web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

OHIO NIEUWE Ramp in Noordoost-Ohio toen verschillende explosies Cleveland Warehouse troffen — 50 brandweerlieden reageren

 

Als je in toevalligheden gelooft, wil je dit artikel misschien niet lezen.

Noordoost-Ohio werd getroffen door de derde grote industriële ramp sinds de ontsporing van de trein in Oost-Palestina, toen verschillende explosies voorafgingen aan een grote brand in een magazijn in de omgeving van Cleveland. Volgens Cleveland.com :

 

Meer dan 50 brandweermannen uit Cleveland hebben woensdagochtend gereageerd op een grote brand met meerdere explosies in een pakhuis in de wijk Clark-Fulton in de stad. Bemanningen werden om 9.05 uur naar een brand gestuurd bij de AJ Rose Manufacturing Co. in blok 3100 van West 38th Street, zei luitenant Mike Norman.

Toen de brandweer om 10.00 uur klaar was met het blussen van de vlammen, bleef er rook uit de verbrijzelde ramen komen. In een verklaring zei het bedrijf: “We zijn erg dankbaar dat niemand gewond is geraakt bij dit incident. De veiligheid van iedereen in onze vestiging heeft altijd de hoogste prioriteit.”

“We weten niet precies waardoor de brand is ontstaan, maar er waren verschillende explosies toen we reageerden”, zei Norman.

Het bedrijf zei dat door brand sommige stikstoftanks, gebruikt in het gereedschapsproces, en propaantanks, gebruikt voor vorkheftrucks, explodeerden.

Toen de brand uitbrak waren er meer dan 20 medewerkers in het magazijn. Verschillende werknemers liepen lichte verwondingen op, maar weigerden behandeling, voegde hij eraan toe. Het bedrijf is leverancier van precisieproducten en samenstellingen voor de automobiel-, vrachtwagen- en landbouwindustrie. AJ Rose heeft zijn hoofdkantoor in Avon.

Een persoon werd gedood en minstens een dozijn mensen raakten gewond op 20 februari bij een explosie en brand bij I. Schumann & Co., een productiebedrijf in Oakwood. Op 18 februari ontplofte een ketel in een fabriek in Cleveland-Cliffs in Warren.

‘Het is zeker een punt van zorg voor ons,’ zei Norman. “Elke run die we maken, leren we iets. We zijn constant bezig met onze inspecties.”

Ondanks gaslighting en pogingen om de moderne geschiedenis te herzien, zijn industriële ongevallen van deze omvang al decennia lang niet gebruikelijk in de Verenigde Staten. Om drie van hen te laten gebeuren in het noordoosten van Cleveland na de ontsporing van de trein en de daaropvolgende ecologische ramp in Oost-Palestina, moet men het ongeloof echt opschorten om achterdocht van samenzwering te voorkomen.

Lees ook eens:  Wilders Tegen Rutte & Kaag: "Jullie Maken Alles Kapot!"

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥