web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Je leven lang angst voor het klimaat!

Velen groeien op met elke keer weer een nieuwe angst!
Jarenlang worden mensen al beïnvloed door de politiek en de wetenschap en de media en op scholen. Elke keer weer wat nieuws.

Zure regen
Gat in de ozonlaag (Stop CFK’s)
Algen die de natuur aantasten
Kappen regenwouden was ook zo slecht voor het milieu
Palmolie idem
Zeespiegelstijging
Global warming
CO2
IJstijd
De kernoorlog
Olietekort
Geen gas

 

Het is inderdaad waar dat de temperatuur van de aarde, zoals we deze meten veel ‘gaten’ bevat. Hierdoor worden bepaalde regionale trends niet meegenomen in de gemiddelde temperaturen. Maar, ook de gegevens uit het verleden van de ‘gemiddelde temperatuur’, zijn onbetrouwbaar. Vroeger waren er nauwelijks meetinstrumenten beschikbaar, maar toch gebruiken klimaatwetenschappers deze gegevens om aan te tonen dat de temperatuur stijgt. Vroeger bediende men zich van andere thema’s om de burgers te laten zwichten voor klimaathysterie, een kijkje in het verleden mede mogelijk gemaakt door Baudet:

1972: Er is een ijstijd ophanden!

In tegenstelling tot het heden waarbij men hysterisch spreekt over stijgende temperaturen, daar sprak de Bosatlas van 1983 nog over een op handen zijnde ijstijd. Want het zou kouder worden volgens de klimaatmodellen uit die tijd. Maar het bleek onjuist. Wetenschappers en politici die nu als onheilsprofeten rondgaan om u te vertellen over het einde van de wereld zouden er goed aan doen hun mond niet voorbij te praten. Want de toekomst voorspellen kan geen enkel mens.

1985: Alle bomen gaan dood door de zure regen!

Bovenstaande tweet toont aan hoe in de jaren ’80 de ‘zure regen’ als het grote gevaar werd bestempeld. Het zou ook allemaal ‘onze eigen schuld’ zijn. Daarmee peperden de klimaatapostelen de burger in met een flink portie schuldgevoel. Want niets werkt beter om mensen het zwijgen op te leggen, dan hen te laten geloven dat het allemaal hun eigen schuld is. Als het uw eigen schuld is dan zult u daar ook boete voor moeten doen, is de gedachte.

2018: Het jaar waarin de waarheid een leugen werd en de leugen een waarheid

De klimaatfraude kan het beste worden gesymboliseerd door u twee grafieken te tonen die allebei ‘de waarheid’ bevatten. De ene grafiek is gebaseerd op een dataset die niet is onderworpen aan een ‘methodologische aanpassing’, de andere dataset is door wetenschappers aangepast om een ‘realistischer beeld’ te geven van de werkelijkheid. U mag kiezen welke waarheid u het beste vindt passen bij uw politieke denkbeelden:

De ozonlaag is zich aan het herstellen

Bronnen: Twitter:
https://www.dagelijksestandaard.nl/2018/10/pareltjes-van-thierry-baudet-laten-verloop-van-de-klimaathysterie-zien/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥