iemand uit de stad Iquitos het bereikt. Maar dat heeft de gemeenschap er niet van weerhouden om erom te vragen.

“We hebben steun nodig voor onze gemeenschap. De kinderen slapen niet en de moeders blijven de hele nacht wakker. Ze lijken gepantserd te zijn. Ik heb een van hen twee keer neergeschoten en hij raakte niet gewond, hij stond op en verdween”, zei Dávila.

Maar terwijl UFOologen zeggen dat dit soort meldingen veel voorkomen in het Amazonegebied, nemen de lokale Peruaanse dorpelingen de meldingen van de gezichtsetende buitenaardse wezens serieus.

Ambtenaren moeten nog bepalen of de rapporten echt zijn, een onderdeel van de folklore of alleen maar bedrog.

Bron

Doodsbange dorpelingen zeggen dat ze worden aangevallen door 2 meter lange gepantserde aliens die lijken op de Green Goblin uit Spider-Man.

De lokale bevolking beschreef de buitenaardse wezens als grote hoofden en gelige ogen.

Ze beweren dat ze hen sinds 11 juli bijna een maand lang elke nacht hebben aangevallen.

Een 15-jarig meisje werd naar verluidt van achteren vastgegrepen en haar nek werd doorgesneden toen ze zich verzette.

Leden van de gemeenschap zeiden dat ze niet kunnen slapen omdat ze bang zijn.

De beweringen zijn gedaan door leden van de inheemse Ikitu-bevolking in het landelijke district Alto Nanay, ten noordoosten van Lima, Peru.

Ze zeiden dat de buitenaardse wezens immuun zijn voor hun jachtwapens en riepen het Peruaanse leger op om tussenbeide te komen om hen te beschermen tegen verdere interstellaire indringing.

Lees ook eens:   COVID-1984/Paul Joseph Watson

Dorpelingen beweerden ook dat de buitenaardse sluipers een beschermend pantser droegen.

Gemeenschapsleider Jairo Reátegui Ávila zei: “Deze heren zijn buitenaardse wezens.

“Ze lijken gepantserd te zijn zoals de Green Goblin van Spider-Man.

“Ik heb twee keer op een van hen geschoten en hij raakte niet gewond, hij stond op en verdween.

“We zijn erg bang voor wat er hier in onze gemeenschap gebeurt.”

Hij voegde eraan toe: “Hun schoenen hebben een ronde vorm, die ze gebruiken om te zweven.

“Ze zweven ongeveer een meter boven de grond en er zit een rood lampje op de hak.

“Hun hoofden zijn lang, ze dragen een masker en hun ogen zijn gelig.

“Ze zijn experts in ontsnappen.”

Dorpelingen zijn begonnen met het uitvoeren van nachtelijke patrouilles om de buitenaardse indringers op te sporen.

Ze hebben de autoriteiten verzocht om militaire aanwezigheid, maar naar verluidt duurt het een riviertocht van 10 uur om de gemeenschap vanuit Iquitos City te bereiken.

Sommige dorpelingen beschreven de buitenaardse wezens als ‘pelacaras’, vreemde wezens die smullen van menselijk vet en organen.

Volgens rapporten bereikte de politie het afgelegen gebied aan boord van een speedboot en toerde het dorp rond, inclusief het gebied waar de tiener naar verluidt was aangevallen.

Het is onduidelijk of de autoriteiten iets hebben gevonden dat de beweringen van de dorpelingen bevestigt en of de regering van plan is militair personeel voor een langere periode naar het gebied te sturen.

Volgens een nationale volkstelling van 2017 zijn er ongeveer 1.350 mensen die zich identificeren als lid van de Ikitu-gemeenschap.

Bron

Peruaanse dorpelingen worden naar verluidt aangevallen door 2 meter lange gepantserde aliens

De inheemse bevolking van Ikitu beweert dat de buitenaardse wezens sinds 11 juli aanvallen op de gemeenschap hebben uitgevoerd

Het is nog maar een paar weken geleden dat het Amerikaanse Congres zijn historische UFO-hoorzitting hield , en de meldingen van buitenaardse waarnemingen beginnen zich op te stapelen. Australisch strand en diep onder water , de laatste rapporten komen uit een landelijk district in het noordoosten van Lima, Peru, waar lokale dorpelingen beweren dat ze worden aangevallen door 2 meter hoge gepantserde aliens die gelijkenis vertonen met de Green Goblin van Spider Man .

Volgens lokale rapporten van de inheemse bevolking van Ikitu, voeren de buitenaardse wezens of “vreemde wezens” – die grote hoofden en gele ogen hebben – sinds 11 juli aanvallen uit op de gemeenschap, waaronder een specifiek incident met een 15-jarig meisje dat werd van achteren gegrepen bij een poging tot ontvoering. Aangenomen wordt dat de aliens in kwestie een beschermend pantser en ronde schoenen dragen met een rood lampje op de hiel; ze zweven boven de grond en vliegen weg als er op wordt geschoten.

Het landelijke district Alto Nanay ligt op 10 uur varen over de rivier van de dichtstbijzijnde stad Iquitos. De lokale bevolking heeft de autoriteiten verzocht om militaire aanwezigheid – en terwijl de politie en de marine inmiddels in het gebied zijn aangekomen, blijven de lokale bevolking nachtelijke patrouilles uitvoeren.

Lees ook eens:   Kinderen zijn er dol op! Deze snoepmerken zitten boordevol palmolie en conserveermiddelen - een echt vergif

‘Deze heren zijn buitenaardse wezens. Ze lijken gepantserd als de groene goblin van Spider Man . Ik heb hem twee keer neergeschoten en hij valt niet, maar staat op en verdwijnt. We zijn bang voor wat er in de gemeenschap gebeurt’,  zei gemeenschapsleider Jairo Reátegui Ávila.

“Hun kleur is zilver, hun schoenen zijn rond van vorm en daarmee staan ​​ze op. Ze zweven een meter hoog en hebben een rood lampje op de hiel. Hun hoofden zijn lang… en hun ogen zijn gelig. Daarmee zien ze je goed en vertrekken ze. Ze zijn experts in ontsnappen”, voegde hij eraan toe.

Volgens de lokale nieuwsbron RPP Noticias hebben sommige dorpelingen de wezens vergeleken met peelacaras of ‘gezichtsschillers’, mythische wezens die de organen van hun slachtoffers oogsten. Hoewel het onwaarschijnlijk is, heeft dit online commentatoren er niet van weerhouden om aan het idee vast te houden – een nepbeeld van een man met zijn gezicht afgepeld circuleert momenteel op Twitter.

Een andere theorie is dat de wezens drones zijn die door de regio zwerven, gekoppeld aan drugshandel en bendegeweld. “Ze kunnen hun gezichten niet zien en hun lichamen zweven. Ze gebruiken hun armen om in evenwicht te blijven [tijdens het vliegen], maar ze lopen normaal. Elke keer dat we aankomen, vliegen ze met een activering van iets op de onderkant van hun voeten. Ze hebben wielen met verlichting’, zei Reátegui Ávila.

Hoewel de kans dat een buitenaards wezen naar de aarde komt in een vorm die we herkennen als een buitenaards wezen vergezocht lijkt, is de laatste reeks waarnemingen op zijn zachtst gezegd vreemd. Net als folkloristische wezens hebben buitenaardse wezens lang gestaan ​​als symbolen voor wat we niet weten, of toch de kennis hebben om te begrijpen, dus het is redelijk om aan te nemen dat dit verhaal meer inhoudt dan op het eerste gezicht lijkt.

Je hoeft alleen maar te kijken naar historische verslagen van buitenaardse waarnemingen zoals het Roswell-incident en The Belgium Wave om de relatie tussen deze rapporten en militaire interventie te zien – hetzelfde geldt voor buitenaardse technologie van onbekende oorsprong. Dus misschien zijn er eigenlijk zilveren mannen die ’s nachts lokale dorpelingen aanvallen, of misschien is het antwoord meer van eigen bodem. Hoe dan ook, terwijl UFOria door de cultuur raast, kunnen we nog veel meer verhalen aan de horizon verwachten.

Bron

Lees ook eens:   Poetin waarschuwt het westen (Nederlandse ondertiteling)

Als je al een maand last hebt van zg aliens waarom is dit dan de enige opname?

En dan ook nog eens zo een slechte opname?

Ik geloof hem eerder!

We zijn ook al goed afgericht met al die lockdowns of niet?
Men heeft het over blue beam… een fake alien invasie die aanstaande is.

Ooit sprak ik een wijze en oudere dame, een goede online vriendin, die mij daar toen al op wees, en ze zei toen al ooit gaan ze een fake alien invasie creëren door middel van dat blue beam verhaal.

Corona het voorproefje, Twitter – X, X – virus, vaccins en nu dit…
Bizar…

Update

En nu schrijven de Peruaanse media dat het parket “de buitenaardse wezens heeft ontmaskerd” en dat het naar verluidt “illegale mijnwerkers van de maffia van Colombia en Brazilië” bleken te zijn. Deze mensen groeven in mijnen verborgen in de jungle, in een poging illegaal goud te delven, en zodat de Indianen zich niet met hen zouden bemoeien, besloten ze ze weg te jagen met carnavalsmaskers. Om meer authentiek te zijn, gebruikten ze zelfs hightech jetpacks om het te laten lijken alsof ze echt boven de grond zweefden. Het parket zei dat dit “opgehelderd” was dankzij een lokale leraar die getuige was van de aanval op het meisje op 29 juli.

Dit alles ziet er natuurlijk behoorlijk overtuigend uit. Indiërs zijn erg bijgelovige en beïnvloedbare mensen, in het donker zouden ze mensen in regenjassen en maskers gemakkelijk kunnen verwarren met echte bovennatuurlijke wezens. Pas aan het einde van deze verklaring voegde het parket eraan toe: “de kans hierop is zeer groot”, dat wil zeggen dat dit alles uiteindelijk slechts een aanname bleek te zijn. En natuurlijk zijn er nergens foto’s of video’s met deze mijnwerkers, hun maskers, regenjassen of diezelfde raketpakketten.

 

Zooo pfieuw ook weer opgelost!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥