web analytics
11:11 Dubbele getallen

BESMET BLOED: 80% van de bloedtoevoer besmet met spike-eiwitten van mRNA-prikken, geven bloedbanken per ongeluk toe

 Politici in de staat Montana dringen aan op een nieuwe wet die het een misdaad zou maken voor degenen die zijn “gevaccineerd” voor het Wuhan-coronavirus (Covid-19) om bloed te doneren.

Vertegenwoordiger Greg Kmetz (R-Miles City), de sponsor achter House Bill 645, verwijst naar besmettingsproblemen en wil er een misdrijf van maken met een boete van $ 500 voor gevaccineerde donoren om hun met spike-eiwitten beladen bloed bij te dragen aan de donatiepool.

HB 645 zou ook mensen met de diagnose ‘lange covid’, medisch gedefinieerd als ‘postacute gevolgen van SARS-CoV-2 als gevolg van chronische 27 SARS-CoV-2 virale infectie’, verbieden om bloed te doneren in Montana.

“De bloedtoevoer van Montana kan tot 80% worden verminderd, wat kan leiden tot ongunstige resultaten voor de patiënt, waaronder onnodige en gewetenloze dood”, zei Cliff Numark, senior vice-president van Vitalant, een non-profitorganisatie voor bloedinzameling, over de mogelijke impact van de wetgeving.

De meeste bloedbanken hebben al moeite om de vraag bij te houden, en een vermindering van 80 procent van het beschikbare aanbod in het geval dat HB 645 passeert, zou de zaken alleen maar erger maken.

(Gerelateerd: Biden blijft Amerikanen aansporen om eindeloze “booster”-injecties te nemen, zodat hun bloedspike-eiwitniveaus zo hoog mogelijk blijven.)

Montana wil mensen geen besmette bloedtransfusies geven

De bekentenis van Numark over de 80 procent vermindering van beschikbaar schoon bloed is gebaseerd op statistieken uit Montana die aantonen dat vier van de vijf inwoners ten minste één injectie met een covid-vaccin hebben gekregen sinds de eerste uitrol van Operatie Warp Speed.

 

Met andere woorden, de meeste Montananen hebben besmet bloed en zouden dat besmette bloed niet langer mogen delen met patiënten in nood. Hetzelfde geldt voor andere staten waar de opname van de jabs hoog was.

Lees ook:   Avondklok

De nieuwe wetgeving van Kmetz bouwt voort op House Bill 702 van de vorige sessie. Dat wetsvoorstel verbood discriminatie op basis van vaccinatiestatus, hoewel een deel ervan in december als ongrondwettelijk werd geschrapt.

Andere voorstanders van HB 645 zijn onder meer Rep. Lola Sheldon-Galloway, vice-voorzitter van het House Human Services Committee. De broer van Sheldon-Galloway is een begrafenisondernemer die haar vertelde dat covid-injecties problemen met de bloedstroom veroorzaken.

“Ik ben een van de velen die geloven in het door God gegeven recht op medische vrijheid, namelijk toegang hebben tot genetisch ongewijzigd bloed in tijden van nood”, zegt Jo Vilhauer, een inwoner van Miles City die HB 645 steunt. een essentieel onderdeel van de autonomie op het gebied van gezondheid.”

Volgens Dr. Michael Busch, directeur van het Vitalant Research Institute, ligt het werkelijke percentage besmet bloed in de Verenigde Staten dichter bij de 90 procent dan bij de 80 procent, wat betekent dat slechts één op de tien donoren schoon, veilig bloed heeft. .

Dit is een serieus probleem, omdat degenen die een bloedtransfusie nodig hebben, er veel langer op zullen moeten wachten – als ze er ooit al een kunnen krijgen, nu het grootste deel van de Amerikaanse bloedvoorraad vol zit met toxische spike-eiwitten en andere jab ingrediënten.

Een probleem met HB 645 is dat er geen manier is om bloedmonsters te testen op spike-eiwitten of enig ander bewijs van covid-jab-besmetting. Het is dus een op vertrouwen gebaseerd systeem dat op zijn best onpraktisch is.

Afgevaardigde Jodee Etchart (R-Billings), die om de rekening vroeg, vroeg Kmetz om te overwegen om twee verschillende bloedbanken op te richten: een voor gevaccineerd bloed en een andere voor niet-gevaccineerd bloed. Kmetz zegt dat kiezers tegen dat idee zijn.

Lees ook:   Putin gaat voor nog een keer

“Daar gaan we niet over nadenken”, zei Kmetz.

“Zoals het lijkt, komt niemand in aanmerking, en deze rekening zal zo snel dalen dat het niet eens de moeite waard is om mee te nemen”, antwoordde Etchart over de onwaarschijnlijkheid dat HB 645 zal slagen.

Meer gerelateerd nieuws over de vernietiging van de bloedtoevoer met met spike-eiwit besmette donaties is te vinden op SpikeProtein.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Newsbreak.com

NatuurlijkNieuws.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button